Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
2x tyčinka oriešková
2x ovsená kaša natural
2x koktail lieskový oriešok
1x koktail čokoláda
1x koktail čoko-mäta
2x koktail caffe latte
6x polievka kuracia
3x polievka hrášková
1x polievka paradajková
3x polievka pórová
4x polievka šampiňónová
3x polievka karí
9x polievka zeleninová
12x polievka špargľová
3x cestoviny 4 druhy syra
Cena 2,90 eur/sáčok...
Uprednostním nákup všetko naraz, popr. na dvakrát. Ďakujem.
Ahojte dievcata, ak by ste mali na predaj polievky a kokteily , kúpim 😉
Ahojte baby držíte niekto aktuálne NF dietu??
Už je bohužiaľ všetko predané
@aryana1 ahojky popravde dobre ja som mala tiež výpadok cez sviatky a nie krátky 10dni ale začala som 12.11 váha 114kg teraz mam dákych 100,8kg idem na vazenie 18teho🙂 inak ten výpadok my dosť pomohol som ešte namotivovanejsia a prísnejší nemôžem síce cvičiť som po2operaciach zubov ale za za 2-3tyzdne to bude ok
Ja som začala na 114,7kg aby som bola presná a k dnešnému dňu mam 🙂 100,4kg
Ahojte ja som začala 09. 01. s váhou 78 kg po rizikovom tehotenstve som nabrala. Mliečko už nie je tak som sa rozhodla niečo so sebou robiť. Po týždni 2,5kg dole. Väčšina bola tuk, vody len zo 200 g. Som naučená piť, takže zavodnena som nebola. Chcela by som ísť späť na 60 kg. Čo najskôr. Dá sa to nejak urýchliť? Lebo na 9tyzdnov peňazí určite nebude ak rátam 2kg týždenne + prechod
@hlina1988 ahoj ja som skončila s Nutrifood v novembri dala som si ho na dva týždne 10 dní 3 krát sáčok a posledné 4 dní 2 sacky plus strava schudla som 6 kg vďaka NF porode mi ostalo ešte 8 kg naviac mala som 70 kg počas toho som jedla len bielu a zelenú zeleninu sem tam rybu a kuracie mäso ak to dáš bez pridaného jedla len so zeleninou pôjde to veľmi rýchlo dole momentálne som vďaka upravenej strave a cvičeniu som na 61 kg čo je perfektné takú váhu som nemala ani pred tehotenstvom 🙂 veľa šťastia a sebazaprenia stojí to za to
Kočky pomôžte my... Celu dobu všetko ôk a včera ma chytila hrozna kríza skončilo to 3kusami pizze a dnes cely deň ôk a teraz večer neviem co jest úplne som zlyhala a zajtra vazenie. Určite sa to ukáže aj na váhe. Povedala som si ze ôk dam si ešte jeden sáčok NF namiesto jedla nestačilo tak som si dala vývar NF nestačilo a skončilo to vyjedanim studeného gulášu z rohlikom a asi 10timi pernickami. Som nešťastná zo seba
Baby môžeme si jedlo do chutiť karí?? Chcela by som robiť jeden recept z tofu ale dáva sa tam curry tak neviem ci mozem
Čavte kočky máte niekto na predaj nutrifood za rozumnú cenu? Ďakujem.
@mercedes290 ahoj sú sáčky aktuálne mozem poprosit cenu?
Mám záujem o kúpu nutrifood kočky ktoré nevyužijete ponúknite za rozumnú cenu ďakujem.

@mercedes290 ahoj to je v poriadku vieš čo po práci cca 18tej 19tej 🙂 a by sme sa potom vždy dohodli máš messenger??