Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Ahojte dievčatá, prosím vás koľko kusov - sáčkov vychádza na mesiac pri úplnej náhrade stravy? Pripadne poprosím aj rozpis Xy ks polievky, xy ks shaky. Ďakujem vám 😉
@barborapavlikova ja ked som drzala nf pod dohladom poradkyne, tak rano som mala sejk, na obed hlavne jedlo alebo polievku, na veceru polievku/hlavne jedlo (podla toho, co zostalo z obeda). Plus k tomu 500g bielej zeleniny. A podla tabulky odbporucane mnozsto bielkovin navyse
Ahojte, ma niekto nieco na predaj?
@zsebi_baba NF ma eshop. Cena za ks je tam 1,90
@janan82 nie je to celkom pravda! Toto napisala ich pracovnicka : Dobrý deň prajem. V stručnosti, rozdiel je v tom, že drahšie potraviny slúžia ako úplná náhrada stravy s vitamínmi a minerálnymi látkami, kým na stránke v eshope sú iba vysokobielkovinové potraviny bez mikroživín. Všetky ďalšie rozdiely si môžete prečítať tu, páči sa: https://nutrifood.company/blog/post/ako-si-vybr... .
@zsebi_baba tak to som nevedela.
@michaela12345 poprosim.
Ma niekto sacky na predaj?
mam sáčky zinzino na chudnutie - vysoký podiel bielkovín a nutrične vysokoho hodnotený, pozrite
@michaela12345 Poprosím zoznam. Mám záujem.
@michaela12345 poprosím zoznam... ďakujem
Ahojte, je tu niekto chudnúci s NF? Ja som práve začala 🙂
@midu1205 ahoj, ja akurat 🙂
@zsebi_baba a ako sa držíš? Máš úplnú náhradu stravy? Ja mám 3 sáčky +zelenina...tieto začiatky sú hrozneee😫, dopujem sa kalerabom, ale nejak to nepomáha 🤤😆. Už dávnejšie som s NF schudla nejakých 15kil, ale teda nechápem ako som to vydržala 🤔😆
Nemate nahodou sparglovu polievku na predaj?
@midu1205 celkom dobre 🙂 drzim od 22.02 a zatial mam dole 13kg.
Len teraz je to horsie, lebo som jz spravila par cheat day, a potom tazko sa davam naspat do rezimu 🙂
A teraz som sa dozvedela, ze nemaju sparglovu...moja oblubena polievka 🙂
Mam 3 sparglove, 1 hraskovu, 2 paradajkové a 1 zeleninovú na predaj, tak ako som kúpila
A karí 1ks
@zsebi_baba tak to je super výsledok 👏držím palce nech sa darí 😉
Ahojte, ostali mi nejake vanilkove palacinky, omelety, kuracie kremove a kari kuracie polievky ak by mal niekto zaujem posuniem za polku ceny 🍀 vela sil a drzte sa
@zsebi_baba mam 9ks sparglovych, mne nechutia 😀

@anushqalm ešte niečo zostalo? 😃