Cvičenie s Jilian
Babenky.cvici tu niekto s jilian?ja zachvilu koncim 30 ds.chcem dalej pokracovat,len sa nwm rozhodnut medzi dvoma dvd-banish fat boost metab/no more trouble zones.ktore je lepsie na schudnutie?citala som aj recenzie.ale ak ma niekto osobnu skusenost,privitam nazor.potrebujem este tak 5kg dole.dakujem
Erienka.dakujem.jj pocula som uz aj to,ze striedat.40 min kazdy druhy den sa da.teraz cvicim kazdy den,ano som aj unavena,a telo nezregenerovane.kazdy druhy den uvitam.a vy cvicite?mate osobne nejake vysledky?dakujem
@maloryy po prvom porode sa mi vdaka jillian podarilo dostat po par mesiacoch do uzasnej formy. Teraz som rok po druhom porode a akosi sa uz nedokazem tak namotivovat, navyse mi mladsia dcera zle spi, takze nemam cez den ani vela priestoru na cvicenie. Cvicim teda ovela mene a dost ma to stve. Ale akurat vcera som cvcicila to troublezones a hned sa citim lepsie 🙂
Dakujem.ja sa nemozem mojho tehu bruska zbavit.aj keby nwm co robim.velmi to deprimuje.tak skusim striedat.a co myslite?po kolkych dnoch,tyzdnoch,mozem nieco badat?samozrejme aj strava upravena
@maloryy ja nie som odbornik na cvicenie, len samouk, co od devetnastich cvici (aerobic alebo cvicenie na doma ako napr. Jillian Michaels). Ale ak si zvladla odcvicit to 30d shred (co drviva vacsina zien neda, vacsina odcvici par dni a potom si najde tisic vyhovoriek, preco dalej nemoze), tak by si uz mala vidiet nejake vysledky. A podla mna ak budes to, co som hore napisala, cvicit mesiac, tak urcite uvidis dalsie. Sudim teda podla seba a mojej sesternice. Drzim palce! 🙂
Dakujem erienka.jj ako na obleceni citim,aj kus vidno,vaha dole sla.uz len som tak kus treslava,ze spevnit snad mi chyba.dakujeeeem
@maloryy ahoj, ako ide cvicenie? 🙂 Ja som teraz objavila Body Revolution od Jillian Michaels a som uplne nadsena. Konecne som zacala opat cvicit. Je to super v tom, ze kazdy den sa cvici nieco ine, nie je to taka nuda ako pri 30 days Shred.
Normalne sa kazdy den tesim na cvicenie. Je to 3 mesacny cvicebny program zamerany na cele telo. Tu je rozvrh: http://honestworkoutreviews.net/jillian-michael...
Urcite ti to odporucam!

@maloryy pridaj sa do skupiny cviecenie s jillian michaels.
Ale inak by som ti poradila obidvoje cvicenia, su perfektne - banish fat je kardio cvicenie a s trouble zones zas vytvarujes postavu. Odporucala by somto cvicit 4krat do tyzdna - 2krat tyzdenne banish a potom dvakrat tyzdenne troublezones. To by bolo idealne.
Len obidvoje su dost dlhe. Takze ked sa ti nebude chciet niekedy tak dlho cvicit, tak namiesto banish fat si mozes dat cvicenie 6 weeks 6 pack. To je na tvarovanie brucha, ale zaroven je to aj dobre kardio a je to casovo menej narocne