icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

ivkars
29. sep 2017

@bambula626 jeej no vitaj medzi nami. Som rada, ze sa nam to tu rozrasta 😃
Tak ked trenujes, to chapem ze potrebujes viac jest. Ja by som chcela co najrychlejsie zhodit a potom to spevnit, ale ani pri troch sackoch denne mi to velmi rychlo nejde. A tiez cvicim ale len doma, kedze nemam kedy chodit do fitka. Ja uz som si na tie 3 sacky zvykla, len tazke je pre mna nakupovanie, kedy musim zvysku rodiny kupovat kazdy den nejake pecivo a ine jedlo. Vtedy ma vzdy depka prepadne ze preco to jaaa nemozem. Ale potom si poviem, ze uz len 2 tyzdne a vydrzim to. Takze drzim aj Tebe palce, spolocne ked sa tu budeme podporovat, tak to urcite dame! 💪🏻

ivkars
29. sep 2017

Tak dievcata, bola som na vazeni. -4 kg, klesol aj BMI co je super a -10 cm dole z pasa a z bokov -4cm 😃 tesim sa!
Kupila som si aj tycinky mnam hned som jednu ochutnala a vyborna! A aj ten vyvar som si kupila. Pomenila som hlavne jedla a koktaily co mi nechutili. Uz sa tesim na veceru na moju kasu oblubenu.

majuskaaaaaa
29. sep 2017

@ivkars super gratulujem teším sa s tebou my dve asi pôjdeme rovnako s váhou dole 😀

majuskaaaaaa
29. sep 2017

@bambula626 tak vitaj medzi nami

ivkars
29. sep 2017

@majuskaaaaaa ano, moze byt. Ale Ty to drzis o 3 dni kratsie ako ja, takze Tebe to ide trosku rychlejsie. Ale aj tak je to super! Rano sa tesim na coko-mata koktail, ten kazdy chvali, ja som ho este nemala.

majuskaaaaaa
29. sep 2017

@ivkars ja hej ten je výborný ja už zjem všetko krém kari polievky

ivkars
29. sep 2017

@majuskaaaaaa ja som kari polievky dnes vratila. Ale dala mi hraskovu, tu som dnes mala prvykrat a bola vyborna. Ty co si dnes mala na obed?

majuskaaaaaa
29. sep 2017

@ivkars ja dnes ráno drink na obed zeleninovú polievku a potom porovu polievku a posledné jedlo zase nápoj karamelovy 😀 a urobila som hlivu na cibuľke a cesnaku a ochutila vývarom a stihla som si dať len lyžicu 😂 to je všetko čo som jedla

ivkars
29. sep 2017

@majuskaaaaaa a Ty si davas denne 4 jedla? Ci ako? Ja len 3.

majuskaaaaaa
29. sep 2017

@ivkars hej ja mám nastavené 4 jedlá a len ku tomu zeleninu nič viac žiadne mäso ani rybka 😥😥😥😥

ivkars
29. sep 2017

@majuskaaaaaa si na tom lepsie ako ja! Ja mam len 3 sacky denne a zeleninu, ktoru ani nejedavam.

majuskaaaaaa
29. sep 2017

@ivkars no teda to máš dajako drasticky nieeeee????? No ja 4 a po 4 týždňoch jedno hlavne ako rybka a kuracie alebo morčacie so zeleninou

ivkars
29. sep 2017

@majuskaaaaaa ved aj ja si myslim. Preto som stale hladna. Ja este tyzden vydrzim a potom uz budem pridavat aj jedno normalne jedlo denne.

majuskaaaaaa
29. sep 2017

@ivkars no keď si už dala tak dlho to vydržíš ten týždeň no máš to fakt brutál! Klobúk dole

ivkars
29. sep 2017

@majuskaaaaaa ale tak aj v tej brozurke pisu. Ze 3 sacky. Myslela som ze to ma kazdy tak. No jasne, dam to. Mam aj ten vyvar, tak ked budem velmi hladna, dam si ten.

majuskaaaaaa
29. sep 2017

@ivkars no 3 alebo 4 tak mne nastavila 4 a vyhovuje mi to zle tak ja môžem aj zeleninu

bambula626
29. sep 2017

@ivkars podla mna to jestrasne malo tie tri nf, aby sa ti nespomalil metabolizmus. Musis zacat jest zeleninu, tato dieta je presne o tom, aby si potom ked skoncis jedavala inak, ako doteraz inak znivu naberieme. Ja som tu brozurku NF precitala od zaciatku do konca a presne sa tam pise ako to pojde dalej. Teraz kym mas 3 nf denne si mozes kludne medzitym urobit zelerove hranolky v rure, alebo vareny karfiol s maslom, alebo dusene fazulkove struky, proste cista dochutena zelenina plus trochu oliv oleja prip masla. Mala by si jest urcite 5 x denne. Tie tri nf denne su podla mna znytocne hladovanie ja by som to nezvladla...

ivkars
29. sep 2017

@majuskaaaaaa mne dnes ked mi davala tie tycinky este prizvukovala, ze ked si dam tycinku, tak to mam miesto jedneho sacku. No teda, som prekvapena. Budem si pridavat viac zeleniny, ale zase ja 5x denne nejedavam nikdy. No este jedno jedlo by som tu zvladla, lebo fakt byvam strasne hladna. Nerozumiem ci ti poradcovia nie su vyskoleni rovnako, alebo preco jedna hovori tak, druha inak.
@bambula626 tiez som citala tu brozurku. Ja beriem tuto dietu ako start, potom ked schudnem verim, ze to dokazem zdravym jedlom a pohybom udrzat. No musela som takto zacat lebo inac by som sa chudnut nenakopla.

bambula626
30. sep 2017

@ivkars mne prave vysiel ten zly visceralny tuk 140%, vraj sa tvori ked clovek malo spi ( moj pripad), ma velke pauzy medzi jedlom ( moj pripad!!! Ja od ranajok nic az do 3-4 obed zvykla som), dlho hladuje ( toto nie je moj pripad) preto ta pravidelnost castejsie jest. Ta moja poradkyna sa mi zda byt celkom fundovana- zdravotna sestra, ma niekolkorocne skusenosti a super obeznych ludi, hned vedela, ze mne nemoze dat ten nadrastickejsi program, ( ten dava napr 150 kg co sa vobec nehybu a cakaju na operaciu a potrebuju do nej rychlo schudnut)
Tycinku mi povolila len ku treningu, nemam nou ale nahradzovat jedlo- to normalne.
Mne omnoho viac chutia tie polievky, davam si do hubovej huby, zeleninovej karfiol, brokolicu atd. Je to chutnejsie, sytejsie a vyjdu mi dva taniere. To takto mozem si cistou zeleninou nadstavovat.
Kokteily ovocne si vymenim za cokoladovy a late- tie pijem teple, ale tiez ma moc nezasytia. skor mi to oride vhodne zobrat so sebou ked mam rozbehany den. Ked stiham, radsej si dam polievku.
Vcera som mala ako normalne jedlo kus masa a zelerove hranolky robene v rure s trochou oliv oleja. Tie su inak velmi velmi syte a chutne- ochutene vyvarom, rascou a kajenskym chili ( podporuje chudnutie- uz roky to davam skoro vsade) toto si ty mozes robit pomedzi NF lebo je to cista zelenina.
Dnes som sa vazila, hoci som si predsavzala ze az v piatok u nej, za 4 dni dole 3 kg, nehladujem vobec, napchavam sa dusenou ( pecenou) zeleninou pomedzi.

bambula626
30. sep 2017

@majuskaaaaaa inak sranda ani mne vobec nechuti to co vravia, ze sa najviac predava- vymenim za hubovu asi. Aj ten kokteil lesne ovocie- brrr

ivkars
30. sep 2017

@bambula626 Tebe urcite pomahaju aj tie treningy v chudnuti. No ja praveze sa vela nehybem, mam sedave zamestnanie, 70% dna presedim v aute. Mozno preto mne dala taky drasticky program. Ale poviem pravdu, mne zelenina nikdy velmi nechutila, ja si nic taketo nepripravujem ako pises Ty, mne je to ako za trest keby som mala zeler zjest 😃 Mne tie sacky celkom vyhovuju ze nemusim rozmyslat co si varit ale brala by som este aspon jeden denne k tym trom. Dnes robim na obed kuracie maso, tak si asi dam aj ja, ale iba so zeleninou, lebo uz mi fakt ide na chut nieco normalne. A diky za tipy, mozno nieco z toho vyskusam. Ja tie polievky nijak nedochucujem lebo si ich robim v aute, nosim si horucu vodu v termoske a zalievam si to do sejkra a zjem to tak.

ivkars
30. sep 2017

@bambula626 teraz som si citala aj ich stranku, tam tiez pisu ze pri chudnuti sa odporuca len 3-4 sacky denne plus zelenina. Jedlo sa ma pridavat az po 4 tyzdnoch. Takze som uz z toho zmatena. Asi radsej budem pokracovat v tych troch sackoch denne ako som doteraz mala, plus jednu tycinku a zeleninu. Sice som teraz zjedla kuracie maso so zeleninou, ale nevadi. Od zajtra sa vratim k staremu rezimu a potiahnem este nejaky tyzden a pol.

bambula626
30. sep 2017

@ivkars urcite posluchaj tvoju poradkynu ona vie najlepsie podla vysledkov a nie co ja ti tu brblem-)) ja mam iny program ako ty, mam aj jedno jedlo, to je ten program plus. Mna sa pytala na zaciatku ako rychlo chcem chudnut, tak som povedala ze 3 mesiace a ze nechcem šokovo a aby som vladala aj cvičit. Ja zase mam vela fyzickeho pohybu, takze tebe je urcite lepsie a rychlejsie tak ako mas nastaven. Takze mi to prisposobila.... kebyze jej povies ze chces aj jedno jedlo denne, tak by ta upozornila, ze budes chudnut pomalsie, co asi nechces.. takze pokracuj, inak ja tiez obcas obliznem- vcera privarok, minule svieckova, a platok sunky som zhresila prve tri dni. Teraz uz viem odolat lepsie...

ivkars
30. sep 2017

@bambula626 no len ta moja poradkyna neni nic moc, ako nechcem ju ohovarat ale ona nema zdravotnicke vzdelanie ani nic, ona to len predava lebo aj ona s tym schudla a ona kazdemu dava hned takto 3 sacky denne a dost. Vcera mi rozpravala ze ma kamosku co si k tomu dava aj jedno normalne jedlo denne ale ze chudne ovela pomalsie. Je pravda, ze ja chcem rychlejsie schudnut, mna to viac motivuje potom sa snazit ked hned vidim vysledky. Ale ozaj byvam dost hladna a potom som nervozna. No pridam tu tycinku este k tym trom sackom a uvidim. Ja napr pijem kavu s mliekom lebo bez mlieka by som ju fakt nevypila. Ale inac som neporusovala vobec. Jedine pri vareni trosku ochutnam ci treba jedlo dochutit. Cez tyzden sa mi to lahko dodrziava, lebo nemusim varit, no dnes som nevydrzala a to maso som si dala, len take male a kopec bielej redkovky a uhorky k tomu. Tak dufam ze to nevadi.
Ty ked mas vela pohybu, pojde Ti to urcite ovela lepsie. Ja kedze mam taku pracu blbu, ten pohyb tam chyba. To je moj najvacsi problem. Ja to viem.

kamagma
30. sep 2017

No hlasim poctivo 3dni za mnou. Dnes 2xkoktail +1xpolievka. A teraz "vecera". Dobru chut!. A este aby som nezabudla -2kg😀.

ivkars
30. sep 2017

@kamagma jeej no parada! Ty tych 6 kg das ako nic tymto tempom 👍🏻 Ja prave veceriam NF cestoviny styri druhy syra. Tie mam prvykrat a celkom mi chutia.

kamagma
30. sep 2017

@ivkars u mna zatial top je bananovy koktail🍌

ivkars
30. sep 2017

@kamagma u mna z koktailov coko-mata a cokolada. Zajtra ochtnam cafe latte.

kamagma
30. sep 2017

@ivkars este som ich nemala. Uvidime.

ivkars
30. sep 2017

@kamagma ten coko-mata chuti presne ako tie cokoladky matove “after eight”. Fakt je super. Ja som si ho spravila teply, dokonca tam ide 300 ml vody Mna tie koktaily uplne zasytia na cele doobeda.