Diéta s jablčným octom
Ahojte drzal niekto tuto dietu?ja som zacala ale ale stvrty den som zhresila😞mam v diete pokracovat,Ciju prerusit?
ale schudlo nou vela ludi ja mam sedavu pracu pohyb mam akurad cez týžden
ano ale ked prichadzam domv okolo pol6 naozaj sami nechce cvicit mna katuje viac sedava rbota ako fyzicka ao to riešiš ty
tak pol hod 2x týždenne mi nepomože isto schudnúť
@dajana40 Buď chceš schudnúť alebo sa vyhovárať. Základ je upraviť stravu a k tomu pohyb v pomere 80% / 20% - čiže hlavná je strava. Čo sa týka jablkového octu - no tak ten je dobrý tak akurát na zlepšenie trávenia - nič viac a nič menej - a nemusí ti to robiť dobre na žalúdok. Na toto sú tiež dobré bylinkové čaje zo zemežlče a puškvorca. 😉
ja sa nanho nespolieham ale tak v roznch diskusiách kopec žien píslao že schudli, a vraj nepribrali
@dajana40 Kopec žien schudlo pomocou jablčného octu? Že ja nepoznám ani jednu, hoci som sa istý čas "v tejto oblasti" pohybovala dosť intenzívne.
Áno, pokiaľ potrebuješ schudnúť 2 - 3 kilečká, možno, lebo po pár dňoch pravidelnej konzumácie jablčného octu ti bude tak nedobre od žalúdka, že nebudeš mať chuť toľko jesť čo by si inak jedla 😉. No pokiaľ potrebuješ schudnúť 10, 15, 30 kíl, tak žiadna iná cesta k vytúženému cieľu nevedie, ako tá s výraznou úpravou stravy a pohybom.
V konečnom dôsledku ti ale jablčný ocot odporúčam! Pretože nie je nad vlastnú skúsenosť...
nechapem poslednej vete myslíš to akože ironicky?
Ja som ho použivala, nie kvôli diéte ale kvôli tomu, aby som pohla s cholesterolom. Schudla som z brucha. No jablcny sa nesmie brať dlho, aby na to nedoplatilikosti, zuby a aj ten žalúdok..:/ ja som ho brala necelé 2m.
toje pravda
Ja jem normálne všetko, po každom jedle si dám jablčný ocot vo vode a mam 49kg stále, nemám čas chodiť cvičiť, tak 3mesiace za rok urobím očistu a je to 😉
Diétu s jablcnym octom som pred rokmi vyskúšala aj ja. Zhodila som vtedy 12 kg. Po troch rokoch som potom pribrala 5 kg. Pre hrozný chuť jablcneho octu som si kúpila jablcnym ocot v tabletach ako náhradu a to je super. Na jazyku necítiť kyslost. Zvažujem znovu začať a zhodiť aspoň 5 kg.

Ja ti odporucam rperusit a to navzdy. Normalnym sposobom si uprav stravu a pridaj pohyb, nebudes sa musiet nalievat octom. Su to hluposti.