Dá sa schudnúť z 90 kg na telo štíhlej ženy?
Dá sa schudnúť z 90 kg na telo štíhlej ženy? Teda 60 kg? Veľmi ma to trápi, ten tuk, celulitída, mlandravost. A chcela by som aspoň v oblečení vyzerať pevne, stihlo. Bola som taká, ale prestala som sa o seba starať a vyslovene som do seba tlačila a tlačila, veľa, aj keď som už nemala chuť, či miesto v žalúdku. A teraz by som chcela sa pri pozeraní na seba zmeniť. A rozmýšľam, či to ešte pôjde, predsa nie je to 10-15 kg. 🙄
Jasne ze sa dá. Len pevnú vôľu a snažiť sa. Možno to pôjde pomalšie ako chceš, ale al pomaly sa dá dopracovať k dobrým a dlhodobým výsledkom.
Jasne, ze sa to da, len sa treba odhodlat a povedat si prestanem jest jedno cez druhe ale treba na to pevnu volu, ratat kalorie a cvicit kardio aspon 45 minut 3-4x do tyzdna a vaha pojde rychlo dole
tak táto "premena" na fotke nie je z 90 na 60kg, to len aby si si nerobila ilúzie...
Ale áno, dá sa to, ale nebude to "z večera do rána" a nie je to o diéte, ale o zmene životného štýlu na trvalo. Držím palce ;)
Hlavne sa nedepci.upravenymi fotkami z netu. Ale ako píše vyššie, treba si na to nájsť čas a obetovať tomu niečo. Ak si človek, ktorý má slabú vôľu, tak si zaplať osobného trénera. Ono, nie je to až tak drahé, to by ti stačilo pol roka s ním a potom sa naučíš sama
Ja som dala pri chorobe dole 30kg za velmi kratky cas a ziadna koza nevisela,takze smelo do toho
Idem z 80kg, aktuálne 64kg .. áno dá.
Určite to ide, treba väčší výdaj ako príjem. Zaradiť pohyb do dennej rutiny, pravidelne sa stravovať. Ja som schudla z 81 kg na 66 a idem ďalej...pomohol mi Fitshaker, nájdeš tam jedálničky, cvičenia, videá ohľadne stravy, pohybu a tiež psychickej pohody, ktorá je veľmi dôležitá a hlavne si stanoviť na začiatok cieľ...prečo chcem schudnúť a ten mať stále v popredí....držím palce. Bude to chcieť režim, pravidelnosť, sebadisciplínu, ale ak človek chce, naozaj to ide...
Strava a silové cvičenie.
Ďakujem vám. Zdeptana som zo seba. Nikdy som nebola takto veľká.
da sa. mam -42kg a ani len volnu kozu nastastie nemam. ale chudla som velmi pomaly
Schudla som z asi 95 na 65 a ziadna natiahnuta koza mi nezostala. A to mam dokonca znizenu funkciu stitnej zlazy. Dlho som si drzala vahu 65-67 len teraz som opat tehotna tak som v objemovke 😀
@missviolet Ako velmi pomaly? Kolko cca za mesiac?
@adrianka2606 1,5 max 2 za mesiac a to aj na zaciatku s velmi vysokou vahou
Tá postava po ľavej strane sa mi páči oveľa viac…Wau, krásne ženské telo…
Ja by som na tvojom mieste v prvom rade riešila, prečo si do seba tlačila a tlačila aj keď si nemala chuť či miesto žalúdku. Keď toto nevyriešiš a nenastavíš si hlavu, žiadne “od dnes idem na to” ti nepomôže.
@missviolet A zacala si nejaku speci dietu alebo len upravila trochu co jedavas bezne, mnozstvo a pridala pohyb?
Pozri si môj album. V komentároch mam aj popis ako sa stravujem. Na zaciatku som mala 91kíl ( 6.11.2022 ) a dnes mam 61.5kg
@adrianka2606 neuznavam diety, tedq vyclenovanie nejakej konkretnej skupiny jedal. najlepsia zmena - dve hodiny denne sa prechadzam, zacala som drzat pitny rezim (cely zivot som pila tak liter denne, teraz 2,5-3) a zamerala som sa na dostatocny prijem proteinu - pri vyššej vahe aspon 120gramkv, teraz minimalne 100, co, samozrejme, malo za nasledok, ze namiesto chleba so sunkou vecieriam mozzarellu light so sunkou.... napriklad. zakazane nemam nic, ale ten jedalnicek je zdravsi, lebo sa snazim prijimat hlavne take prvky, co telo potrebuje....
Zo 100 som schudla na 67 a koža neovýsala lebo som cvičila, a mala som aj hroznú celulitídu. takže sa dá 🙂🌞. držím palce
@missviolet Dakujem za tipy 🙂
Dá sa a veľmi jednoducho, upraviť stravu a pohyb, veľa pohybu + silná vôľa. Osobná skúsenosť z 90 na 55kg

Na to nepotrebujes chudnut, ale cvicit.
Chudnutim nespevnis.