icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

petkapetka11
20. jan 2022

Dobrý večer mam zaujem o cele balenie výrobkov

mirkazdenko
20. jan 2022

@petkapetka11 Dobrý večer, ak reagujete na môj predaj, tak žiaľ vás sklamem, už je to predané

stellina1982
3. feb 2022

@julialara ja sackujem cely tento tyzden,objednala som si produkty z netu aktualne za 5 dni -2kg.Ale ju tuto dietu poznam uz roky a viem ako na to a co mi chuti a co mi vyhovuje.Pred 5rokmi som dala 16kg za 2mesiace a vzdy ked potrebujem precistit , detoxikovat, chudnut vzdy sa dam na sacky. Ked idem do prace berem si vzdy drink na ranajky , obed polievka/alebo cestoviny a vecere take jedla ktoracsa pripravuju doma ako omeleta.dnes mam poobednu tak ranajky mam doma a prave som dojedla palacinku ale z toho cesta som urobila asi 5malych lievancov😉.mne tato strava vyhovuje v tom ,ze neriesim co musim ist nakupit a uvarit.Spravim sacok aky mam a vybavene.Jedine co mi vzdy robilo problem a aj robi je pitny rezim.Pijem zalostne malo 🤪

julialara
3. feb 2022

@stellina1982 dakujem 😍

lilie0307
Autor odpoveď zmazal
lilie0307
10. feb 2022

@stellina1982 Ahoj a nie si hladna? Mne onedlho prvykrat v zivote dojde balik na 8 tyzdnov. Nemam ziadne info, nic od ludi, ktori uz s touto dietou schidli, Tak ma dost motivuje ma, ked napises, ze si schudla...a ze pohoda...

stellina1982
19. feb 2022

@lilie0307 zo zaciatku jasne ze si hladna ,chyba ti cukor a mas chut jest ,zobkat.ale jednoducho sebazaprenie musi byt.na 3-4 den nabehne ketoza , kedy telo zacina spalovat tuky, budes sa citit unavena, mozno nervozna 😅 zalezi od toho ako velmi si predtym jedla sladke (ja stale a vela😁) .motivovalo ma velmi vazenie kazdy den. Idporucam ti kupit si aj povolenu zeleninu v pripade velkeho hladu urcite pomoze .a treba uz len odolat pokusaniam..ja som si vzdy hovorila ,ze tolke peniaze som za to dala ,tak hadam si to nepokazim nejakou horalkou za 50centov 😅 ale ked som skoncila s dietou tak som si ako prve kupila horalku 😁🤣

lilie0307
20. feb 2022

@stellina1982 Pocuj, ale oni maju tie svoje vlastne sladkosti a tycinky. tie sa mozu jest?

stellina1982
22. feb 2022

@lilie0307 jedna tycinka ti vlastne nahradza akoby jedno jedlo 😁 takze nemozes ich zjest neviem kolko, alebo ze si spravis ich polievku a ako sladkost si das tycinku.to eeee 😅,alebo mozes ale to uz potom nebudes tak chudnut,a zbytocne je zas jest ich drahe tycinky , ked chces chudnut 😁

lilie0307
24. feb 2022

@stellina1982 Dakujem velmi za infosky!

martika38
Odpoveď bola odstránená
monymany
Autor odpoveď zmazal
luciaic
31. mar 2022

@monymany sprava

dankaradko
Odpoveď bola odstránená
patkaa555
7. apr 2022

@dankaradko koľko je tam balení prosím ?

dankaradko
7. apr 2022

@patkaa555 predane uz

monymany
Autor odpoveď zmazal
slovan99
Autor odpoveď zmazal
lenkaz357
Autor odpoveď zmazal
lenkaz357
Autor odpoveď zmazal
lenkaz357
Autor odpoveď zmazal
luciaic
14. jún 2022

@lenkaz357 je to este aktualne?

lenkaz357
Autor odpoveď zmazal
lenkaz357
Autor odpoveď zmazal
lenkaz357
Autor odpoveď zmazal
lenkaz357
Odpoveď bola odstránená
laura1966
13. júl 2022

@lenkaz357 Mám záujem o koktaily a hl. jedlá (balík za 80 eur).

patricia_xxx
Odpoveď bola odstránená
nikki7
28. aug 2022

Ahojte dievčatá, zvažujem NF, potrebovala by som tak cca 10 kg zhodiť. Viete mi prosím dať bližšie info k tomu? Tí poradcovia sú zadarmo, v rámci dielneho programu, alebo si ho platíte zvlášť? Je tu ešte niekto, kto tu chudne s NF? Ďakujem za odpovede

lucy1311
Autor odpoveď zmazal