icon

Cvičenie na rotopéde - áno alebo je to iba strata času?

0evita0
2. aug 2021

Ahoj chcem sa spevnit kedze moje telo po porode vyzera vseliak ,,,mate niekto skusenost s rotopedom ?? Mozem schudnut ???ci je to len posilnenie noh ??dakujem

sorak
•
2. aug 2021

@0evita0 za mna to bola strata času a zbytočne vyhodené peniaze, no za teba to môže byt opak 🤷‍♀️

liz_lemon
•
2. aug 2021

@0evita0 rotoped je na kardio, tym nespevnis, na spevnenie treba fitness, cinky, cvicenie s vlastnou vahou
okrem toho vela ludi sa doma nevie donutit cvicit, preto im stroje sluzia ako vesiaky

miskamicha
•
3. aug 2021

@0evita0 rotoped strata casu a penazi.
Mas kopu videi s roznymi cvikmi na youtube 🙂

danim
•
3. aug 2021

@0evita0 ak ho máš doma cvic. Píšeš, že telo vyzerá všelijak chceš schudnúť a chceš spevniť. Tuk nespevnis, ten treba spáliť. A pozeraním z gauca na rotoped sa to nestane. + 80% úspechu je strava.

777januska777
•
3. aug 2021

Mne veľmi pomohol po pôrode, keďže som nemohla tak často chodiť na rýchle prechádzky. Takze za mňa veľmi dobrá vec.

syslik81
•
3. aug 2021

kazda sme ina ..v prvom rade treba zmenit jedalnicek .. to je zaklad vsetkeho ja mam bezecky pac.. ale mam nordic track a k nemu ifit -platim mesacne a mam na tablete trenerov -bez toho by to uz bol vesiak na pradlo ...

savoya
•
3. aug 2021

No ja som na nom cvicila cely rok a pekne som schudla,ale mala som upravenu aj stravu.

0evita0
autor
•
3. aug 2021

@0evita0 dakujem za odpovede ,,suseda ho ma doma a chce mi ho podarovat ,,,stravu som zmenila ,no vyskusam dakujem

luccija
•
3. aug 2021

@0evita0 čokoľvek je lepšie ako nic

zuzubb007
•
3. aug 2021

Jasne ze vyformujes, len cvic poriadne tempo a aspon 30 minut 3 x do tyzdna a zmena stravy a garantujem ti, ze schudnes, ja som takto uplne schudla na stacionarnom bicykli len ta podmienka cvicit dlhsie, ja som vzdy 40-45minut a vysledky sa dostavili

danim
•
3. aug 2021

@0evita0 úprava stravy je 80% úspechu

charaka
•
3. aug 2021

@0evita0 pre mna je rotoped maly zazrak a velmi oblubeny stroj. Ten moj uz ma za sebou tisice km. Chod si ho ku kamoske vyskusat a uvidis. Da sa pri nom pozerat telka alebo aj mobil...

0evita0
autor
•
3. aug 2021

@charaka dakujem iz ho mam doma je to super

krstn003
•
24. okt 2022

určite lepšie ako nič, aj my ho máme doma a cvičievam na ňom

erikama8
•
Odpoveď bola odstránená