icon

Cviky na chudnutie pre postavu modelky do leta

barboragallo
29. apr 2025

Ahojte viete niekto ake cviky pomôžu schudnúť do leta zo spodného bruska a taktiež nohy do “modelkovskej postavy “.Ano viem že strava je dôležitá a taktiež viem že nafukovat a podobne veci ma môže z alergie na histamín tympadom som si nastavila nizkohistaminova diétu

tina1549
29. apr 2025

schudnúť sa nedá len z jednej partie, treba na celé telo intenzívny silový tréning a kardio... plus kalorický deficit

elenka.k
29. apr 2025

@barboragallo ahoj, mne sa tieto celkom páčia, čo sa dvíhajú nohy, al. dvíham nohu na stoličku a striedam , ale musíš pravidelne a dodržiavať všetko okolo toho 😉

https://www.youtube.com/results?search_query=cv...

barboragallo
autor
29. apr 2025
@tina1549

schudnúť sa nedá len z jednej partie, treba na celé telo intenzívny silový tréning a kardio... plus kalorický deficit

@tina1549 myslite

denkabemommy
29. apr 2025

Tak ako píše @tina1549 , ono všetky tie super reklamy “schudnite z brucha, stehien…” je super marketing (a prežitok) ale realita je iná a bohužiaľ do leta to už najskôr nebude. Keďže tie modelkovské nohy sa robia tiež trošku dlhšie. 🙂

zrncita
29. apr 2025

do leta istotne neschudnes a uz vobec nie len z jednej partie 😉

lucia13022023
29. apr 2025

Máš zistenu histaminovu intoleranciu?
Kaloricky deficit, zdravá strava, kroky, kardio, silový tréning, kvalitný spánok a regenerácia. Z určitej partie sa schudnúť nedá, na modelkovske nohy musíš mat genetiku.

darovanie
29. apr 2025

@barboragallo Ja som silovo cvičila, behala 7 km 3x týždenne, byciklovala, jedálniček na mieru. Ja som bola spokojná, ale spodné brucho po 3 tehu by spravila asi až plastika a moje nohy (ja som proste stehnatá) vyzerali fajn, ale na modelku isto nie, stehná stále širšie a svalnaté🤨 (skôr ako americká bežkyňa na 60 m ako modelka). Možno keby som mala 41 kg a behala ultramaratóny by som dala aj tie stehná na modelku😁

kiki68
29. apr 2025
@darovanie

@barboragallo Ja som silovo cvičila, behala 7 km 3x týždenne, byciklovala, jedálniček na mieru. Ja som bola spokojná, ale spodné brucho po 3 tehu by spravila asi až plastika a moje nohy (ja som proste stehnatá) vyzerali fajn, ale na modelku isto nie, stehná stále širšie a svalnaté🤨 (skôr ako americká bežkyňa na 60 m ako modelka). Možno keby som mala 41 kg a behala ultramaratóny by som dala aj tie stehná na modelku😁

@darovanie na spodne brucho su speci cviky, tam tie klasicke musis prave vyradit. To je na tom to zakerne

nynia
29. apr 2025

Kaloricky deficit cvikmi vies len spevnit telo ale nie schudnut. Spevnis vzdy len tu cast ktoru trenujes takze urcite sa daju vytvarovat aj nohy aj spodne brusko a na YT najdes mnozstvo videi pod "lower abs", "leg workout"

barboragallo
autor
29. apr 2025
@nynia

Kaloricky deficit cvikmi vies len spevnit telo ale nie schudnut. Spevnis vzdy len tu cast ktoru trenujes takze urcite sa daju vytvarovat aj nohy aj spodne brusko a na YT najdes mnozstvo videi pod "lower abs", "leg workout"

@nynia tak ja športujem volejbal…

cimage
29. apr 2025

Je rozdiel ked chce mat modelkovske miery do leta 60kg, alebo 90kg zena. Treba sa na to pozriet realne a nie ruzovymi okuliarmi. Zaklad je strava a pohyb.