Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Ahojte, mam a predaj sacky Nutrifood. dokopy 42 sackov. ak by mal niekto zaujem, tak poslem rozpis.
Tak a ja mam dalsie vazenie za sebou, dokopy za 3 tyzdne -6,2kg... idem na prechodovu fazu
@viktorienkaa wau krasne. Ako to robis? Z akej vahy ides?
@janan82 75,8 som mala na zaciatku, takze ma ist z coho
@viktorienkaa juuuuj, krasne ti to ide. Dolu klobuk...
@fcielkaa poprosim rozpis
@klaudulinka mam 1.jemna fasirka so zemiakovou kasou 4x 2.sampionove rizoto 3x 3.polievka somsampionmi 7x 4.hraskova polievka 9x sparglova polievka 9x 5. Kuracia polievka 10x
@barborapavlikova ako ti to dnes dopadlo?
@janan82 ahoj, super. Dnes presne - 20kg, dohodli sme sa ešte "pomimo" že prídem o mesiac na "kontrolu". už som bez sáčkov a je to len na mne. Ale po Vianociach chcem ešte raz nabehnúť a stiahnuť to z 81kg na 75kg, moju vysnívanú váhu. Dám aj nejaké foto na porovnanie.
@barborapavlikova na foto v spodnej bielizni, som ako balón lebo som mala svoje dni a taka bývam vždy. 😣
@barborapavlikova gratulujem, pekný výsledok
@barborapavlikova no paradny vysledok. Wau. Mas moj obdiv
@viktorienkaa
@janan82
Ďakujem dievčatá 😊 ale ešte cesta nekončí, po Vianociach idem znovu. A už teraz sa teším ze to ešte dám dolu😁 (len aby to aj slo😁)
@barborapavlikova u mna dnes vazenie a meranie. Kg postalo, ale to vobec neva. Brucho -2cm, boky -2cm. Voda sla dolu 😘
@janan82 no ale super. Mne vždy hovorila poradkyňa, hlavne ze idú cm dolu. Aj keď váha stála, ale cm šli dolu a to je pre nás to pravé 😊 kolko ti ešte chýba dat dolu?
@barborapavlikova no chceli sme 57 kg aby dom mala. Tak este 4 dole
@barborapavlikova perfektné...klobúk dolu
@janan82 no to už bude rýchlo. Ja to musím udržať aby som šla z 81na 75kg. Po novom roku. Píš, za každou kontrolou, budem zvedavá ako sa ti darí 👍✊
@monika67 ďakujem 😊
Kocky. Asi budem nutena prerusit moju cestu a zvazujem predat co mam. Teda hlavne kokteily. Bol by zaujem? Asi nepredam vsetko. Rozhodnutie ci koncim padne cez tyzden. Ale urcite budem znova pokracovat. No neskor....
@janan82 ake koktaily by boli?az by bola coko-menta,caffe latte,cookies a sparglova,hraskova polievka tak byy som brala

@seycor ja by som zobrala tiez