icon

Čo najlepšie páli tuky?

zuzulk
15. okt 2016

Čo je dobré si dať pred cvičením .máte niektorá odskúšané ?

zuzulk
autor
•
15. okt 2016

Okrem sexu.

nuska
•
15. okt 2016

Najlepsie odkyslit. Mam take tabletky na odkyslenie. V pripade zaujmu piste.

fantaghiro21
•
15. okt 2016

cvicenie, behanie, plavanie, .....

zuzulk
autor
•
15. okt 2016

Behanie je super len na potom bolia dosť nohy.chce to asi zvyk

zuzulk
autor
•
15. okt 2016

@nuska kľudne skúsim aka je ponuka napíš do spravy

rheia27
•
15. okt 2016

staci kava polhodku pred cvicenim, ma rovnaky efekt ako rozne drahe pilulky

rebeca2731979
•
15. okt 2016

Zdravim prosim poradte ... prepustili ma v skušobnej dobe začala som marodovať 22.8 vypoved mi prišla 19.9 do dnešneho dna som nedostala rozhodnutie zo socialnej poistovne dostanem toho mesiaca PN zo socialnej? vopred dakujem ☹

ulicanka
•
15. okt 2016

Ja si davam pred a po cvičeni bielkoviny zn.Vitadu, ochrania svalovinu a chudnem z tukov, minam svoje tukove zasoby

draik
•
15. okt 2016

Základ je pohyb dostatočne dlho a na nízkej tepovke. Žiadne tabletky ani nič iné nepomôže omnoho lepšie spaľovať tuky. Navyše tuky sa nespaľujú samé.

luna379
•
15. okt 2016

Šport a zdravé jedlo

ulicanka
•
17. okt 2016

hahaha, rok som drala poctivo spinning, doma Jill, Bob Harper, kazdy den ako trud, a vysledok? 2kg za 5 mesiacov, potom vobec nic a to som naozaj davala pozor, co zjem. Teraz pri bielkov. kokteile pred a po cviceni som dala za mesiac 7kg dole. takze ma to svoj ucinok, kedze nechudnem zo svalov ale z tukov. Sportovci mi to poradili, aby som ochranila svalstvo. poradili mi to cyklisti,ktori vedia, co treba. mne to pomohlo. a stoji to par eur.

evittam
•
17. okt 2016

@ulicanka Váha je len číslo - aj to si treba uvedomiť. Čiže ak si "drela" ako hovoríš tak si išla určite dole na cm a spevňovala si telo. Čo mne po schudnutí úplne stačí.
Ja si dám raz za čas pred cvičením L-Carnitine, to je všetko.

lenka_samorin
•
17. okt 2016

Mne sa pri chudnutí najlepšie cvičilo ráno nalačno 🙂 @ulicanka pošleš mi prosím do správy značku toho kokteilu? Ďakujem.

vlzanka
•
18. okt 2016

Ja pred cvicenim dam 1 tabletu L-carnitinu...je to spalovac tukov kt. ma efekt jedine pri fyzickej aktivite..je to aminokyselina

limoncino
•
18. okt 2016

pohyb

erickatt
•
18. okt 2016

Moc moc sa omluvam ale toto musím..naj na tuky?. KREMATORIUM????

zdraviekrasapreven
•
Odpoveď bola odstránená
•