Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@victory1 juj gratulujem ti, ide ti to pekne a z toho si nic nerob, aspon ste nasli v com je problem. Peknu dovolenku a oddychni si
Ahojte... nedavno tu pisala pani s nickom ,,tatianas198,, ze predava produkty... objednali ste jielto nieco od nej??? Ja som od nej objednala tycinky vypisovala mi 3 dni kedy posielam peniaze penize som poslala a odvtedy nic... neozyva sa...😡😡😡 40€ v riti...
@misicka1981 dakujem, si mila...😘 ..ale popravdu, som trochu sklamana....😔 ..ale ano, vaha potesila, len pre mna je stale prioritou ten visceralny tuk...
Ale ja sa z toho vyspim...dufam😂
Na dovolenku idem v nedelu...aj sa tesim, aj som tak strasne uz unavena, ze len dufam, ze sa aspon prve dni spamatm, dospim a potom budem oddychovat...
@nikuskaa92 neobjednali, myslim, ze vsetky chodime k poradkyniam...pozrla som jej profil..registrovana od augusta 2017 a ma v bazare len jedno hodnotenie, ze je podvodnicka...😲
@victory1 chodim aj j k poradkyni ale mat tycinky za 2€ nie je ako za 3€... ale pekne ma o*ebala
@nikuskaa92 pisala to @mimi27712 ..tak skuste sa spojit...🙄
@nikuskaa92 ach...to potesi...😒 ..neviem, pise aj, ze je v skupine Bytca, asi by som aj do tej skupiny napisala..pripadne, no neviem, ci sa to da nejako riesit cez adminov...
Ahojte, ponukam na predaj sacky - CAMBRIDGE diet:
21 ks - čokoládová príchuť
15 ks - čoko - pomaranč príchuť
Cena za 1 ks sáčok 3 eur.
@victory1 ahoj, ako ti to ide? A ako si zvladla dovolenku?
@nikuskaa92 ajoj aj ja som objednala a vobec sa neozyva.
@misicka1981 ahoj..no z 10 dni bolo 5, potom musel ist muz pracovne prec a ja na skolenie...bola som nervozna, vystresovana a nedisciplinovana...po tych par dnoch 4 /!!!/ kila hore. Ale po 3 dnoch doma zisli dolu 3, asi som bola naliata vodou...
Zajtra rano mam vazenie/mesranie, ale neocakavam pozitivne vysledky, proste bola som nedisciplinovana...
Tak zas od dnes som riadne "v procese"...🙈😂
@misicka1981 ale pozitivne bolo, ze mi z nicoho nebolo zle, ako pri inych dietach..ked som nieco vynechala a po diete som to zjedla, bolo teda vzdy zle..teraz som mohla sezrat aj kanoe a v pohode...🙊
teda az na ovci syr..ten som skusila, ako zareagujem na tu laktozu..no a nebol to dobry napad...😒
@misicka1981 a ty ako? ..dari sa ti? 😘
Mne sa celkom dari, zatial 4,1 kg dolu a uz to aj vidiet a dobre sa citim. Uvidis budes mat dobre vysledky 😘
@misicka1981 supeeeeer...sikovnica disciplinovana si...gratulujem! 👏
..dakujem, si mila...len ja som v tom strese jedla piate cez deviate, tak moc tomu neverim...🙊
..ale zas citim sa dobre, cosi mam dolu, som ohybnejsia, aj kooopec handier, co mi boli male obleciem....😉
@misicka1981 no a vies, ze si mala pravdu? 😲 ..teraz idem z vazenia...a som fakt milo prekvapena..mam sice o kilo aj cosi viac na vahe oproti minulemu vazeniu, ale mam o kilo viac svalov a o kilo menej vnutorneho tuku aj o kilo menej vonkajsieho tuku...😲😍
@misicka1981 tak ale este pokracujem, potrebujem este podla mna 5-6 kil dolu a teda aj 3-4 kila toho vnutorneho tuku...
Takze 2x nuftrifood jedlo + jedno bielkoviny s bielou a zelenou zeleninou...
@victory1 tak gratulujeeeem, to som rada. Ja tiez chcem cca 6 kg. A tiez som na 2x nutrofoode a plus jedno jedlo. 😘
@misicka1981 to dameeee 👌😉 ...
@misicka1981 co jedavas to jedno jedlo?...mne uz sibe z tuniaka,tofu a cukety...🙈
@victory1 napriklad salat s jogurtom, cottage. Chcem urobit kuracie prsia a tie zapiect s brokolicou
@misicka1981 ja mliecne nemozem...😟 ...a kuracie mi nechuti...tazkk so mnou...🙈
Kupim kokteily a polievky, poprosim ponuky do IP
@victory1 tak to nemas jednoduche. Ja si este na pare robim brokolicu alebo karfiol, tato zelenina mi vyhovuje. Dnes som si robila cuketu s tuniakom.
@misicka1981 a co som zimrovizovala...pocuvkaj...scedim tuniaka vo vlastnej stave, dam vajco, nastruhane tofu, trolinku osolim, pretlacim cesnak..vymiesam, nacapkam na papier na pecenie, posypem oreganom, rozmarinom, pokrajam ako na pizzu cuketu na tenke kolieska, sampinony a dam zapiect.
@victory1 noo super to znie, to musim vyskusat aj ja niekedy 😉
@misicka1981 skus..je to dobre celkom...
@misicka1981 ja len pre povzbudenie ostatnych...dnes presne 11 kil dolu...😎za 2 mesiace a 4 dni...

..a este rezim na dovolenke....jeden sacok denne, ked sladke, tak rano, ked pizzu, tak 2-3 kusky na obed. Pecivu sa vyhybat a vyhybat sa aj vsetkemu kyslemu - ziadny OCOT na zeleninove salaty..no a vybrat si, za den bud jedna zmrzlina alebo suche biele vino...no, pre mna je teda volba jasna...🍹😂