Chudnutie s vibračnou plošinou

papi30
15. nov 2020

Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s cvičením na vybračnej plošine a výsledky? Chcem schudnúť, stravu som už upravila ale na cvičenie mi popri práci, dieťati a domácnosti naozaj neostáva čas. Čítala som o tom co to, ale viac asi na povedia skúsenosti ako opis predajcu, ktorý to chce predať. Je to v dostupnej cenovej hladine, čo si myslím ze by sa dalo nejako oželieť. Okrem chudnutia by mi to minimálne pomohlo troska uvoľniť stuhnuté telo z celodenného sedenia za PC... Ak teda máte niekto nejakú skúsenosť, prosím sem s tym. Dakujem

h2
15. nov 2020

@papi30 Prepáč, skúsenosť nemám, ale je to "vibračná", nie "vybračná". (Nezvyknem tu opravovať gramatiku, ale toto mi vypálilo zrak.)

papi30
autor
15. nov 2020

@h2 OMG a to som si 2x po sebe prečítala 🙈 pri tom ja tiež kúšem za blbé gramatické chyby 😂🙈 asi som toľko vyberala, že ta moja vibračná zatvrdla 😂😂😂 škoda ze sa dodatočne nedá opraviť, hanba mi no 🙈

h2
15. nov 2020

@papi30 Nič si z toho nerob, svoje robí aj neskorá nočná hodina.

nina255
16. nov 2020

@papi30 za mna je to urcite blbost prepac... nemam s tym skusenost ale nemyslim ze by nieco take malo fungovat.. schudnes tym ked mas balanc medzi vydajom a prijmom stravy a si v kalorickom deficite nie nejakou vibracnoi plosinou 🙂 radsej popri tej uprave stravy co je super zober dieta von a snaz sa mat viac pohybu 🙂 drzim palce

papi30
autor
16. nov 2020

@nina255 práve pre toto si pýtam názor takých, čo s tým skúsenosť majú, lebo domnienky sú jedna vec, realita druhá. Účinky nejaké ma isto, minimalne na uvoľnenie stuhnuteho tela. Btw o balance viem, ale mať aktivitu s dieťaťom nie je to iste ako cielene cvičenie. Neviem ci máš dieťa a ci vieš aké vedia byť tie 3rocne, že ty chcieť môžeš, ale ked nespolupracuje, môžeš vieš čo...iba toľko k tomu.

nely1704
16. nov 2020

My máme vibračnu a je to pecka...

luciannka83
16. nov 2020

Tak zalezi od toho, co na nej budes robit. Ked to bude seriozne cvicenie na nej, tsk to nepotrebujes ani plošinu. Ked sa budes na nej len ,,madirovat,, tak urcite z toho neschudnes.

kikulienka94
16. nov 2020

@papi30 moja mamina to má, podla mna je to neskutočná kravina a a hlavne to jednoducho nefunguje :D ak by to reálne fungovalo, tak by všetky fitká stratili svojich zákazníkov 🙂
a stalo to asi 400€
ked už, tak si radšej domov kúp bicykel alebo bežiaci pás (finančne je to asi rovnako)

bavlnka92
16. nov 2020

vibrovaním ešte nikto neschudol. 🙊😀

sashabb
16. nov 2020

@papi30 mala som, no dala som preč. V návode bolo písané, že treba denne cvičiť aj niekolkokrát. 🙄 A hlavne nieje to o tom, že sa na to iba postavíš. Treba robiť na nej cviky aby aspoň čo-to fungovalo. Skôr by som povedala, že je to ako doplnok k ďalšiemu cvičeniu.
Ak chceš nejaký stroj na chudnutie, tak za mňa eliptical. No ide o to, či chceš cvičiť, nakoľko velakrát tu aj na tento stoj čítam, že ho majú ako vešiak na oblečenie.

mimkao
16. nov 2020

@papi30 Mám doma vibračnú plošinu. Nepoužívala som ju na cvičenie, ale po cvičení.
Po takom fajne ťažkom tréningu, kedy som predpokladala svalovku, sa mi vďaka plošine podarilo tej svalovke predísť.
Ale na chudnutie podľa mňa nefunguje.

duracellko
16. nov 2020

ak mas problem s krcnou chrbticou, zavratmi alebo vyskocenymi platnickami - nepouzivat! na chudnutie nepomaha, na spevnenie tela, svalov pomaha velmi ale az po dlhsom -min.mesiac, poctivom cviceni.

katkami123
16. nov 2020

Je to blbosť, vo fitku som pár krát na tom cvičila, ale dosť to dunelo a v paneláku nevyužiteľné, cela podlaha sa trasie pomaly so stenami 😀 radšej si zácvič s vlastnou váhou z videí, viac ťa to rozbije.