Čo pomáha schudnúť okrem cvičenia?
Ci uz caje tablety harmonogram jedla. Na mna plati mam pocit raz jedno napr Fasting o rok uz nie . Nechapem tomu jem chaoticky kedze am zivu malundverku za ktorou nonstop beham beda sa mi vzdy rychlo vyvarat atd.. teda nie vzdy. Dakujem za kazdu radu ci sietu ktora pomohls tym ktorym sa nedarilo
@221girl kardiomsom cvicila 4x tyzdenne po 40minut a vysledky boli minimalne
@radkaradix celkom dobrý postup ale kvalitné tuky musia byť. Orechy, semienka, avokádo, kvalitný olivový olej. A mliečna čokoláda je čistý cukor. Čiže keď je chuť na sladké tak ovocie alebo 85% čokoláda. Ale pri veľkej porcii bielkovín a malom množstve sacharidov nie je chuť na sladké
@vitarian samozrejme, mam kazdy den aj hrst kesu alebo mandli, pripadne rozne orechove masla, chia a ine. Vies akoze zase zit roky na 100% cistej strave sa neda. Horku cokoladu nemam rada. Takze ak sa mi vojde do tabuliek ta mliecna, bez obav si ju dam. Dala s9m to ako priklad, nie ako odporucanie, ze ak budes jest mliecnu cokoladu, tak schudnes 🤦♀️
@bellaa3007 No baby, máte vážny problém,
@bellaa3007 a 221 girl, neviem, či si uvedomujete vážnosť vášho problému. Tiež som niekedy dávno ( cca 15 rokov dozadu) mala takéto stavy, a " úspešne " som došla k anorexii, keď pri výške 173 cm som mala 40 kg.. Podarilo sa mi to za 4 - 5 mesiacov, a cesta von bola ťažká, hlavne tá následná bulímia, to bolo ozaj svinstvo, telo si pýtalo všetko čo som mu odopierala, nejedla som, ale vyslovene zrala všetko čo som videla. Lekári mi v stave anorexie dávali 3 -4 mesiace života, vlasy mi takmer všetky vypadali, menzes som rok nemala, zuby som si zničila, psychiku totálne..Proste dodnes mám nejaké následky, chvalabohu už nie také strašné. Nepodceňujte svoj stav, a odpor k jedlu, neviete kam vás to až môže zaviesť, nie je to sranda. Btw, keďže som si dodzubala aj psychiku, beriem antidepresíva, z ktorých som pribrala takmer o 20 kg oproti normálnej, zdravej váhe.
Lebo presne keď začne človek vyradzovať potraviny , ani keď nemá žiadne ťažkosti, až potom sa tie ťažkosti začnú ... Začni jesť normálne a schudnes
Len nejesť,ja osobne môžem cvičiť koľko chcem, ale jedine nežrat pomôže
@minenkak ved to aj ja ale ked nejem ze nic tiez stoi vaha ako to mas ty s jedenim co a kolko jes denne
Teraz strašne moc,ja chudnem len vtedy, keď naozaj jem len minimum
Dobrý večer .
Ja som schudla pomocou saxendy
@kika118 a co tohe
@kika118 nosle mne to nik nepredpise

@221girl tehotenstvo dobre, ja som pribrala len na 58kg a prisla som z porodnice a mala som 54kg . Ale proste prisla som z nemocky a prvá cesta na vahu 😨