Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@dankaradko ....ja som.si dávala tak cca necelú malú lyžičku ráno do kaše, tak medzi prsty trošku do polievky a aj do koktailu tak za necelú lyžičku....ale teraz si kľudne daj aj do letnej vody a vypi, aby sa to rozhýbalo a samozrejme bude dobre aj ráno na lačno 😉
@konvalinka27 20 kg som dala dole jj skoro 4 mesiace. A moja rada mat doma stále kalerab :D za deň zjem fakt aj 4 ks hlavne vecer
@martika38 ❤️Dakujem
@77luccy77 mňam 👏👏👏👏prosím recepty
Má niekto niečo na predaj?
@77luccy77 Ďakujem . Aj ja som stavila na kaleráb a kapustu. Prosím ťa ako si dodržiavala extra týždeň. Vždy si si ho dala po 4 týždni?
@dankaradko to prvé je kur. Mäsko s NF. Vývarom a cesnakom a cuketa biela paprika cibulka, ogril cibulka k tomu kr. Mäsko a potom cuketa a paprika iba o grilované a príloha zeler. Hranolky (recept na ne je vysiev komentároch) tie ostatne sú NF polievka plus cottage a baby špenát a NF 4druhy syra s gril. Šampiňónmi a baby spenat
@konvalinka27 ja man NF plus každý deň mam aj bielkovinu povecsinou si pridám cottage do ich jedla pol do polievky pol do hl. Jedla.
Prosím ne predávate niekto nutrifood polievky a koktejle?
Ahojte, ja som začala tiež s nutrifoodom. Snažila som sa dodržiavať sáčkový systém. Takže už na tom fičím 3 týždeň. Mám chuť to skončiť, lebo poradkyňa ku ktorej chodím je neskutočne "chytrá". Neznášam fanatizmus. A to platí aj v stravovaní. Celý tento systém je len o tom, že ľudstvo vo všeobecnosti ma malo pohybu a skoro žiadny čas na to, aby si takúto stravu chystal každý sám a počítal kalórie. A tak nám neostáva nič iné len vyťahovať z peňaženky neskutočne prachy a platiť si za "kozmickú stravu" astronomické prachy. Druhý týždeň som sem tam porušila stravovanie, lebo nie som morbidne obézna a ani obézna. Avšak moja poradkyňa ma nazvala obéznou. Namiesto toho aby ma motivovala ma nasrala... Svojím prístupom, za každú cenu mi dokázať, že oni majú tie naj produkty, oni sú naj. Naspídovaná z prednášok kde im vtláčajú do hláv argumenty systémom "toto je pravda" a nič iné. Napr. prišla som tam na termín a hovorila som jej, že sa necítim dobre. Nafukuje ma, prdím ako stachova kobyla. A ona a čo a ako ste jedla. Ja som povedala, že som si robila všetko podľa návodu dávala som si mlieko a vodu do kaši a koktejlov. A ona hneď na mňa zaútočila doslova zaútočila že no vidíte mali ste si len vodu. Ze mlieko mi nepovedala. A ja ze tak prečo potom originál návod ma uvedené mlieko? A začala mi mutit mozog, a viete že mlieko dospelý by nemali. A ja, že však 2000 rokov ľudstvo pije mlieko. A ona, že či som čítala článok o nejakej doktorke. Ze mlieko nemá žiadnu výživou hodnotu pre nás. A to je ten problém! Veríme kadejakým samozvanym odborníkom a najnovším štúdiám a nie svojmu zdravému rozumu. Odkaz pre všetkých. Nebudme ovce a nedajme sa zmanipulovať. Nemenme svoje názory len preto, že nejaký odborník trvdí opak a je to cool. Chcela som sa naštartovať a schudnúť mne treba len 10kg nič viac. Ale poradkyňa ma úplne odradila. Svojím prístupom, a jej argumenty asi boli typu: Nie je to drahé, chodia ku mne aj upratovačky! Chodia ku mne elity, MUDr., JUDr., a keď to zvládajú oni tak to musí každý!!! Keď mi bolo zle, že to preto lebo som porušila stravu! Keď som jej povedala čo som jedla a po vážení jej váha ukazovala tie štatistiky tak hneď útočila na mňa, že to som musela toho viac pojesť. Proste hrôza. Ak je to tak úplne zdravé jedlo, tak prečo sa tam pýtajú na XY chorôb??? A ten plán, co som chcela ja na ten nereagovala. Proste pani si ide podľa svojho. Takze odporúčam vedeniu nutrifood, aby si robili školenia aj na správnu komunikáciu so svojimi poradcami.
@lolinecka888 Ahoj, neviem na čo sa konkrétne pýtaš? Na to psyllium na zápchu, či?
Máte niekto na predaj sáčky nutrifood?
mám na predaj cca 20 sáčkov, mix všetkého, všetko v záruke. Viem poslať presný zoznam, najradšej všetko spolu, poštovné pri platbe vopred bude grátis.
@sidoniac mám zaujem
má niekto na predaj sáčky ????
@jar77 Takže zostalo mi:
5ks polievky, a to: hrášková, zeleninová, kuracia, porková a kuracia s kari. Ďalej 2ks koktail, biela čokoláda a banánový. Tyčinky 3ks jahodová, 1ks kokos a 1ks oriešková. Kaša 1ks jablko-škorica a 2ks natural.Hlavné jedlá cestoviny so syrom, omeleta, cestoviny carbonara, palacinky a fašírka s kašou. Spolu to je 21ks, cena 2,90€, teda 60,90€. Pri platbe vopred poštovné zaplatím, ak na dobierku, pribalím nový šejker a poštovné budete platiť vy.
@natahaja74 Takže zostalo mi:
5ks polievky, a to: hrášková, zeleninová, kuracia, porková a kuracia s kari. Ďalej 2ks koktail, biela čokoláda a banánový. Tyčinky 3ks jahodová, 1ks kokos a 1ks oriešková. Kaša 1ks jablko-škorica a 2ks natural.Hlavné jedlá cestoviny so syrom, omeleta, cestoviny carbonara, palacinky a fašírka s kašou. Spolu to je 21ks, cena 2,90€, teda 60,90€. Pri platbe vopred poštovné zaplatím, ak na dobierku, pribalím nový šejker a poštovné budete platiť vy.

@martika38 prosím ťa ako si to mám davat ? Ráno nalačno alebo ? Tri krát denne a koľko 1 kávovú či polievkovu lyžicu ?