icon

Cvičenie 3 týždne po pôrode

15. jan 2022

Ahojte, myslite si že je skoro na ľahké cvičenie 3 týždne po pôrode? Alebo radšej počkať to 600nedelie?

lenkapap
15. jan 2022

Zalezi aky bol porod...ci vaginalny, ci cirasak, ci nejake sitie atd. Ci spinis este. Sama musis veduet ci sa na to citis alebo nie 🙄 ti tu mozeme pisat co chceme, ale neviene, ako sa citis.

ivangeline
15. jan 2022

uplne jednoduche cviky po prirodzenom ano...aj sa odporucaju... ale ty budes vediet uz ako ti bude/je.. a hlavne ziadne na brusne svalstvo...

mogaa
15. jan 2022

je to priskoro....pôrod je veľmi veľký zásah a regenerácia trvá dlho....

matkahelka
15. jan 2022

ja som 3tyzdne po sekcii. nic ma nebolelo, citila som sa vyborne, tak som vcera vecer zlahka 20 min. pocvicila. dnes rano som nevedela vstat z postele, nie svalovica, ale brucho. a to som brucho vobec necvicila. takze ja aj napriek tym sialenym kilam, ktore na sebe mam, si dam este nacas, lebo fungovat s takym bolavym bruchom nedokazem

kiki68
15. jan 2022

Ja by som este dva tyzdne pockala, mozko ak uz si komplet zhojena a podobne, ale neviem. Ja som zacala 12 tyzdnov presne po prirodzenom porode. Mne stehy a to som mala naozaj asi tri drzali okrem jedneho cca 5-6 tyzdnov. A to som krvacala velmi slabo. Povedala by som ze iba dva tyzdne tak intenzivnejsie. Ale nic som nezmeskala. Potom som uz mohla cvicit naplno. A tiez je dobre mat aj od Gyn kontrolu po sestonedeli, nech vies ako je na tom brucho.