icon

Diéta s jablčným octom

dajana40
29. sep 2016

Ahojte drzal niekto tuto dietu?ja som zacala ale ale stvrty den som zhresila😞mam v diete pokracovat,Ciju prerusit?

sintra
30. sep 2016

Ja ti odporucam rperusit a to navzdy. Normalnym sposobom si uprav stravu a pridaj pohyb, nebudes sa musiet nalievat octom. Su to hluposti.

dajana40
autor
30. sep 2016

ale schudlo nou vela ludi ja mam sedavu pracu pohyb mam akurad cez týžden

sintra
30. sep 2016

@dajana40 Aj ja mam sedavu pracu. Treba to kompenzovat. Takouto blbostou mozno schudnes nejake dve kila a nasledne ich mas naspat aj s bonusom.

dajana40
autor
1. okt 2016

ano ale ked prichadzam domv okolo pol6 naozaj sami nechce cvicit mna katuje viac sedava rbota ako fyzicka ao to riešiš ty

sintra
1. okt 2016

@dajana40 podla mna aspon pol hodku denne dva tri krat do tyzdna si najde kazdy. A inak cvicievam aj v praci, robim si prestavky, kludne drepujem aj na wecku :D

dajana40
autor
3. okt 2016

tak pol hod 2x týždenne mi nepomože isto schudnúť

lorela
3. okt 2016

@dajana40 Žiaden ocot ťa nespasí. Ešte pár týždňov, možno dní, pokračuj, a uvidíš, aké žalúdočné problémy si privodíš...
Treba rozumne upraviť stravu a skúsiť sa viac hýbať. Ale tá strava je základ!

evittam
3. okt 2016

@dajana40 Buď chceš schudnúť alebo sa vyhovárať. Základ je upraviť stravu a k tomu pohyb v pomere 80% / 20% - čiže hlavná je strava. Čo sa týka jablkového octu - no tak ten je dobrý tak akurát na zlepšenie trávenia - nič viac a nič menej - a nemusí ti to robiť dobre na žalúdok. Na toto sú tiež dobré bylinkové čaje zo zemežlče a puškvorca. 😉

sintra
4. okt 2016

@dajana40 no bola by si prekvapena. pre cloveka ktory ma sedavu robotu je aj dva tri krat tyzdenne 30 minut velky prinos. Plus uprava stravy smaozrejme. Ale iste, spoliehat sa len na ocot je jednoduchsie. Len take budu potom aj vysledky.

dajana40
autor
4. okt 2016

ja sa nanho nespolieham ale tak v roznch diskusiách kopec žien píslao že schudli, a vraj nepribrali

moni244
4. okt 2016

@dajana40 pre ludi ako ty je lepsie verit nejakym zarucenym zazrakom na chudnutie.

lorela
4. okt 2016

@dajana40 Kopec žien schudlo pomocou jablčného octu? Že ja nepoznám ani jednu, hoci som sa istý čas "v tejto oblasti" pohybovala dosť intenzívne.
Áno, pokiaľ potrebuješ schudnúť 2 - 3 kilečká, možno, lebo po pár dňoch pravidelnej konzumácie jablčného octu ti bude tak nedobre od žalúdka, že nebudeš mať chuť toľko jesť čo by si inak jedla 😉. No pokiaľ potrebuješ schudnúť 10, 15, 30 kíl, tak žiadna iná cesta k vytúženému cieľu nevedie, ako tá s výraznou úpravou stravy a pohybom.

V konečnom dôsledku ti ale jablčný ocot odporúčam! Pretože nie je nad vlastnú skúsenosť...

dajana40
autor
4. okt 2016

nechapem poslednej vete myslíš to akože ironicky?

dobromila1111
4. okt 2016

Ja som ho použivala, nie kvôli diéte ale kvôli tomu, aby som pohla s cholesterolom. Schudla som z brucha. No jablcny sa nesmie brať dlho, aby na to nedoplatilikosti, zuby a aj ten žalúdok..:/ ja som ho brala necelé 2m.

lorela
4. okt 2016

@dajana40 Tak ako píšem. Darmo ťa budeme niekto odhovárať, kým si to na vlastnej koži nevyskúšaš, bude ťa jablčný ocot stále pokúšať 🙂.

dajana40
autor
4. okt 2016

toje pravda

mirpa1
30. júl 2019

Ja jem normálne všetko, po každom jedle si dám jablčný ocot vo vode a mam 49kg stále, nemám čas chodiť cvičiť, tak 3mesiace za rok urobím očistu a je to 😉

janapaulo
1. okt 2019

Diétu s jablcnym octom som pred rokmi vyskúšala aj ja. Zhodila som vtedy 12 kg. Po troch rokoch som potom pribrala 5 kg. Pre hrozný chuť jablcneho octu som si kúpila jablcnym ocot v tabletach ako náhradu a to je super. Na jazyku necítiť kyslost. Zvažujem znovu začať a zhodiť aspoň 5 kg.