icon

Čo vám pomohlo schudnúť?

lenka110611
27. jan 2012

Ahojte, zaujímali by ma vaše osvedčené metódy na schudnutie po pôrode, moja malá má 7 mesiacov, ja som počas tohto obdobia pribrala 8kg, ktoré chcem dať dole... samozrejme až keď prestanem kojiť. ďakujem všetkým za odpovede :D

zuzikkaa
27. jan 2012

@lenka110611 samozrejme uprava stravy- ziadne sladkosti ,biele pecivo,,maslo...co najmenej sacharidov...
jest maso,,zeleninu,,ovocie,,tvarohy...
a otrepane ale pravdive- male porcie a casto - 6x za den -to aby sa ti nastartoval metabolizmus a telo si zvyklo na pravidelny prisun potravy a prestane si robit zasoby 😅
no a samozrejme toto treba doplnit pohybom,,najlepsie aerobnym a aspon 45minut lebo tuky sa zacinaju spalovat az po 20min
nezabudat na ranajky!!!

pancake
27. jan 2012

a po 19.00hod nejesť. mne pomáha to čo zuzikkaa píše presne tak isto.

mahalo
27. jan 2012

zmena zivotneho stylu

ajca123
27. jan 2012

No me vždy pomohli schudnúť moje deti 🙂 a nie nejaká upravená strava nebo dieta 🙂
Môj najmenší má 2tt a me treba schudnúť 11kg . A aj kojenie malého mi pomáha schudnúť 🙂

salma22
27. jan 2012

pri prvom mi pomohla zumba 😀 ...ale teraz ma nasa druhorodena len 2tt a 4dnicky takze zumba bude az o rok a samo ked sa koji tak mam aj iny jedalnicek ktory zdielaju este dvaja moji papkaci ...okrem chrumky ta papa mliecko 🙂