Diéta s jablčným octom
Ahojte drzal niekto tuto dietu?ja som zacala ale ale stvrty den som zhresila😞mam v diete pokracovat,Ciju prerusit?
ano ale ked prichadzam domv okolo pol6 naozaj sami nechce cvicit mna katuje viac sedava rbota ako fyzicka ao to riešiš ty
@dajana40 Buď chceš schudnúť alebo sa vyhovárať. Základ je upraviť stravu a k tomu pohyb v pomere 80% / 20% - čiže hlavná je strava. Čo sa týka jablkového octu - no tak ten je dobrý tak akurát na zlepšenie trávenia - nič viac a nič menej - a nemusí ti to robiť dobre na žalúdok. Na toto sú tiež dobré bylinkové čaje zo zemežlče a puškvorca. 😉
ja sa nanho nespolieham ale tak v roznch diskusiách kopec žien píslao že schudli, a vraj nepribrali
@dajana40 Kopec žien schudlo pomocou jablčného octu? Že ja nepoznám ani jednu, hoci som sa istý čas "v tejto oblasti" pohybovala dosť intenzívne.
Áno, pokiaľ potrebuješ schudnúť 2 - 3 kilečká, možno, lebo po pár dňoch pravidelnej konzumácie jablčného octu ti bude tak nedobre od žalúdka, že nebudeš mať chuť toľko jesť čo by si inak jedla 😉. No pokiaľ potrebuješ schudnúť 10, 15, 30 kíl, tak žiadna iná cesta k vytúženému cieľu nevedie, ako tá s výraznou úpravou stravy a pohybom.
V konečnom dôsledku ti ale jablčný ocot odporúčam! Pretože nie je nad vlastnú skúsenosť...
Ja som ho použivala, nie kvôli diéte ale kvôli tomu, aby som pohla s cholesterolom. Schudla som z brucha. No jablcny sa nesmie brať dlho, aby na to nedoplatilikosti, zuby a aj ten žalúdok..:/ ja som ho brala necelé 2m.
Ja jem normálne všetko, po každom jedle si dám jablčný ocot vo vode a mam 49kg stále, nemám čas chodiť cvičiť, tak 3mesiace za rok urobím očistu a je to 😉
Diétu s jablcnym octom som pred rokmi vyskúšala aj ja. Zhodila som vtedy 12 kg. Po troch rokoch som potom pribrala 5 kg. Pre hrozný chuť jablcneho octu som si kúpila jablcnym ocot v tabletach ako náhradu a to je super. Na jazyku necítiť kyslost. Zvažujem znovu začať a zhodiť aspoň 5 kg.

Ja ti odporucam rperusit a to navzdy. Normalnym sposobom si uprav stravu a pridaj pohyb, nebudes sa musiet nalievat octom. Su to hluposti.