icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

victory1
12. aug 2019

@fruzsiskvarkova pozri,ja viem ako debilne som sa predtym stravovala a viem,ze som mala nedostatok mineralov aj vitaminov...energiu doda ketoza,spravne fungovanie organizmu caje..
A nie je to zazracna vaha,maju ju v kazdom lepsom fitku..

misicka1981
13. aug 2019

@victory1 ahoj, ako ti to ide? Ty pri tom aj cvicis? Ci len sa stravujes? Mne sa to uz pomalicky krati 😉

victory1
13. aug 2019

@misicka1981 ahojky....no, inak vazi vaha u poradkyne, inak moja /okolo kila rozdiel, ale je to mozne aj tym, ze doma sa vazim rano a u nej mam vzdy poobednajsie terminy/..ale podla mojej k dnesku 7,2 kila....Vcera som si bola pre dalsiu poziven...ale mam to dost obmedzene, tych laktofree nie je moc na vyber. Mam 2 nutrofood jedla a jedno bielkovino-zeleninove vlastne + este tie caje.
Cvicit necvicim nic..ako casovo mi to vychadza, ze mozem zacat cvicit o deviatej vecer, ale to uz mam fakt v pazi...

victory1
13. aug 2019

@misicka1981 jj, buduci tyzden ficis na to...super, lebo mi je samej smutno...😉 ..ja idem vtedy na prevazenie....

8ala8
13. aug 2019

@fruzsiskvarkova kazdy ma svoj nazor a pohlad na danu vec. Pre mna to neboli vyhodene peniaze. Je mi jedno aka je teoria o chudnuti ....ake meratelne hodnoty som po diete mala pre mna boli podstatne viditelne vysledky. Bola som o 25 kg lahsia..lepsie som sa citila..okolie si to vsimlo a nechapalo a vyse roka sa mi vaha drzi. Myslite ze som naletela? .... a comu? Nemozete vsetko hadat do jedneho vreca. Prepacte ale moj nazor je ze len nechcete uverit tomu ze je na trhu nieco co aj naozaj funguje.

8ala8
13. aug 2019

@fruzsiskvarkova este jedna vec naozaj myslite ze mi ,,praskovove jedlo nespravilo stihle telo,,? ..a dokonca neuverite ale neumrela som z neho a som zdravotne ok. :D

victory1
13. aug 2019

@8ala8 paradna premena....👏👏👏 ...super...

nikuskaa92
13. aug 2019

Mate niekto nieco na predaj?🙂

victory1
13. aug 2019

@8ala8 prosim a ako dlho ti trvalo tych 25 kil schudnut? ...tiez ti to islo tak velmi rychlo na zaciatku?

leika88
13. aug 2019

Predám sáčky Nutrifood 28 koktejlov (jahoda + čokoláda) 14 kaší a 6 polievok. Najlepšie všetko spolu.

nikuskaa92
14. aug 2019

@leika88 cena za ks???

leika88
14. aug 2019

Cena za kus 2,50 .

sonus27
14. aug 2019

@leika88 písala som spravu😉

fitnesl
14. aug 2019

Ahojte mamičky. Mám zvyšné päť balíkov. Mal by niekto záujem? Ja ich už nevyuzijem

nikuskaa92
14. aug 2019

@fitnesl cena palaciniek?

8ala8
14. aug 2019

@victory1 za 4 mesiace. Na zaciatku to slo rychlo potom pomalsie...v priemere 2 kg za tyzden. Chcela som dat 10kg ale ked to islo a nemala som chute tak som to drzala ako to len slo. Vydrzala som 4 mesiace.

fitnesl
14. aug 2019

@nikuskaa92 2,50€

fruzsiskvarkova
15. aug 2019

@8ala8 Zhodene kg je jedna vec ;) poculi ste o vyraze stihla obezita?
Nie nikdy neuverim tomu ze existuje akysi zazracny prasok na trhu. Ano, mozno schudnete. Ale zhodene kg sa nezhoduje automaticky so zdravym telom.

victory1
15. aug 2019

@8ala8 super...skvela disciplina..fakt klobuk dolu....kocka si...👏👏👏
..a teraz sa ako stravujes, davas si pozor, co zjes..ci? ...ako si vlastne nabehla na "normalnu" stravu?

victory1
15. aug 2019

@fruzsiskvarkova ale urcite poculi a ty si si tu precitala, ze nam ide dolu aj visceralny tuk?😉
..ako kludne si hod do googla nazory lekarov na nutrifood...najdes dokonca aj odporucania na nutrifood, na rychle schudnutie pred operaciami pri dodrzani vsetkych dolezitych vitaminov, mineralov v organizme....

..a ako preco mas ten dojem, ze vsetky v tejto diskusii su uplne blbe a naivne a veria "nejakym zazracnym praskom" a nemaju sajnu o "zdravej" vyzive, o pohybe, a inych dietach..? ..ver tomu, ze maju..a mozno viac ako ty..a kazda tu ma dovod, preco prave nutrifood...

balkica
15. aug 2019

@fruzsiskvarkova a nutrifood nie je o tom, ze pol roka hltas len prasky 5x denne a schudnes 100kg👌👍 Je to princip ketozy a postupny prechod na riadnu tuhu stravu 👌 Je to hlavne pre nastartovanie.

fruzsiskvarkova
17. aug 2019

😂😂 dobre žienky tak si len papkajte prášky a užívajte si svoju ketózu. 🙆

victory1
17. aug 2019

@fruzsiskvarkova ok...a ty si zostan na svojom piedestaly nadradenosti a zamkni empatiu a rozum na kluc...🤦‍♀️

naloxon
17. aug 2019

@fruzsiskvarkova Každá dieta je škodlivá...je naivné si myslieť že dám si koktiel nebudem ani cvičiť a schudnem...ak by to fungovalo tak už nie je obezita. Mám kolegyňu, ktorá si dala urobiť bandaž žalúdka aby tolko nejedla po 10 rokoch sa rozožrala a naberá kilá späť , dala sa na Nutrifood a teší sa že ako schudla...a teraz sa akože naje normálne a hneď beží vracať...takže o čom to je?

victory1
18. aug 2019

@naloxon hod si otazku do skupiny Cesta k mojej premene,kolko zien odtial pouzilo Nutrifood ako "starter"....schudli pre zaciatok a teraz sa stravuju normalne a cvicia...

balkica
18. aug 2019

Stale to tu dookola tocime, ze to nie je dieta 😱 Je to sposob ako zacat a nastartovat sa. Ak to niekto psychicky nezvlade, tak to uz nie je chyba nutrifoodu 👌 Ja som po dvoch mesiacoch na NF -15kg, isla som na dovolenku s plnou penziou. Pribrala som skoro 2kg, a uz som doma a idem pokracovat 😁 Ziada tragedia 😁

naloxon
18. aug 2019

Jaj zabudla som je to zázrak a keď je to take fantastické prečo je na svete ešte plno obéznych ľudí?

janan82
18. aug 2019

@naloxon kto tu pise o zazraku a ze je to fantasticke? Pre niekoho je to nastartovanie s zmena...
Nechapem ludi, co nechcu a neuznavaju napr.Nutrifood a su na tejto stranke a este maju potrebu komentarov. Osobne, o co nemam zaujem a nezaujima ma, nie som na takej stranke. Ale asi sa niekto nudi a musi si do niekoho kopnut...

misicka1981
19. aug 2019

@victory1 ahoj, tak dnes zacinam uz aj ja 😉

victory1
19. aug 2019

@janan82 potrebuju si dokazat, ake su ony mudre, rozumne, kazda vystudovana biochemicka, vlastniaca styri fitstudia...😒 ...pocitam, ze po 150 kilkazda...😒