Cítim sa veľmi tučný
Tučný som
Jaaaj ludia veľmi som tučný. Pribratý som.
@unbeholfen aj ja. Môžme sa kamosit a začať chudnut
@anonym_9733cf viete panika my lúbíme jesť. A vy to ako zvládáte pani zlatá?
@unbeholfen tak hmm čo ja viem, schudni?
@unbeholfen tak hmm čo ja viem, schudni?
@anonym_bc0ad8 ale jedenie a chudnutie nejde dohromady. Ale už som velmi tučný.
@anonym_9733cf viete panika my lúbíme jesť. A vy to ako zvládáte pani zlatá?
@unbeholfen aj my ľúbime sladké hlavne
@unbeholfen veď napíš čo zješ za deň a treba to nahradiť niečím menej kalorickým z čoho nebudeš priberať
@unbeholfen a to ti zmazali tú jednu tému čo si tu včera písal? Nemôžem ju nájsť.
@unbeholfen veď napíš čo zješ za deň a treba to nahradiť niečím menej kalorickým z čoho nebudeš priberať
@anonym_094abb však ja jem len vysokokalorické potraviny. Velmi som pribratý.
@unbeholfen a to ti zmazali tú jednu tému čo si tu včera písal? Nemôžem ju nájsť.
@anonym_04cc8c áno zmazali, a pritom som bol romantický, písal som že ako velmi lúbim ženy. A vraj ešte aj vyznanie lásky je proti pravidlám.
Aj nápis vždy upravia aby znel vecne, ale potom už nevyjadruje tú emóciu…
@unbeholfen jedenie a chudnutie dohromady ide, len môžeš do seba tlačiť xy kalórií
@unbeholfen jedenie a chudnutie dohromady ide, len môžeš do seba tlačiť xy kalórií
@anonym_bc0ad8 práve to je problém že jedenie = priberanie. Ja velmi lúbím jesť, ale aj štíhly by som chcel byt. Takže chcem nemožné.
Ja viem prejsť okolo McDonaldsu alebo Kauflandu len vtedy keď nemám u seba ani na účte peniaze. Inák ma tam doslova vcucne.
@anonym_bc0ad8 práve to je problém že jedenie = priberanie. Ja velmi lúbím jesť, ale aj štíhly by som chcel byt. Takže chcem nemožné.
@unbeholfen tak začni cvičiť. A nie jedenie nerovná sa priberanie.
@unbeholfen ak chceš byť štíhly, to neznamená nejesť, len MCDONALD'S nie je rozumné riešenie.
@unbeholfen ak chceš byť štíhly, to neznamená nejesť, len MCDONALD'S nie je rozumné riešenie.
@anonym_37c6d8 radšej som mal na bále vytancovať ten tučný bachor že?
Čo je toto za život? Len priberáme, bruchá nám rastú, ťažký sme, nevládzeme, zadýchaní sme…
@anonym_37c6d8 radšej som mal na bále vytancovať ten tučný bachor že?
Čo je toto za život? Len priberáme, bruchá nám rastú, ťažký sme, nevládzeme, zadýchaní sme…
@unbeholfen 😂😂😂😂😂
@unbeholfen 😂😂😂😂😂
@anonym_d1ce3a však aha:
https://m.youtube.com/shorts/-yJyPwepsQw
Len sa tak trase ten tuk…
@anonym_d1ce3a však aha:
https://m.youtube.com/shorts/-yJyPwepsQw
Len sa tak trase ten tuk…
@unbeholfen 🤣🤣🤣 Však, ale ešte je tezko 😀🕺
Ťažký som

@unbeholfen aj ja. Môžme sa kamosit a začať chudnut