icon

Cvičím, potím sa, snažím sa jesť pravidelne a priberám

love232
13. máj 2014

Ahoj help nerozumiem zacala som cvicit idem kazdy den kazdx druhy do fitka na hodinku snazim sa pravidelne a normalne...no zial moja vaha rstie a nie pada :(((((( nechapem tomu..mam 167vysku a 70kg tolko som nikdy nemala...prosim ppradte neaku dietu nieco z coho nebudem hladovat ani sa prezierat nieco co jaa neviem..som z toho smutna :((( ked dojdem z fitka som moc hladna a tak ladujem doradu co pride...ako tomu predist??

sfera
13. máj 2014

@love232 čo cvičíš? Ako dlho, ako často jedavas a čo? Skús stránku "chudnutie ako " je tam vela inšpirácii

ammellia
13. máj 2014

napis, co presne jes cely den, co cvicis a co jes pred a po cviceni.

jul11
13. máj 2014

@love232 inak svaly su tazsie ako tuk 🙂

rakywanda
13. máj 2014

z časti si si odpovedala aj sama....."ked dojdem z fitka som moc hladna a tak ladujem doradu co pride.."

zuzica219
13. máj 2014

Ahoj to je individualne ja som cvicila pod dozorom trenera a prva vec ktoru mi povedal Bola aby som sa nevazila ale merala pretoze ked zacnes naberat svalovu hmotu ta je tazsia ako tuk najprv rob len vela kardio cviceni az neskor posilnovanie.vysledok sa urcite dostavi.

acer11
13. máj 2014

a v ktorom si mesiaci? 😀

luciferkax
13. máj 2014

AHoj, ak si myslíš, že sa stravuješ správne, dopoludniaa ješ viac, ku večeru menej, ak veľa piješ a cvičíš, a aj napriek tomu priberáš, daj si urobiť krvný rozbor, či ti správne pracuje štítna žľaza.. ja som začala pred 4-mi rokmi priberať, reku, je zima, asi preto, potom som si začala dávť pozor, čo jem (nikdy som nemala problém schudnúť, no vtedy to jednoducho nešlo), cvičila som a aj tak som pribrala dalších 8 kg... Našťastie som šla ku gynekologičke na preventívku a v krvi mi zistila dajaké rozhádzané hormony, odoslala ma na endokrinologiu a tam mi zistili zníženú funkciu štítnej žlazy, dostala som tabletky, váha sa postpne upravila a ž nepriberám

veverica7
13. máj 2014

mala by si jest kazde 2-3 hodiny, vela masa a ryb, k tomu 2x tolko zeleniny, vypit 3-4 l vody alebo caju vo velkom obmedzit chlieb,pecivo, zemiaky,cestoviny po fitku sa najest ale bez priloh kde je muka 🙂

lilitela
13. máj 2014

@love232 Existuju stranky ktore sa venuju cviceniu a chudnutiu, naozaj si treba nieco nastudovat, informacie vytrhnute z kontextu ti nemusia posluzit dobre, treba pochopit cely system. Byva presne popisane, ako sa stravovat popri cviceni, aby sa nedostavil vlci hlad. Ja predpokladam, ze cvicis anaerobne, cize silovo, minies si vsetok glykogen v svaloch, preto si prilis hladna po cviceni. Zaroven takyto druh cvikov sposobuje narast svalov a to sposobuje zvysenie hmotnosti - ale to je len moj odhad.
Neodporucam hladovat, a mne na kontrolu stravy velmi pomohlo na sledovne www.kaloricketabulky.cz

love232
autor
13. máj 2014

@luciferkax noo ja som nebola u gynekologa od minulehbo roka ..takze by som mohla ist na preventivku...

@lilitela fuuu mna aj strasne nafukuje ..kupila som si aj Dagesin ale nechcem sa stale dopovat tabletkami..cvicim len druhy tyzden a za tu dobu 2kg hore...dnes som citala dobre recenzie na jeden sejk pradavaju vo fit centrach ze jeden po treniningu a druhy na veceru tak vyskusam este to...alebo ze je dobre lipoxal extrem...zatial cvicim len krdio a do toho trocha brusakov a na boky a stehna.....ja viem ze nemozem cakat vysledky hned ale ja chcem chudnut a nie priberat...pokial som necvicila nikdy som sa takto neprejedala ...wrr dakujem za rady ...a co jedavam ako kedy ...zacala som ranajkovat co som nikdy nerobila ..napr dnes chleba s maslom a uhorky pptom som sla cvicit potom zapekane cestoviny so zeleninou potom zas zapekane cestoviny pptom dva yougurty no a pred 19tou som funela ale aj tak by som tlacila :/

nativanativa
13. máj 2014

Prvý mesiac aj dva sa zvykne priberať - je to normálne
Ja cvičím tiež, cvičila som aj pred otehotnením - posilovala som, lebo som chcela ísť na súťaž a teraz som začala tiež natvrdo - spalovanie mám super, naštartuje sa ti organizmus, čiže nečuduj sa že si hladná po fitku - po fitku by si mala čo najskôr doplniť sacharidy a bielkoviny pre svaly,, pretože najprv spaluješ tuky a potom rysuješ a formuješ svaly. V opačnom prípade ak nedoplníš telu dostatočné množstvo bielkovín a sacharidov tak riskuješ to že telo začne čerpať energiu zo svalov zničíš sa - zdeformuješ svalovú hmotu, takže s tým jedením by som radila asi takto

@love232

lilitela
13. máj 2014

@love232 A to kardio co cvicis, ako dlho? 30, 40 minut nejaky steper, alebo bicykel? Neviem sa vyjadrit k tym kremom a doplnkom, kokteilom, ja som nikdy nic take nebrala.
Ja ked som chudla, tak mi nikdy neklesala hmotnost linearne - velakrat sa mi zastavila aj na 2 tyzdne a potom zrazu sup, a dalsie kilo bolo dole. Vazila som sa 1x tyzdenne. Co sa stravy tyka, zalezi aj ake mnozstva jedavas, kolko tukov pouzivas a tak. Kolko chces dat vlastne dole?

79zuzana
14. máj 2014

@love232 mozem ti poradit. Ja som prave dokoncila 9 dnovy detox Clean 9 a za tych 9 dni mi z pasa odislo neuveritelnych 9 cm. A to cvicim denne len 30 minut na eliptikali ;) Ak by si mala zaujem o blizsie info kludne mi pis do IP, 🙂

love232
autor
17. máj 2014

@nativanativa
@lilitela
Kupila som si predvcerom Lcarnitin 100000 davam si ho pred cvicenim toooooolko vypotim ze mi staci byt hodinku vo fitku...noo najprv idem na beziaci pas ..striedam rychlu chodzu a beh 20min vkuse ..potom steper dnes som dala len 10min lebo som chvela dat aj nieco na brucho...inak steper 20min a bycikel 15min a potom len neaky ten cvik na brucho a boky a stehna a idem dom...potom mam taky kokteil ktory si davam po cviceni a mesto vecere a pomaha niesom taka hladna vola sa ultra loss shake je to protein a je tam nieco aby ma to zasitilo...noo a este mam chrom ale ten neviem lebo uz tak moc sladke nevyhladavam ale ani neodmietam ;)...nooo dufam ze ppjdu uz kila dolu..kamaratka co tiez cvici hovorila ze hej zo zaciatku priberala ze po 2-3mesiacoch vydela zmenu

zuzka1008
17. máj 2014

Mne pomohla taká finta nalož si na menší tanier, je to klam ale z vlastnej skúsenosti viem že zaberá, stravujem sa takto už 6 rokov a váha postupne klesala,momentálne mám 171cm 64 kg niesom žiadna modelka ale cítim sa dobre, odporúčam 🙂

zuzka1008
17. máj 2014

@79zuzana 9cm za 9dni? To je podľa mňa už hazard zo zdravím, čím rýchlejšie schudnes, klasicky jojo efekt 😒

nativanativa
17. máj 2014

@love232 neboj - všetko bude, carnitin na potenie je fajn - ale niečo moja partia, ja si dávam monster pump - je to na nabudenie celkovo, povzbudzuje a dáva svalom silu
Čo sa týka proteinu - tiež môžem odklepnúť - čisto ženská záležitosť, môžeš kľudne pokračovať, ja som zaradilagainer - je to na objem ssvalov lebo obsahuje veľa sacharidov, ale pri moje váhe 54 kíl je to pohoda, aj pred tehotenstvom som pila gainere vo väčšine a bola som spokojná
Len ďalej pokračuj a keď nebudeš vedieť spýtaj sa trénerov - oni ťa už usmernia
Držím palce!!!