Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Ahojte. Nemate sacky na predaj?
mame nieco asi 42 ks aj by som to mozno predala ,lebo teraz neuzivam ale preco nejdes ku poradkine do Nutrifood?
@janka20janka ja som chcela zasobu. Teraz mam od poradkyni a potom ako sem tam nahradu za ranajky a pod.
Aj ja mám už 2 týždne za sebou. dá sa to zvládnuť. Polievky mi nechutia, tak som len na drinkoch. Za 11dní dole 4kg, tak pekne, ale málo išlo z tuku. Pokračujem ešte 2 týždne 3NF + strava
@viktorienkaa krasny vysledok. Vsetkym vam to ide uzasne. To len na tu troskujem kg...
Ahojte mam na predaj ak by ste mali záujem 11x polievka kuracia kari , 1x paradajková,12 x kasa jablko-škorica, 4x omeleta, 2x bolognese, 1x carbonara, 1x rizoto,2x mexické tacos mne to bohužiaľ nechuti :( predám za 85 EUR 2,50 kus
@patrisha1991 kludne kup. Ja uz som kupila od inej pani a u druhej mam odlozene nejake.
@moniga28 dakujem, ale postupujem.ich dalej
Dievčatá, sáčky sú už predané. Nedá sa mi nájsť všetky maily. Preto píšem takto.
@barborapavlikova už si skončila úplne s NF? Už si na normálnej strave?😉
Ahojte, chcem sa opýtať, či ste po diéte nemali nejaké zdravotné ťažkosti. Ja som počas diéty mala silné búšenie srdca, znížila sa mi činnosť štítnej žľazy (už rok užívam Euthyrox 25 mg) a jedna kamarátka skončila s poruchou obličiek...... prvý krát som dobre schudla, ale kilá sa vrátili (samozrejme nabehla som na starý spôsob stravovania - moja chyba!!!) . Skúšala som to 2x, ale na druhý raz išli kilá horšie dolu. Teraz rozmýšľam, že sa na to znovu dám a kilá si chcem udržať delenou stravou. Poprosím o váš názor, či už negatívny, alebo pozitívny...... viem, že som si mala po diéte dávať pozor a váhu udržať!!! Som si toho plne vedomá, ale chcem vedieť, či sa Vám podarilo váhu udržať aj po diéte a ako a či sa u vás neobjavili nejaké zdravotné problémy. Dosť som si študovala dôsledky nízkosacharidovej diéty od rozhádzaného metabolizmu, až po zdravotné komplikácie. Ďakujem 😘
Moj manzel sa uz drzi rok a pol po nutrifood .Vsetky zdravotne problemy zmizli.Tlak,vysoky tep,bolest kolien .On si stale kupuje tie produkty a tak 2x do tyzdna sa stravuje s tymi produktami.Samozrejme ze zmenil stravovanie.je logicke ze sa nemozes stravovat tak ako predtym ,lebo priberies.
@laurika25 ahoj, no teraz mam posledných 7sackov a hotovo. Stravu mam normálnu a len na večeru sáčok. 23.8 idem na poslednú kontrolu, fotenie, väzenie, meranie. Potom vám hodím moju premenu sem.
Ahojte, hlasim sa po nejakom tyzdni alebo po akej dobe 🙂 vaha 69,3 konecne 🙂 rano mam koktejl a ostatne uz papam normalne a chudnem. Este mi ostavaju na rano dva koktejly a finitooo 🙂 65 kg je ciel
A som velmi rada ze som tu dietu vyskusala 🙂 otvorilo mi to dvere k zdravemu stravovaniu. Hladam si na internete same zdrave recepty na kolaciky, ze ked bude oslava tak upeciem . Tiez hladam aj zdrave potraviny, snazim sa mat sacharidy na minime a vela bielkovin papat 🙂 nemam absolutne ziadnu chut na sladke, slane a ked som hladna dam si trosku syru alebo skyr
Kocky, mali ste take tyzdne, ze vaha nejde ani dolu a ani chvalabohu hore?
dievcata nekupi niekto sacky Nutrifood ?Mam 67 ks.Otehotnela som tak musim skoncit.Poslem zoznam co mam ak by mal niekto zaujem.
@seycor ak by pani nezobrala ja kúpim

@lucia1610 wau😉👍🏻Koľko kg chceš dať ešte dole? Potom vlastne budeš prechádzať postupne na 2 NF a 1 NF denne? Ozaj a cvicis?