icon

Diéta, pri ktorej sa nebudem trápiť

yollanda
25. dec 2016

Ahojte! Potrebujem schudnut a dost! Skusala som rozne diety ako dukanova atd, lenze po par dnoch som bola znechutena a bolo mi zle. Je nieco, pri com nemusim hladovat jak pes?

Strana
z2
montecarla
25. dec 2016

Vsak sa normalne stravuj len vynechaj cukor a biele pecivo. Praveze hladna byt nesmies lebo nastane jojo efekt. Papaj zeleninu vela a ked bude chut na sladke daj si ovocie ale skor doobeda. Lebo aj ovocie obsahuje cukor a pohyb. Caste prechadzky aj to vela spravi..

rhiannon
25. dec 2016

Normalne sa stravovat, hlavne nehladovat, toto si precitaj: http://www.chudnutie-ako.sk/ako-schudnut

yollanda
autor
25. dec 2016

Dakujem. Pohybu mam az az

sibalka21
25. dec 2016

Zdrava strava a cvicenie.... Ja som za pol roka schudla 10kil a stale sa drzim na tej istej vahe.... Netrapila som sa a dokonca ma to bavilo ;) 5x denne strava a 5x tyzdenne aspon 30minut cvicenie ;).... Je tu aj par skupiniek skus pozriet.... Cesta k mojej premene, Fit/fitness zeny, Fitness zdrave recepty a podobne.... To, ze mas pohybu az az ti velmi nepomoze..... Nejde o pohyb ako taky, ale o pravidelne cvicenie... Na pohyb co mas dennodenne si telo casom zvykne a bude to brat ako sucast dna, cize prestane akokeby spalovat tuky a prisposobi vsetko tomu na co je cez den zvyknute ;) ....

yollanda
autor
25. dec 2016

@sibalka21 ved toto. Ja som posadnuta sladkym

akronop
Autor odpoveď zmazal
timea7
25. dec 2016

@yollanda ked hladujes, tak je to cele zle. Dlho to nevydrzis s vratis sa k predchadzajucim stravovacim navykom, vaha sa tiez vtati tam, kde bola a ako bonus budes mat nejake to kilo navyse. Hladovanie totiz tvoje telo vyhodnoti ako stav nudze a ked na strave pridas, bude robit zasoby, keby znovu stav nudze nastal. Preto kopa zien chudne cely zivot a nikdy nie su stihle. Iba sa vacsinu zivota tyraju casto jednostrannymi dietami, pri ktorych trpia ich vlasy, plet....Pozri na wwwchudnutieako.sk . Pre zaciatok zacni pit len cistu vodu, alebo nesladeny caj, nekupuj domov ziadne sladkosti, oriesky, chipsy, jedz normalne 5-6 krat denne mensie porcie, nevylucuj ani prilohy, len obmedz ich mnozstvo. Pozor na ovocie, je sladke, najma banany, tie vyluc uplne, z ostatneho kus denne. Precitaj si nieco o glykemickom indexe, kazdy den prejdi aspon 2-3 km rychlou chodzou, postupne pridavaj Idealne je chudnut tempom 2 kg mesacne, nehrozi jojo efekt a ovisnuta koza. Snaz sa co najviac o stravovani a chudnuti nastudovat. Nech sa ti dari.

tortickalulu
25. dec 2016

Mne pomohlo ked som bola hladna jest vatu, dost to zasiti a nemas potom hlad. Super je aj takzvane mentochudnutie. Nato ale potrebujes dusevno-telesnu liecitelku urovne 5.

candii
25. dec 2016

@tortickalulu dobre citam .. vatu? A inak si zdrava? Ci trpis nejakou psychickou poruchou? Lebo toto normalne nie je 😂

tortickalulu
25. dec 2016

@candii https://en.wikipedia.org/wiki/Cotton_ball_diet , za neznalost nemusis utocit ;)

evittam
25. dec 2016

@candii
@tortickalulu Ospravedlnujem sa,ale tym ludom to uz fakt je.e v dnesnej dobe.....

candii
25. dec 2016

@tortickalulu .. ja neutocim len nemozem uverit tomu co citam a tomu co radis autorke. A ty vies vobec na co si mi dala link? Citala si to vobec? Citala si zdravotne rizika? Citala si ze je to nebezpecne? Toto robia ludia so psychickymi problemami.. a urazaj sa kolko chces toto je choroba a ak tym trpis pre tvoje dobre kontaktuj lekara.. a kazdej zene v prospech svojho zdravia radim aby toto nikdy neskusala a radsej na zahnetie hladu si dala zeleninu 😉😉

candii
25. dec 2016

@evittam no normalne neverim co citam.. ako toto je uz na psychiatra

evittam
25. dec 2016

@candii Tak to urcite. Este si najdi tu co si v pohode picha vodu so solou do prsnych zliaz a ked koji aj s medom-aby to malemu aj chutilo...To aby mala vac sie prsia.😁
Ospravedlnujem sa za odbocenie od temy.

sibalka21
25. dec 2016

@candii Ona je podla mna cela mimo, v inej diskusii radi babe nech si picha solny roztok do prsnych zliaz aby sa jej zvacsili prsia, tu radi aby jedla vatu... Trochu nahlavu :D

lauricka
25. dec 2016

Diety su hovadiny, skuste si precitat Teraz to zide a Plan B. A hybte sa, cvicit, behat, plavat....http://www.martinus.sk/?uItem=60739&gclid=Cj0KE...

candii
25. dec 2016

@sibalka21 main god .. mam dost 😂😮 to clovek nevie ci sa ma smiat alebo plakat..

lauricka
25. dec 2016

@tortickalulu
mas tam link na wikipediu, kde presne spisuju RIZIKA jedenia vaty. Vies citat? Ak to chces jest, co podla mna robia blazni, tak jedz, nech sa paci. Nacpi si kludne do gagora aj paplon, ale zda sa ti normalne to sirit dalej a vobec, cele to nie je normalne, o tom netreba diskutovat.

tortickalulu
25. dec 2016

Kopec modeliek to robi a su v poriadku

sibalka21
25. dec 2016

@tortickalulu Hej a ty to vies odkial, ze su v poriadku? Ty odkial mozes vediet ake maju nasledky a znicene zdravie? :D

mijo53
25. dec 2016

@yollanda znížiť dávky na tanieri a obmedziť chlieb, nie že nejesť, ale obmedziť, všetko som jedla za rok postupne som schudla 10 kg a to už viac ako 3 roky a jem všetko, cvičiť necvičím, tak v lete do lesa na huby alebo po obchodoch, domáce práce, práca v záhradke

miss_sunflower
25. dec 2016

Ja som musela zmeniť stravu kvôli zdraviu, nie chudnutiu, ale zabralo to, co píše @timea7 .
bola som závislá na sladkom, no povedať si že kúpim v obchode iba celozrnné pečivo a dám si častejšie radšej zeleninu ako ryžu či cestoviny, nebolo pre mňa týranie. Sladké vylúčiš tak, že ho v byte nebudeš mať vôbec ak sa dá, keď nebude po ruke, nebude ťa to tak lákať. Keď na teba príde maškrtenie, nahraď to ovocím, či orieškami, mne chutí aj mrkva na desiatu. keď si povieš také to "zjedla by som niečo" hoci si pred hodinou mala obed, napi sa vody. Nutkanie dať si sladké mi zahnala sladká vôňa (sviečka, parfém, aviváž, čokoľvek čo ti upokojí zmysli). Ak jedávaš priveľké množstvá, alebo v nerozumnom čase, sama vieš čo máš robiť 🙂 u mňa funguje, že to, čo nepotrebujem, nekúpim, teda to nebudem ani mať (vôbec mi napr. nechýbajú žuvačky, nie je to k životu nevyhnutné, tak som sa ich vzdala úplne). A ver mi, ak nie si človek, čo jedol jablko raz za život a ani nevie ako vyzerá napr. taký hrášok, tak ťažké to bude len pár dní kým si zvykneš. A piť len vodu a nesladený bylinkový čaj. Prípadne citrón do vody keď ťa už obyčajná omrzí. K cvičeniu ti bohužiaľ neporadím. Dúfam, že ťa rodina podporí, lebo bez toho to bude ťažké. Držím palce!

januli89
Autor odpoveď zmazal
tortickalulu
25. dec 2016

@sibalka21 ved ich vidim v telke a casopisoch

candii
25. dec 2016

@tortickalulu ze v telke a casopisoch .. ja zomrem 😂😂😂😂

evittam
25. dec 2016

@sibalka21 To je ta ista?! Som si veru ani nevsimla.....Tak to uz nie je o com. Tu isiel zdravy rozum na dlhu dovolenku.😁

evittam
25. dec 2016

@tortickalulu Ked ten kopec modeliek skoci z okna pojdes predpokladam aj ty...😁😁😁

sibalka21
25. dec 2016

@tortickalulu No a? :D A tam ti samozrejme presne opisu ich zdravotny stav nie? Paneboze zenska ty si zvlastna :D

sibalka21
25. dec 2016

@evittam no dakujem pekne, tu bude nieco strasne zle :D

Strana
z2