Čo najlepšie potláča chuť na sladké?
Čo najlepšie potláča chuť na sladké?
Úplne vyradiť všetko sladké a vydržať cca 2 týždne. Zmení sa ti mikroflóra v črevách a chuť na sladké prejde.
@ada_alica Napadne... 🙂
@ada_alica ja uz 2r jem 150g bielkovin, perfektny jedalnicek, ale zavislost na sladkom mam stale a stale s nou bojujem
(Trošku na odľahčenie) no mne pomohlo otehotnieť, prišla vyslovene nechuť jesť sladké 😉.
@mirkam3 ja tiež celé tehu odpor k sladkému, nič sladké som v ústach nemala za ten čas. Žiaľ po pôrode sa všetko vrátilo "do normálu" 🤣🤣🤣
Keď zjem celú tabuľku čokolády, tak ma prejde chuť na sladké. 🙂
Zvýšiť denný príjem bielkovín.
Skús chróm
Skúšala som pridať bielkoviny, mesiac sladké nejesť a kopec ďalších rád a nepomohlo nič. Najviac pomáha domov sladké nekupovať.
@missviolet aha tak to teda mna také myšlienky absolútne nenapadli, bola som rada,že do seba dostanem všetko čo by som mala...tak každé telo asi inak funguje
@mirkam3 cooo a to ako prosím ta? Je pravda že na zaciatku som nejedla skoro nič lebo mi bývalo zle ale teraz? 🤦🏽♀️ ja si nemôžem pomôcť kilo mandariniek padne každý deň a stále čokolády, horalky, koláčiky a hluposti a do pôrodu daleko 😂 a to mám inak silnú vôľu ale čo sa týka tehotenstva ani za svet si sladké odoprieť
Napr susene ovocie, mango je super
Alebo sušené datle
Je to prirodzené takže asi nič.

Vyvážená strava plná bielkovín a sladké ti ani nenapadne