Chudnutie z váhy 100 kg a viac. Kto sa ku mne pridá?
Ahojte zienky, ak vasa vaha po tom co sa na nu postavite kvili od bolesti a modli sa, aby ste konecne "zoskocili" dolu, ukazuje trojciferne cislo a chcete s tym nieco robit, pridajte sa ku mne. Viem, ze skupin o chudnuti je tu dost, avsak su zabehnute- baby isto aj pekne pochudli. Ja som v jednej bola, avsak koli zdravotnym problemom som z nej odisla. Teraz sa chcem rozbehnut. V oktobri chcem spat do prace a rozhodne nie v kozi hrocha, ale aspon ako tak viac menej Pritazlivej zeny, ktora sa nemusi hambit vyjst na ulicu. Teraz som v stave, kedy sa hambim ist aj s kamoskou na drink- to uz viac nechcem. Ak sa chcete pridat, budem rada, spolu nam to pojde lepsie, navzajom sa podrzime. Ak by bol zaujem vytvorime si skupinu. Neviem ci sa tu vsak najdu tazke vahy ako som ja. Nechcem chudnut so 70 alebo 80kilogramovymi "tintitkami", predsa to uz jenina kategoria. Tak sup sem a nieco vymyslime.
@ xevulax ako ti ide chudnutie? Pochváľ sa.
@123tana123 za aký čas si dala dole 30 kg?
Je tu niekto?

@timea7 Presne tak 🙂 Ja som nestíhala veci meniť, čo som stále musela nové kupovať 🙂 A deti sa doteraz smejú, keď som si porovnávala kraťasy, čo som nosila predtým a teraz...riadny rozdiel 🙂 Hlavne v páse 🙂