icon

Chudnutie z brucha

21. júl 2022

Zdravím prosím vás poraďte nejaké cvičenie na brucho čo máte overené aké cviky stravu dodržiavam a brucho mam aj tak ako tehotna ďakujem

mala_zabka
21. júl 2022

Nemáš náhodou diastázu? To by si klasickým cvičením práve zhoršila

kkovacovak
21. júl 2022

Cvičiť a chudnúť sa nedá cielene z jedného miesta na tele. Brucho je 70% strava. Dôležitý je príjem veezus vydaj. Ak samozrejme nemáš diastazu ako je vyššie písané

karolinav
Odpoveď bola odstránená
mandzula
22. júl 2022

Ked odoberies kybel vody z jedneho rohu bazena, neznamena, ze tam ostane "diera", cize chudnut cielene z jedneho miesta sa neda, je potrebne ubrat kalorie a cvicit. Kazda mame dane, kde sa nam tuk uklada viac a odkial prvy odchadza, takze aj si typ jablko s tukom na bruchu, budes to mat tazsie, no urcite to vies poriesit kvalitnou stravou a cvicenim. A nie si "len" nafuknuta?

autor
22. júl 2022

@mandzula som po pôrode stále mam brucho ako tehotna malý ma už dva mesiace a ja vôbec nechudnem ☹️

mandzula
22. júl 2022

@autor Dva mesiace by som este az tak tragicky nebrala, telo ma co robit po porode, hormony pracuju a zrejme si aj celkovo vystavena. Daj si cas.🙂

kkovacovak
22. júl 2022

Ak máš stále brucho ako tehotná a nie je to koža ani tuk tak je dosť možné že máš diastazu. Treba zájsť k fyzio aby sa ti na to pozreli. Klasické cviky ti to len zhoršia a stravou sa tiež nescvrkne

sienkoo
9. okt 2022

Píšete, že stravu dodržiavate ale čo to znemená? Počítate si iba kalórie alebo máte správne nastavené aj makronutriety?

autor
11. okt 2022

@mala_zabka ako zistím ze mam diastazu prosím vás?