icon

Čo si mám ešte dopniť do jedálnička?

diaszoky
11. máj 2022

Viete mi vysvetlit co mam este doplnit do jedalnicka? Ako viem kolko percent bielkovin mam zjest? Dobre tomu chapem?? Ak to nesplnim co tonznamena dik

Čo si mám ešte dopniť do jedálnička?Čo si mám ešte dopniť do jedálnička?
Strana
z3
juliasb
11. máj 2022

@diaszoky ja si myslím, že všetkého máš zjesť 100%. Že ta aplikácia ti vyratala, koľko gramov máš čoho zjesť, to bude tých 100%.
Doplniť máš teda ešte sacharidy, kým budeš mat 100%, taktiež tuky a vlákninu. Bielkoviny si už prekročila o 3%. Len mi porad prosím, ako si dokázala zjesť takmer 100g bielkovín? Ja mam denný cieľ 60g a je to priam neuskutočnitelne pre mňa

diaszoky
autor
11. máj 2022

@juliasb no jednu konzervu tuniaka na veceru plus platik kuraciny dusenej lenvecsi platok

sense
11. máj 2022

Pozor ono ti už do 5000 tak veľa nechýba keďže si zjedla 4882KJ. A zrejme budeš mat chybu v nastaveniach. Príjem 1200kcal je veľmi nízky, to nemôže byť ani hodnota tvojho bazalneho metabolizmu, teda za predpokladu ze neváži 50kg

diaszoky
autor
11. máj 2022

@sense myslis? Neviem vyrtali mi to podla kg a podla cielu no je mi jasne ze uz to nedotiahnem do 100 percent uz je vecer

sense
11. máj 2022

@diaszoky daj printscreen nastavenia, režim si daj mierny, aktivity nezapisuj, ak cvičíš 3-5x týždenne daj si tmrezim stredný,

dominidi
11. máj 2022

V prvom rade by som zmenila kj na kcal pre lepsiu orientaciu..a potom vlastne co je tvojim cielom? Schudnut? Nabrat svalovu? Nezda sa mi ten prepocet, nieco tam budes mat zle nastavene.
Rovnako jedna konzerva a platok kuraciny nemoze byt takmer 100gr bielkovin. Musis tam mat este ine bielkoviny alebo si to zle zadala.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
sense
11. máj 2022

@diaszoky à súhlasím s @dominidi konzerva tuniaka pokiaľ a plátok kuraciny 100g bielkovín nedá, pokiaľ si nezjedla 200g tuniaka a 300g kuracích prs

janai1
11. máj 2022

Keď tomu nerozumieš na 100% treba si nastaviť paušálny denný výdaj, takisto cieľ si treba nastaviť spravne, pochybujem, že chceš vážiť 0kg 😉

diaszoky
autor
11. máj 2022

@dominidi neviem kde to mam nastavit respektive prestavit?

diaszoky
autor
11. máj 2022

@sense idem

diaszoky
autor
11. máj 2022

@diaszoky ukazuje mi terz takto

diaszoky
autor
11. máj 2022

@dominidi cielom je schudnut

diaszoky
autor
11. máj 2022

@mb2021 ako to ze nesedeli? Vela ludi chvali, ze kopec kul schudli pomocou KT inac mne osobne sa zda ze podla KT jem vela

diaszoky
autor
11. máj 2022

@janai1 mas prvdu nerozumiě
Tomu😑

dominidi
11. máj 2022

@diaszoky urob screen co si jedla dnes

diaszoky
autor
11. máj 2022
dominidi
11. máj 2022

@diaszoky 200g tuniaka si zjedla? To je kolko konzerv? 4?

diaszoky
autor
11. máj 2022

@dominidi nie jedna pockj idem do kosa pozriet..
@dominidi jedna konzerva ma 195 gramov

dominidi
11. máj 2022

@diaszoky aha tak to je riadna konzerva😀😀😀 ono celkovo to nemas take zle, ale mala by si este zvysit aspon o jeden chod aby si chudla zdravo..1200 je naozaj malo..

diaszoky
autor
11. máj 2022

@dominidi ok skusim, ale ja mam furt pocit, ze jem vela, raz som uz skusala chudnut cez svet zdravia a neschudla oam nic dokonca mi davali umele spalovace a a ni tie nezabrali

dominidi
11. máj 2022

@diaszoky a kolko merias a vazis? Kolko chces schudnut?

diaszoky
autor
11. máj 2022

@dominidi mo meriam iba 155 cm a momentalne vazim 57 kg z 53 som takto pribrala po karantene a velkej noci☹️

luccija
11. máj 2022

@diaszoky a čo chces chudnúť, keď si mala 2x sladkosť a ovsené vlocky?to si si radšej chlieb mala dať so sunkou a veľa zeleniny.
To si 4 hodiny chodila?máš tam 240 minút

diaszoky
autor
11. máj 2022

@luccija tak bez sladkosti ja nevydrzim a myslim ze ziadna zena ak tvrdi ze si neda ani keksik klame.. ano chodila v robote si predatav nesedim na riti v praci. Prvykrat pocujem ze ovsene vlocky su zle na ranajky🤦🏼

diaszoky
autor
11. máj 2022

@luccija chlieb je menej kaloricky? Chlieb nemozem jest cato a zeleninove ranajky som mala predvcerom

dominidi
11. máj 2022

@luccija ale ved ona nepotrebuje davat pozor na kalorie, ak tam zapisala vsetko co jedla tak ich ma praveze menej,, kludne si moze dat aj kilo torty ked to vychodi napr..ide o kaloricky deficit predsa

lindusss2016
11. máj 2022

@diaszoky jes vela masa pravdepodobne. Vlakninu a tuky doplnis napr.nrjaky zeleninovym salatom s olejovou zalievkou. Na cukry ti postaci aj jeden banan 🙂

diaszoky
autor
11. máj 2022

@lindusss2016 super dakujem za tip

lindusss2016
11. máj 2022

@juliasb ja mam denne zjest 80g bielkovin a este sa mi to nikdy nepodarilo ani lrn zafarbit na zeleno 🤷

Strana
z3