Dá sa schudnúť s gumami na cvičenie?
Ahojte baby, kúpila som si gumy na cvičenie. Neviem presný odborný názov. Ale chcem schudnúť a cvičiť doma. Nemám miesto v byte na nejaký stroj. Chcem sa spýtať dá sa s tým schudnut? Viete mi poradiť videa na YouTube kde s tým cvičia. Hľadala som ale nasla som len jedno. Ďakujem
Chudne sa kalorickym deficitom. Aj keby máš doma bežiaci pas ale nie si v deficite tak neschudnes.
Vieš ako to bolo… Cica nezer. Chudne sa deficitom. Cvičením tvarujes postavu
@ssimusska
@lucia13022023
@lucia147852 ale to viem. 😅 pýtam sa na ten pohyb. Krokujem s kocikom a chcela som vedieť názor na gumy na cvičenie aký majú efekt
Gumy majú efekt, ale len do určitého bodu, lebo ak chceš vybudovať svalstvo, tak potrebuje stále väčšiu a väčšiu záťaž 🙂
Cvicenim s gumami trochu spevnis telo, ale nic extra. Radsej si kup mensie cinky s vahou 3-4kg, tie urobia vacsi efekt pri spravnych cvikoch.
Za mňa sú gumy také ľahké cvičenie. Do istého bodu pre začiatočníka fajn, potom už nestačia. Resp len ako doplnok k inému cvičeniu
Dobry medzistupen v cviceni, ci pre zmenu.. urcite aj nejake cinky si pozri a k tomu tieto expandery.. minimalne mas to ako ine cvicenie nez to co by si mozno stale cvicila a samozrejme viac sa namahas.. neskor mozes aj kombinaciu cinky a tie gumy
A este, su rôznej sily, odporu alebo tuhosti alebo ako sa to povie. Najlahsie ani nekupuj asi. A aj dlhe aj kratke su fajn
Mate k tomu nejaky zdroj na cvicenia? (prepacte ze sa takto votriem do temy :DD) lebo tie gumy mam, ale neviem ako na to...
mne ich trénerka dáva ako doplnok, rozhodne na nich nestojí cvičebný proces a chudnutie už vôbec... sú skôr posilňovacie.
@ssimusska to znamená ze keď prijmem za cely deň 1600kcal tak musím za ten spáliť viac ako 1600kcal?

Schudneš len s kalorickým deficitom. Cvičenie s vlastnou váhou je len plus k tomu.