icon

Chudnutie s Petrom Pálenčarom - skúsenosti a rady

timeaskr
3. mar 2025

Ahojte nejaké aktuálne skúsenosti?
Veľa krát som čítala že baby síce schudnú s ním ale hladujú a majú jedno jedlo za deň a podobne. Chcela by som niečo udržateľné
Takže ak máte skúsenosti dajte prosím vedieť
Ďakujem

taktotedanie
3. mar 2025

@timeaskr tak si stiahli Kt a stravuj sa podla toho a budes aj najedena aj schudnes
A mas to zadarmo

timeaskr
autor
3. mar 2025

@taktotedanie čo je prosím Kt?

bubu62
3. mar 2025

Čo ja mám nejaký info kanál,tak tam pridáva nejaké veci a isto nehladuju...

bubu62
3. mar 2025

@timeaskr kalorické tabuľky a oni ich zrejme majú stiahnuté tiež...

taktotedanie
3. mar 2025

@timeaskr kaloricke tabulky

lubka474
3. mar 2025

@bubu62 hmm ako sa to vezme, su to velke porcie ale mas jest 1 hodinu a 23 hodin hladovka, a este lepsie je nejest 48 hodin. Ja neviem, do akej miery sa to da zvladnut a dlhodobo udržať (a to píšem z vlastnej skúsenosti)

bubu62
Autor odpoveď zmazal
bubu62
3. mar 2025

@timeaskr daj si ho do Googlu a vyhodí ti toľko toho,že viac k nemu nepôjdeš..

luciik2111
4. mar 2025

@timeaskr ahoj,ja mám jednu klientku od neho a teda s tým som sa ešte nestretla,žena problémy kvôli tomu s trávením,aj nejaké psychické problémy kvôli nejakému "pôstu"podľa neho .. mala nábeh na PPP, samozrejme mala pri tom všetkom jojo efekt, kilá sa jej vrátili a ešte k tomu iné ťažkosti .. skutočne si treba dávať pozor komu človek zverí svoje zdravie, máme len jedno netreba s ním hazardovať,tieto veci nie sú dlhodobo udržateľné ako tu už bolo spomínané

alexa358
29. máj 2025

@timeaskr Ahoj!
Ja som v jeho premene druhý mesiac a všetko je v poriadku.
Je to, to najlepšie, na čo som sa mohla dať!
Mám dole zatiaľ 11 kg a ešte dlhú cestu pred sebou, nakoľko chcem ešte veľa schudnúť, ale cítim sa už teraz veľmi dobre.
A žiadne zdravotné problémy nemám, dokonca sa mi upravila pleť a aj tlak.

misana84
8. jún 2025
@luciik2111

@timeaskr ahoj,ja mám jednu klientku od neho a teda s tým som sa ešte nestretla,žena problémy kvôli tomu s trávením,aj nejaké psychické problémy kvôli nejakému "pôstu"podľa neho .. mala nábeh na PPP, samozrejme mala pri tom všetkom jojo efekt, kilá sa jej vrátili a ešte k tomu iné ťažkosti .. skutočne si treba dávať pozor komu človek zverí svoje zdravie, máme len jedno netreba s ním hazardovať,tieto veci nie sú dlhodobo udržateľné ako tu už bolo spomínané

@luciik2111 hlúposť…ak nepoznáte pointu nekomentujte… nemá jojo… samozrejme keď začne zrat

malicka155
15. jún 2025

@timeaskr
Dobry den, mam osobnú skúsenosť 🙂 a teda áno, schudla som ale aj pribrala naspat....
Mala som režim ,,denny dohľad,, za 400e, k comu dostanete jedalnicek co jest, co nejst, pripadne aj kombinacie jedal s vypocitanymi kcal a ak chcete aj treningovy program.
Podstatou bola komunikácia 1x denne vo whatsape, denne som mu posielala fotky jedal, spolu s nahodenim do kalorickych tabuliek. Od denného dozoru som teda cakala viac, ale boli to úplne vyhodené peniaze, za pár slov vo whatsape typu : VSETKO SUPER, IDES DALEJ, POKRACUJ, PRECO MAS VYSSI/NIZSI KCAL PRIJEM ...

Všetky zeny-klientky maju nastaveny denny príjem 1500kcal bez ohladu na vek, vysku, vahu, muži viac kcal. Prijímať stravu budete fastingom, až sa dopracujete na 23hod hladovanie a 1h jedenie.
Samozrejme, ze váha pôjde dole, kým to budete dodržiavať. Ale povedzme si, kto reálne je 1hod denne?

Takže za mňa, ak chcete schudnúť , nahadzujte si jedlo do kalorickych tabuliek, do denného príjmu 1500kcal , dajte si fasting napr 18/6, a áno, ich strava môže byt na začiatku nápomocná, takže ak máte možnosť, objednajte si ich donášku na skúšku. Ale investovať 400e do tzv.denneho dozoru bola absolútna hlúposť a verím, ze aspoň jednej pomôže táto naozaj objektívna recenzia.
Dakujem za prečítanie do konca 😃

misana84
22. jún 2025
@malicka155

@timeaskr
Dobry den, mam osobnú skúsenosť 🙂 a teda áno, schudla som ale aj pribrala naspat....
Mala som režim ,,denny dohľad,, za 400e, k comu dostanete jedalnicek co jest, co nejst, pripadne aj kombinacie jedal s vypocitanymi kcal a ak chcete aj treningovy program.
Podstatou bola komunikácia 1x denne vo whatsape, denne som mu posielala fotky jedal, spolu s nahodenim do kalorickych tabuliek. Od denného dozoru som teda cakala viac, ale boli to úplne vyhodené peniaze, za pár slov vo whatsape typu : VSETKO SUPER, IDES DALEJ, POKRACUJ, PRECO MAS VYSSI/NIZSI KCAL PRIJEM ...

Všetky zeny-klientky maju nastaveny denny príjem 1500kcal bez ohladu na vek, vysku, vahu, muži viac kcal. Prijímať stravu budete fastingom, až sa dopracujete na 23hod hladovanie a 1h jedenie.
Samozrejme, ze váha pôjde dole, kým to budete dodržiavať. Ale povedzme si, kto reálne je 1hod denne?

Takže za mňa, ak chcete schudnúť , nahadzujte si jedlo do kalorickych tabuliek, do denného príjmu 1500kcal , dajte si fasting napr 18/6, a áno, ich strava môže byt na začiatku nápomocná, takže ak máte možnosť, objednajte si ich donášku na skúšku. Ale investovať 400e do tzv.denneho dozoru bola absolútna hlúposť a verím, ze aspoň jednej pomôže táto naozaj objektívna recenzia.
Dakujem za prečítanie do konca 😃

@malicka155 áno súhlasím, že denný režim je blud.. ja som kúpila ten základ a dala som sama. Ale objednávali som si jeho krabicky

martinqa131
25. sep 2025
@misana84

@malicka155 áno súhlasím, že denný režim je blud.. ja som kúpila ten základ a dala som sama. Ale objednávali som si jeho krabicky

@misana84 prosím ťa tiež chceme s manželom ten základ a chudnúť s ním, len manžel sa boji že na vianoce si nebude môcť dať vianočné jedlo. Ako to je? Myslíš že ak teraz začneme, tak na vianky si bude môcť dať trochu z tých dobrotiek? Ďakujem

misana84
25. sep 2025
@martinqa131

@misana84 prosím ťa tiež chceme s manželom ten základ a chudnúť s ním, len manžel sa boji že na vianoce si nebude môcť dať vianočné jedlo. Ako to je? Myslíš že ak teraz začneme, tak na vianky si bude môcť dať trochu z tých dobrotiek? Ďakujem

@martinqa131 keď budete b keto tak budete jesť hlavne mäso, klobasu…

martinqa131
26. sep 2025
@misana84

@martinqa131 keď budete b keto tak budete jesť hlavne mäso, klobasu…

@misana84 Ďakujem. Tak myslíš že máme ísť do toho?