Cvičenie a priberanie
13. jan 2022
Ahojte🙂 chcela by som sa spýtať niečo ohľadom cvičenia kedže už som z toho mimo a smutná.. Cvičim už každý jedeň deň cez 3 mesiace a ani jeden deň som si nedala pauzu. Mám 16. Naozaj mám teraz veľa aj so školou a na cvičenie nemám už čas. Teda čas na neho nemám úplne každý jeden deň. Chcela som sa spýtať či si môžem dávať od cvičenia aj pauzu... bojim sa však pribratia na váhe.
kludne mozes obden, mas toho vela,t ak je najlepsie urobit si rozvrh. Napr. v urcity den od - do, 3/4-1hodinu a vybavene. Je to dobre aj ako psychohygiena.

@sally19 no blbost je nedavat pauzu. Mas cvicit kazdy druhy den, aby svaly mohli rast a pracovat. Potrebuju regeneraciu. Tam nepriberies ani decko, ak tak iba vodu . Ale to je take, ze to moze kilo skakat. Ja cvicim 3x v tyzdni, dva treningy mam s trenerkou a treti sama. Neviem si predstavit kazdy den cvicit skrz tu regeneraciu svalov. Akurat by som to zle odcvicila, keby idem napr nejaku zostavu kazdy den. Tiez neviem ake mas zostavy, ci cvicis teda kazdy den kombi napr ruky, brucho, potom chrbat, nohy. Potom mas den iba kardio. Aj prilis vela cvicenia bez pauzy je kontraproduktivne. Pretoze to moze brat z toho vysledku. Vaha nie je dobry ukazovatel, ale centimetre. A opticky ako to vyzera. Ja mam stehna stale 50cm v obvode, lenze teraz to vyzera inak ako napr pred rokom