Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Tak ja vas obe budem zatial podporovat a po dovce sa pridavam aj ja 😉
@misicka1981 uz sa tesiiiim. Ty si este uzi dovcu
@misicka1981 si zlata...😘 ...krasnu dovolenku prajem....😎
@victory1 a ako ti to ide? Janka mi spominala, ze ju tiez tusim prehanalo.
@misicka1981 urcite som cosi schudla, len neviem kolko, pretoze u poradkyne som mala inu ociatocnu vahu ako doma...dnes vecer idem na vazenie, konzultaciu a pre poziven...
..je to velmi neprijemne, to prehananie, dufam, ze poradkyna nieco vymysli, nechcela by som skoncit s dietou...
@janan82 zle..teda chudla som cosi cez 3 kila,vacsina voda. Ale zvysil sa mi visceralny tuk..ani poradkyna nechapala. Ale mysli si,ze mam prekysleny organizmus,tak mi dala caj na odkyslenie...
A to prehananie..najskor,ze ci nemam crevnu chripku..🙈 ...ale potom,ze to moze byt intolerancia na bielkoviny-laktozu,tak mi dsls produkty bezlaktozove. A este to moze byt aj alergia na soju..ze uvidime..🤔
No a mam len 2 sacky jest a 1x zeleninu s kuracim,morcacim masom. A to ja nejem..potim sme sa zhodli,ze aj tuniak vo vlastnej stave moze byt..
@janan82 ...uplne na prd...dnes som zatial sezrala tu tycinku, ale aj tak mam divne pochody v bruchu, teda nafuklo ma ako bublinu...😒
..do ******* dufam, ze sa to dako spravi, ja sa vytesujem, ze konecne sm nasla na pripravu nenarocnu dietu, pri tom mojom dennom chaose..a zatial takto...😒
Kocky ja sa uz tak tesim a Janulka ja ta podporim vzdy 😘

@victory1 nejak to dame...