Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@victory1 velmi dobre mi to zatial ide. Ja mam teraz len prvy tyzden a na kontrolu idem az 02.09. tak som zvedava co a ako, ale uprimne prve dni boli trosku tazke 😉
@misicka1981 prvy tyzden co presne jes dakujem za odpoved
@misicka1981 super..trsim sa,ze sa ti dari..jasne,podrobne to budes vidiet az na kontrole...
Si asi hlsdna,co?...ja ta chapem az teraz,,posledne dni som hladns...ale robim si brokolicovu kasu,grilovane ssmpiony a cuketu...je to divne,mna tieto hlsdy chytili az po mesiaci...🙈
@babkaanena ranajky kokteil, potom polievku a kasu na veceru a ked som hladna, tak bielu alebo zelenu zeleninu v surovom stave alebo na pare
@victory1 uz nie som hladna, zvykla som si 😉
@misicka1981 dakujem od pondelka zacinam
@babkaanena tak drzim palceky, keby hocico pis sem. Vydrz hlavne tie prve dva dni
@misicka1981 super...drzim palce,nech ti to odsypa...🤗
@victory1 budem sa snazit
@misicka1981 dufam,ze to vydrzim
@babkaanena urcite...trosku discipliny,motivacie...das to!
Baby zrusi sa mi ketoza ked som vypila dva deci sucheho bieleho vina?
@patrisha1991 je to individualne,ale pravdepodovne ano...za 2-3 dni si zas spat...
Ahojte dievčatá. Už dlhšie tu čítam Vaše príspevky, tak som sa rozhodla, že sa o moju skúsenosť podelím aj ja 🙂 S Nutrifood som začala 29.08.2019 a vybrala som si program 4 týždne. V provom rade chcem napísať, že nikdy som nebola príliš "tučná" ale mojoj prácou a pohodlím som sa prestala sama sebe páčiť. Aj napriek tomu, že som chodila pravidelne cvičiť a stravovala som sa v podstate celkom zdravo, tak moja váha neubúdala. Pripisujem tomu hlavne stres v práci a a všetky víkendové grilovačky a návštevy kamarátov, kde samozrejme nemohol chýbať aj alkohol. Najhorší deň bol pre mňa hneď prvý 😀 nakoľko som si povedala, že pred dietou sa poriadne najem 😀. Potom už v podohe. Za prvý týždeň som sa krásne odvodnila a ukázalo sa to na váhe - 2,5kg. Prvý týždeň som jedla iba nápoje, polievky a kaše + zeleninu bielu a zelenú. Po týždni som vymenila polievky za hlavné jedlá. Tu už som mala problém so zeleninou nakoľko mi neuveriteľne liezla na nervy 😀. po troch týždňoch som mala dole -5kg. Aktuálne po 4 týždňoch jedávam na raňajky a večere nutrifood kaše, nápoje a karamelové tyčinky ktoré som si zamilovala. Na obedy si robim lahšie veci ako kuracie prsia dusené + zelenina, alebo gottage syr + zelenina. Do zeleniny som si zahnula už aj ostatnú zeleninu, lebo to by som už nezvládla asi. Mojim cielom nebolo len upraviť váhu, ale naučiť sa správnejšie stravovať a to, že nemôžem sa prejedať po večeroch ( vedela som cely deň zdravo jesť a keď som prišla z práce, bola som schopná vyjesť chladničku ) Odporúčam si jedlo sledovať aj cez kalorické tabuľky, ktoré mi v tom všetkom veľmi pomáhajú. Počas celej diety som robila aj drepovú a plankovú výzvu, aby som aspoň trochu posilnila svalstvo a aby som nevyšla z cviku. Aktuálne začínam aj behávať na čo som bola ale zvyknutá. Na začiatku diety som mala 64,4 kg a výšku 165cm. Po troch týždňoch som mala 59,4 kg. Uvidím čo bude o týždeň, keď pôjdem na váženie. 🙂
PS: za celý čas som dietu skoro neporušila až na jednu maličkosť kedy som si dala kúsok mäska na grilovačke. 🙂 Ani víno ani nič iba čistá voda a sáčky 😀 Držím Vám palce a dáte to tak ako som to dala aj ja 🙂
@016misinka016 👏👏👏
@victory1 ďakujem, keď neviem ako sa volajú tie pásiky na meranie metódy,neviete poradit
@patrisha1991 Diaphan napriklad...ale kludne sa spytaj v lekarni...
@babkaanena ako si zvladla prvy den?
@016misinka016 prosim ta,ako dusis tie kuracie prsia bez oleja? 🤔
@victory1 ďakujem
Kde zeny kupujete ten nutri food
@bobana297 https://nutrifood.company/cz/poradenske-centra/ ..tu si najdi vyzivoveho poradcu podla tvojho bydliska a dohodni si termin. Zvazi ta, zmeria, odporuci, kolko mas schunut a navrhne ti aky program bude priamo pre teba.
Takto od bab cez net je to sice trochu lacnejsie, ale ked nemas spatnu vazbu pri chudnuti, nebudes vediet ako to mas dodrziavat, nebudes vediet , ci ti ide dolu tuk, ci voda, svaly...no, ja by som to takto individualne nerovila.
Sacky sa inak nedaju cez net objednat a kupit...
@bobana297 napriklad ja som mala pri prvom tyzdni traviace problemy, viac som bola na wc ako v inych miestostiach...🙈...keby som sa takto stravovala individualne, vykaslem sa na to s tym, ze tato dieta mi proste nesadla.
Ale ked mi poradkyna zamenila sacky za laktofree, je to uz uplne v pohode..neprehana ma, chudnem...
@victory1 namiesto oleja ich trochu podlejem vodou, dam na panvicu nie na strednu teplotu a prikrijem pokrievkov. Po chvili ich otocim. Daju sa tak urobit aj v trube v zapekacej mise.
@016misinka016 aj som si myslela,ze na vode...dakujemky...
Ahojte, ponúknite sáčky na predaj ....
Tak dnes vazenie pred dovolenkou...spolu 9,8 kila od 27.7.2019...aaale, zastavila sa mi ketoza, takze cosi sice z tuku zislo, ale malo, pol kila svaly a zvysok voda. Teda z tych 2,9 kila, co som od posldneho vazenia schudla. Kedze som nic neporusila, tak sme dospeli k tomu, ze to bude ta fazula, co mi poradkyna odporucala. Kupila som si konzervy, zlozenie fazula, voda, sol a kyselina ascorbova..teda zdalo sa mi to take neskodne...tak, ale je to skodne, teda.
Nevadi, pokracujem dalej bez fazule...
Dalsie vazenie po 20.9.
..vela zdaru baby a nepapajte nic kysle...aby ste nedopadli ako ja..

@misicka1981 ako sa drzis? ...ako sa ti dari? ..a kedy mas kontrolu?