Clembuterol a chudnutie

dedenini
5. júl 2012

ahojte. Ma niekto skusenosti s uzivanim CLEMBUTEROLU ?ako s liekom na chudnutie? je to mozne uzivat so spojenim antikoncepcie? dakujem za nazori a rady.

strapco13
5. júl 2012

@dedenini je to anabolicky steroid..ano spaluje tuky ale je to steroid, pouzivaju ho kulturisti 😅 so vsetkymi neziaducimi ucinkami steroidov
cize by som si urcite nasla iny zdravsi sposob ako schudnut

dedenini
autor
6. júl 2012

nieje to pravda... nieje to anabolicky stereoid... pouzivaju ho kulturisti ale je volne predajny, lieci sa pri astme... ale pouzivaju ho aj na chudnutie...no a kazdy liek ma nezaiaduce ucinky... ale dakujem za nazor...

titkovamiriam
6. júl 2012

Clenbuterol je látka, ktorá pôsobí na beta-receptory a užíva sa najmä na liečbu astmy. Po clenbuterole však s úmyslom zvýšenia svojej výkonnosti nelegálne siahajú aj mnohí športovci, ktorí veria, že im pomôže pri dosahovaní ich cieľov - jednak svojimi anabolickými účinkami a jednak podporením spaľovania tukov.

V Spojených štátoch amerických clenbuterol príslušným úradom pre administráciu potravín a liekov pre používanie v humánnej medicíne povolený nikdy nebol. Predsa sa však užíva, keďže v niektorých krajinách, vrátane susedného Mexika, je pod rôznymi obchodnými názvami k dispozícii. Farmaceutické firmy v USA nemajú záujem distribuovať clenbuterol aj z toho dôvodu, že pretrváva v organizme oveľa dlhšie ako iné lieky pôsobiace na beta-receptory. A takýto predĺžený „polčas rozpadu" zvyšuje riziko jeho nepriaznivých vedľajších účinkov, ktoré sú závažné a pre ľudský organizmus nebezpečné!

Keďže clenbuterol je chemicky založený na noradrenalíne, jeho vedľajšie účinky sú podobné ako účinky tohto hormónu, vrátane zvýšenia srdcovej frekvencie, nervozity, trasu, bolesti hlavy, svalových bolestí a problémov tráviaceho systému. Prečo potom po ňom športovci siahajú? Zvieratám totiž spôsoboval clenbuterol aj zvyšovanie svalovej hmoty a pokles podielu telového tuku. Má to však háčik: dávky clenbuterolu používané v štúdiách na zvieratách boli oveľa vyššie ako tie, ktoré môže tolerovať ľudský organizmus. V niektorých prípadoch boli účinky clenbuterolu tak výrazné, že viedli k srdcovému infarktu u inak zdravých osôb! Eviduje sa prípad amerického bodybuildera, ktorý po kombinácii užívania clenbuterolu a anabolických steroidov utrpel srdcový infarkt. Dvadsaťšesťročný muž prešiel na užívanie clenbuterolu po vysadení cyklu anabolických steroidov. Jeho srdcový infarkt sa pripisuje spazmu koronárnych artérií.

Ďalší prípad je osemnásťročný kulturista, ktorý údajne neužíval anabolické steroidy alebo iné látky, s výnimkou dvadsiatich miligramov clenbuterolu denne. Toto sa nepovažuje za vysokú dávku ani frekvenciu. Napriek tomu sa u neho objavili klinické príznaky akútnej bolesti na hrudníku. Vyšetrenie ukázalo, že má zvýšenú srdcovú frekvenciu a zvýšenú hladinu homocysteínu - aminokyseliny, ktorá sa spravidla zvyšuje pri srdcovo-cievnych chorobách. Väčšina ostatných testov bola normálna, aj keď zvýšené hladiny niektorých enzýmov poukazovali na poškodenie srdcového svalu. Jeho diagnóza: clenbuterolom vyvolaný spazmus
koronárnych artérií, s možnou blokádou prednej zostupnej koronárnej artérie krvnou zraze-ninou. Toto je najčastejšia oblasť, v ktorej krvná zrazenina vedie k srdcovému infarktu. Prípad bol komplikovaný, keďže u tohto Jedinca sa vyskytovali dva rizikové faktory, ktoré možno spájať so spazmou koronárnych artérií - zvýšená hladina homocysteínu a zvýšená zrážanlivosť krvi. Homocysteín možno vo väčšine prípadov pomerne jednoducho kontrolovať užívaním troch doplnkov výživy: kyseliny listovej, vitamínu B6 a vitamínu B12. Zrážanlivosť krvi zasa možno udržiavať v norme užívaním malých dávok aspirínu, ktoré tento mladík pravidelne dostával.

Záverom môžeme povedať, že clenbuterol má vo vyšších dávkach toxické účinky na srdcový sval. A kombinácia clenbuterolu s inými termogénnymi látkami, ako je napríklad hormón štítnej žľazy, môže ešte zvýrazňovať negatívne účinky na srdce, pretože už samotné hormóny štítnej žľazy stresujú srdcový sval. Kombinácia takýchto účinkov môže byť smrteľná! Clenbuterol a hormóny štítnej žľazy sa zrejme podpísali pred niekoľkými rokmi aj pod smrť amerického profesionálneho kulturistu, ktorý užíval vysoké dávky hormónov štítnej žľazy a injekčnú formu clenbuterolu. Navyše bol aj dehydrovaný a zrejme trpel poruchou elektrolytovej a minerálnej rovnováhy. S toľkými faktormi, ktoré pôsobili proti nemu, nebolo prekvapením, že zomrel v dôsledku srdcového infarktu.

strapco13
6. júl 2012

@dedenini to ze sa pouziva v liecbe astmy nemeni nic na jeho podstate, je to anabolicky steroid, astma je ochorenie, kde vacsinou treba kortikoidy na to aby sa tmil zapal a prejavy ochorenia
cize naozaj zvaz inu formu chudnutia

angelote26
11. júl 2012

Co tak skusit upravit zivotospravu a trochu viac sa hybat? Znie to jednoducho a jednoduche to aj je, staci trocha pevnej vole. Ja som po vyskusani roznych tabletiek na chudnutie uz nechcela viac riskovat svoje zdravie. Zacala som chudnut pod dohladom vyzivovej specialistky, ktora mi zostavila jedalnicek na mieru podla mojho typu metabolizmu a organizmu. Jem pravidelne, vobec nehladujem a trochu som pridala pohyb. Som len 2 kila od zelanej vahy a viem, ze sa mi to nevrati, pretoze nedrzim ziadnu dietu. Ak by si sa rozhodla ist zdravsou cestou, pozri si ich web svet-zdravia.sk. Prajem vela stastia a pevnu volu 🙂

dedenini
autor
16. júl 2012

dakujem za rady. Ja uz asi dva tyzdne sa snazim stravovat lepsie a zdravsie a hlavne mensie porsie. A zacala som aj cvicit. Ano schudla som. Ale chcela by som viac. Nechcem byt zas kost a koza, ale aspon tych este 10-1 kil dole. Pretoze pri tehotenstve som vela nabrala tak preto chcem skusim klembuterol. Uz ho mame doma. Moj priatel ho uziva. A zatial je natom dobre. Z vedlasich ucinkov sa mu prejavili iba mierne trasenie ruk a obcas mu viac bije srdce, ale to vecsinou iba ked cvici. No v celku sa citi v poriadku. Tak ja este stale vaham, ci to skusit alebo nie. Nom caka ma onedlho bratova svadba, a to moje brucho musi ist dole.a mam nato len mesiac a viem ze klembuterolom to pojde rychlejsie,ono to neni len otom ze brat, clovek sa tiez musi pritom zdravo stravovat a hlavne cvicit.len to viac spali tuky. Ale dakujem vam za rady a vase skusenosti. Este uvidim ako to vyriesim...

adydas
7. feb 2014

Dobrý deň dedenini, prosím Vás ako na Vás ten klembuterol zabral? ja poznám iba chlapov, ktorí to brali a mali výsledky neuveriteľné. je mi jasné, že človek musí veľmi veľa cvičiť pri tom a tiež strava, len som zvedavá aké účinky to malo na žene.
Ďakujem

organicshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mon1001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sssonulqaa
16. mar 2014

@dedenini dobrý večer.. aj ja by som to chcela začať brať, ale beriem antikoncepciu a neviem či je to vhodné, a či mi to neublíži do budúcnosti keď budem chcieť mať deti ... tak sa chcem spýtať či neviete niečo.. Ďakujem

anacon
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saskaryanko
16. apr 2016

clembuterol som uzivala aj uzivam niejako ma to neobmedzuje jedine je ze mam slaby tras ruk s vahou to ide dole velmi rychlo pri spravnej strave cviceni je mozne schudnuy 8kg za tyzden hovorim z vlastnej skusenosti vobec nevadi ak uzivate antikoncepciu pokial nemate ziadne ine vazne problemy 🙂

liluc
18. apr 2016

@saskaryanko a viete mi doporucit spolahlivy zdroj ? Uz som si raz objednala a vraj to bol fake. Dakujem 🙂

lucinecka13
12. jún 2016

De kupim clembuterol ?

zeppelinde
18. jún 2017

Ahojte,
ja som skúsil clenbuterol(nepíše sa to clembuterol!).
Držal som predtým aj nejaké diéty, zvlášť cyklickú ketogénnu, ktorá mi zabrala vynikajúco,akurát,že na takú treba vziať dovolenku, pretože je bezsacharidová a mozog nedostáva dostatok inzulínu, čiže je veľmi tažké trebárs počítat,alebo sústrediť sa na prácu. Taktiež som sa cítil slabý a nápady v jedálničku mi po 3 týždnoch už došli.Je to fajn diéta,keď človek zajeda
klobásy s majonézou,alebo si dá pečene koleno s chrenom a horčicou🙂
Potom som sa dočítal o chémii,čo berú ľudia vo fitness a kulturistike a to čo ma zaujalo ,bolo že pri (zne)uživani clenbuterolu človek leží pri TV ,nerobí nič , trochu sa obmedzuje v prijímaní tuku a cukru a brutálne chudne zo dna na deň.To nevravím o športovaní, kde clenbuterol dokazuje zázraky. Napríklad cykloturu,na ktorú som predtým potreboval pol dna, som dokázal za 1.5 hodiny a to som mal pocit,že bicykle ťahal sam!Takže je to forma dopingu. Rozširuje bronchy a preto sa každé kardio zdá byt úplne ľahké!
Už po 14tich dňoch som mal krásne kocky na bruchu i keď iba tie prvé 4 kocky smerom z hora. Najrýchlejšie som badal ,že chudnem na hrudníku, rukách a stehnách,kde som mal za 3 týždne kožu tenkú ako papier.
Môžem potvrdiť, že nikto nikdy tak neschudne do plaviek za tak rýchly čas a nikto nikdy neschudne z podkožného tuku až toľko,ako s clenbuterolom.
Lenže po 3 týždňoch sa mi začala na jednej strane hrudníka,na bradavke tvoriť gynekomastia. Je to odporná bolesť a u niektorých jedincov je žiaľ trvala a dá sa odstrániť iba chirurgickým spôsobom. Na niektorých webových stránkach plastických chirurgii je tento zákrok spoplatňovaný vo výške nad 500 EUR!
Veľmi som sa zľakol, pretože v tej dobe nikto nepísal o tom,že z clenbuterolu može niekto gynekomastiu dostať. Okamžite som clen vysadil.
Gynekomastia zmizla a nikdy sa mi už neurobila,čo som rad.Takže toto bol aj ďalší z iných vedľajších účinkov.
Bolesti hlavy som chvála bohu nemal a triašku som dostal iba prve dni.Srdce mi búšilo stále a mal som zvýšeniu teplotu. Najhorší vedľajší účinok boli kŕče v stehnách a lítkach. Boli bolestivé,neprijemne a ani tabletky STOP KŔČOM (ktoré sa musia s celnbuterolom nutne užívať!)a zvýšenie pitného režimu niekedy nezaberalo.
Clenbuterol je možno dobre (zne)uživať tak 4 týždne pred odchodom k moru na dovolenku,alebo pred letom,kedy človek vie,že pôjde často na kúpalisko, kde to ma aj nejaký efekt, kde ľudia vidia skvelú postavu.Sebavedomie to dodá fakt silne.
Po vysadení clenbuterolu príde do 8 týždňov asi najväčší vedľajší účinok - JOJOEFEKT.

zeppelinde
18. jún 2017

@liluc možno si to nesprávne užívala.

liluc
19. jún 2017

@zeppelinde mozne to je, zlakla som sa tej triasky ruk a busenia srdca. Ako si clenbuterol bral ? Citala som rozne postupy na nete ako postupne zvysovat davku az po strop, ci brat dva dni a dva si dat pauzu.

zeppelinde
19. jún 2017

@liluc Ahoj,dva dni brat a dva dni pauza je zastaraný spôsob. Nemala si sa báť triašky rúk, či búšenia srdca, práve to ti dokazovalo,že si si nekúpila FAKE. Triaška asi po 3-4 dňoch prestane.Berie sa to,ako píšeš,pyramída smerom nahor.

veronka1234
19. jún 2017

@dedenini znicis si srdce a nie je to ziadny zazrak. Ak neupravis stravu, neschudnes. A ak upravis stravu, schudnes aj bez neho. Asi tu chcete byt pre dceru a nie s frajerom umriet na infarkt

newyourk
18. júl 2017
Používateľ newyourk je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od newyourk.

No divím sa, že týmto spôsobom chcete schudnúť. Ideálne je cvicenie a vyvážená strava. Respektíve dá sa tomu trosku dopomôcť, skúšali ste LPG lipomasaž? Centimetre vám ubudnú po pár týždňoch, výsledky sú viditeľné hned po prvom ošetrení. A hlavne nie je to žiadna chémia. Super si vytvarujete postavu a aj celulitída zmizne. Ja som sa dostala do formy po mesiaci. Ak ste z Bratislavy skúste LPG lipomasaz na Sabinovskej - odporúčam. Milá pani, poradí. Držím palce 🙂😉💃

vivienpil
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
filomenkafifi
14. máj 2018

Ludia,ktory necvicia to asi nepochopia.Pisete uprav stavu viac sa hyb.Co ak sa clovek hybe a stravuje zdravo 2 roky apride den kedy to uz nejde ? Rozmyslali ste uz aj nad tym ? Siahne po niecom co mu pomoze.Ludia tu pytaju rady ako to funguje a nie veci ktora sa docita vsade typu pokazis si zdravie.Milujem tieto fora ked je kazdy mudry ale realne svoju skusenost s danou vecou nieje schopny opisat.Cest vynimkam,

monika1293
23. feb 2019

Ahojte mal už niekto skúsenosť z Clembuterol?

maria4721
16. okt 2019

Skusenosti s clenbuterolom - http://thermacuts.lv/clenbuterol

karinka5502
21. jan 2020

Kde by som zohnala clenbuterol ?? Viem ze su aj neprave a ze najlepsie to je z lekarne ale u nas sa to netredava.
Tak sa chcem spytat odkial ho mate vy ?

emili1994
14. aug 2020

@saskaryanko ahoj a kde ho zoberiem?

emili1994
15. aug 2020

Clenbuterol

saskaryanko
24. sep 2020

@emili1994 môže mi napísať do SS 🙂

nicol1104
27. sep 2020

@saskaryanko A odkiaľ ho môžem zohnať prosím?

saskaryanko
10. nov 2020

@zeppelinde prišiel jojoefekt? Tak ako neviem ale keď ste to brali a následne vysadili prestali cvičiť a jedli čo prišlo ani sa nečudujem v takom prípade jojoefekt príde vždy, u mna ziadny jojoefekt neprisiel, nieje to kúzelna tableta ktorú zjem a som chudá aj keď budem jesť všetko je to nato aby človeku pomohol nabudiť telo a začal strácať tuk. Samozrejme píšem len moju skúsenosť 🙂