Čo spôsobuje rozdiely vo vážení?
Ahojte. Dnes som sa vážila. Jedna váha mi ukázala 82kg, ráno na lačno. - pridávam foto a druha cca za 4 hodiny 91 😅😅 tak teraz neveim. Od čoho sa mám ďalej odpichnúť?

Zober váhu a prenes ju na iné miesto. Stačí menšia nerovnosť a ukáže úplne niečo iné. To isté platí aj pri slabších baterkach vo váhe.
@saruska1111 drzim palce, skus chrom, ja som si kupila v dmku take tbl, aby mi nechutilo😂 ano jedine leto je vhodne obdobie na vysadzanie ad
@zobaka a ty si pri vysádzaní nemala nejaké problémy ? Ja sa toho aj bojím
@zobaka a ty si pri vysádzaní nemala nejaké problémy ? Ja sa toho aj bojím
@saruska1111 vobec nic, ja som vtedy mala ine starosti zistila som, ze som tehotna, cize hned som vysadila, ale nepamatam si, ze by mi nieco bolo, ale to bolo 18 rokov dozadu, nepamatam si nejake tazkosti
@saruska1111 vobec nic, ja som vtedy mala ine starosti zistila som, ze som tehotna, cize hned som vysadila, ale nepamatam si, ze by mi nieco bolo, ale to bolo 18 rokov dozadu, nepamatam si nejake tazkosti
@zobaka a akože fungovala si bez nich v pohode ? Alebo aj iné keď si mala a vysadila si vedela si normálne fungovať ?
@zobaka a akože fungovala si bez nich v pohode ? Alebo aj iné keď si mala a vysadila si vedela si normálne fungovať ?
@saruska1111 ano, v tehotenstve mi bolo prakticky dobre

Jedna dáma tu písala, že by plakala...