icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

ivkars
17. máj 2018

@misiki drzim silno palce!

klaudulinka
Autor odpoveď zmazal
klaudulinka
19. máj 2018

@gretkasc mate este napredaj tie vyroby z Nutrifood?

klaudulinka
19. máj 2018

@gretkasc mate este napredaj tie vyroby z Nutrifood?

krevetka
20. máj 2018

Dievčatá Nutrifoodistky, je podľa Vás táto diéta vhodná ak sa snažím schudnúť aby som mohla otehotnieť? Nie je tu niekto s podobným osudom? Vďaka👶🙂

evelyin
20. máj 2018

@krevetka áno je, je to napísané aj v papieroch čo mi dala poradkyňa že je vhodná pri snahe otehotnieť

tweety10
21. máj 2018

baby ked ste zacinali, tak kolko kalorii ste prijimali? kazdy to ma rovnako, ci zohladnuje sa aj bazalny metabolizmus, aby sa neslo pod neho? dakujem

evelyin
21. máj 2018

Tu sa vychadza z chudnutia v ketoze, kilojouly ani kcal sa nepocitaju, ale je to riadne pod bazalny metabolizmus, asi aj preto chudneme. Jeden den som zahadzovala do KT a o dost menej nez polovica denneho prijmu.

tweety10
21. máj 2018

@evelyin to fakt? tak potom to je obycajna hladovka ak je to pod bazal.. to zdrave chudnutie teda nie je.... 😒

monika67
21. máj 2018

@klaudulinka ahoj,ak máš záujem mám na predaj 20 ks rôznych koktailov, kus za 2 eurá + poštovné

monika67
21. máj 2018

@mercy253 ahoj, ja mám na predaj 20 kusov rôzne kokteily po 2 eurá za kus + poštovné, ak máš záujem ozvi sa

bibuschka
21. máj 2018

@monika67 ja by som ich zobrala vsetky

barborapavlikova
22. máj 2018

Ahojte dievčatá, pridávam sa ku vám. Včera som mala konzultáciu, dnes prvý koktejl čokoládový, a teda chuti mi. Okolo 2 bude polievka. Mam nachystanu zeleninu na olovrant, ale asi si dojem aj teraz z nej. Ide na mňa hlad 😀 inak začínam s váhou 101,3kg tak takých 30kg chcem dat dolu. Inak môže sa aj pažítka PR. Do polievky alebo na "dochutenie" zeleniny? Inak ta biela zelená zelenina sa môže počas dňa keď som hladná. Len sa uistujem. Držím všetkým palce nech idú kilečká dolu rýchlo 😀

katrina122
22. máj 2018

Ahojte dievčatá, ja som nejako prestala chudnúť na váhe, ale priberam na svaloch a tuk mi ide kazdy tyzden dole, co nechapem, pretoze som kazdy tyzden co to nieco schudla a teraz mesiac skoro nic.. fakt svaly hore kilo a tuk 700 gramov dole...a vaha stoji, je pravda ze mi stupla aj voda v tele.. neviem, ale pokracujem dalej, teraz som tak trochu jedla aj normalnu stravu, ale idem od zajtra nabehnut znova, mám už 10 kil za sebov, mám 65 kil... chcem este dat dole tych 5kg, no ide to uz tazko, drzim vám palce, je to tažké ale stojí to zato..

klaudulinka
23. máj 2018

@monika67 berem

janasta1
25. máj 2018

Ahojte.. Kúpim koktaily Nutrifood za rozumnú cenu 😊

monika67
25. máj 2018

@klaudulinka predané

majka10
30. máj 2018

Ahojte dievčatá predam hlavne jedlo fašírka. Dátum spotreby 07.2018
Kus 2.50€ plus pošta

martulkamarhulka
Autor odpoveď zmazal
martulkamarhulka
30. máj 2018

ak má niekto napredaj produkty kontaktujte ma odkúpim za rozumnú cenu.

martulkamarhulka
30. máj 2018

@monika67 ak máte ešte napredaj mám záujem.

monika67
31. máj 2018
bymax
2. jún 2018

Mám plnú tašku na predaj. V maili poslem detaily. Uz mam vahu aku som chcela, takze ich nepotrebujem.

bibuschka
2. jún 2018

@bymax prosim info

alenavalkova
2. jún 2018

@bymax prosím info,dakujem a pekny den

fila1985
2. jún 2018

@bymax aj na mam zaujem

fila1985
2. jún 2018

@monika67 este to mate?

fila1985
2. jún 2018

kto ma na predaj kokteily a polievky kupim po 2€

janasta1
3. jún 2018

@bymax dobrý deň, tiež mám záujem 😊

klaudulinka
3. jún 2018

Aj ja komu by zostali polievky,kokteily,popripade ties cestovony so syrom tak kupim.2€ ks