Čo najlepšie potláča chuť na sladké?
Čo najlepšie potláča chuť na sladké?
Úplne vyradiť všetko sladké a vydržať cca 2 týždne. Zmení sa ti mikroflóra v črevách a chuť na sladké prejde.
@ada_alica ja uz 2r jem 150g bielkovin, perfektny jedalnicek, ale zavislost na sladkom mam stale a stale s nou bojujem
(Trošku na odľahčenie) no mne pomohlo otehotnieť, prišla vyslovene nechuť jesť sladké 😉.
@mirkam3 ja tiež celé tehu odpor k sladkému, nič sladké som v ústach nemala za ten čas. Žiaľ po pôrode sa všetko vrátilo "do normálu" 🤣🤣🤣
Skúšala som pridať bielkoviny, mesiac sladké nejesť a kopec ďalších rád a nepomohlo nič. Najviac pomáha domov sladké nekupovať.
@missviolet aha tak to teda mna také myšlienky absolútne nenapadli, bola som rada,že do seba dostanem všetko čo by som mala...tak každé telo asi inak funguje
@mirkam3 cooo a to ako prosím ta? Je pravda že na zaciatku som nejedla skoro nič lebo mi bývalo zle ale teraz? 🤦🏽♀️ ja si nemôžem pomôcť kilo mandariniek padne každý deň a stále čokolády, horalky, koláčiky a hluposti a do pôrodu daleko 😂 a to mám inak silnú vôľu ale čo sa týka tehotenstva ani za svet si sladké odoprieť

Vyvážená strava plná bielkovín a sladké ti ani nenapadne