Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@michaela12345 beriem vsetko.
@michaela12345 odber BA platba v hotovosti
@freedomka píšem ss
@michaela12345 oki
@hlina1988 dočítala som sa koľko by si mala chudnúť pri ketoze 1-3kg za týždeň. Tu je super článok https://www.marieclaire.cz/zivotni-styl/7-pravi...
Zienky chcem vas povzbudit....nevzdavajte to a pokracujte co najdlhsie to pojde. Moj ciel bol dat dole 10 kg co som v tehotenstve nabrala ....potom ked som sa do toho dostala som si stanovila novy a novy ciel. Vydrzala som 4 mesiace ....schudla som 25 kg. Manzel neveril ze dam vobec tych 10. Skusala som rozne diety ale toto je ozaj jedina z krorej sa mi podarilo aj schudnut. Ak mozem poradit zapojte aj cvicenie na spevnenie postavy aby ste sa nemuseli s cvicenim trapit po diete ako ja. PS: uz 5 mesiacov ju nedrzim a vahu si drzim. Sem tam si dam nejaky koktajl ci polievku ked chcem nieco lahsie na veceru ci ranajky....a ku kave kokosovu tycinku :D
Mám vážny záujem o nutrifood sačky
@77luccy77 super článok, ďakujem. No ide to pomalšie, ale zase mi vysvetlila poradkyňa, že telo si zadržuje vodu aj pred menzesom, ktorý mám dostať, tak možno aj preto. Tento týždeň 1,1kg. Do kopy za mesiac 7,1kg. Chcela som 8kg, ale čo už. Ja neporušujem, a mám pridať už aj mäso na týždeň, tak uvidíme čo sa stane s váhou.
@hlina1988 jasne ja som teraz na tom U dobre a dodržujem na 100% ja mam bielkovinu každý deň tiež mam za týždeň dole len kilo ale je to ôk. Už my šlo dole dosť kg takže viem ze teraz to pôjde pomalšie. Ale to my nevadí mam svoj cieľ a chcela by som dat do mája ešte 15kg dole. A verím ze to zvládnem. Veľmi by som chcela mať nijakú partacku na cvičenie. Možno sa podujme niaka kolegyňa.
@nikolka1986 ahoj mám záujem o všetký sáčky nutrifood.
dobry den,ak niektora budete predavat sacky Nutrifood mam zaujem dakujem
Kúpim sáčky nutrifood
Kočky môžem sa spýtať na ten predaj sačkou?? Aký má význam ich kupovať takto za tu istú cenu co ich kúpite od nich priamo a nemusíte ešte platiť poštovné. Biako my to nejde do hlavy
@77luccy77 ani ja toto nechapem
@77luccy77 lebo už som diétu držala a nepotrebujem chodiť priamo k nim keď to môžem držať doma a sama a ďalšia vec očakávame že to kúpime aspoň o 10 centov lacnejšie
Kupim sacky 🙂
Predam nasledovne sacky:
- 3x palacinka
- 5x fasirka
- 5x sparglova polievka
- 7x paradajkova polievka
- 4x omeleta
- 1x spagety bolognese
- 1x kari kuracia polievka
- 2x kuracia polievka
- 1x kasa natural
Tycinky:
- 6x oriesok v mliecnej cokolade
- 4x jahody v bielej cokolade
- 3x kokos v mliecnej cokolade
Plus mam jeden neotvoreny vyvar.
Cena za vsetko 130€ plus postovne alebo osobny odber Bratislava.

@midu1205 dobry vecer. Poprosim na dobierku. Dakujem