icon

Diétne jedlá

20. okt 2022

Ahojte prosím poraďte mi nejaké diétne jedla mam držať diétu lebo hnackujem a mám bolesti žalúdka alebo skôr povedané čreva preto mi je zle odporučili mi diétu ale čo jem tie suchare ráno som jedla hrianky s maslom a pigi caj ale čo mám jest aby mi nebolo horšie beriem tabletky ozzion ráno na lačno a vzala som aj na hnačku enditril

vemi23
20. okt 2022

Piskoty, suche keksy, na hnacku je dobra kava s vodkou nekecam moja babka stale toto odporucala kava s vodkou ...

sissy27
20. okt 2022

no a z čoho sú tie hnačky a bolesti žalúdka a ako dlho to trvá?
Ak je to deň-dva, tak varená ryža s mrkvou, varené zemiaky, kuracie alebo králičie mäso tiež len varené alebo na pare.

kvetinka75
20. okt 2022

maces,, maslo a mliečne výrobky by som úplne vyradila

drzaopica
20. okt 2022

Maslo?🤣banan, suchu ryzu, mrkvu, zemiaky, suchare, cierny caj

stanulienkat
20. okt 2022

@vemi23 piskoty urcite nie-cukor to este podpori.. A kava tiez podporuje stolicu.🙄🤦‍♀️
Duplom na podrazdeny zaludok..a este s vodkou...

ropucha6
20. okt 2022

Suchare, zemiaky, mozno trocha bananu. Nic ine by som nejedla, od hladu neumries. Na pitie len voda a cierny caj.

majoranka24
20. okt 2022

Padla tu dobra otazka, z coho mas tie hnacky. Ak suchare nepomahaju, radsej by som ich vymenila za ryzu. Ak by ti nahodou robil zle lepok.

autor
20. okt 2022

Mala som anginu a aj covid a z antibotikoch ma začal bolieť žalúdok a hnačka nepomáhalo ani hylak tak som včera bola na pohotovosti a pichli mi injekciu a vypísali ozzion a enditril ci jak sa to píše

autor
20. okt 2022

S tým to som si pokazila žalúdok

autor
20. okt 2022

Teraz beriem tieto včera som tuná na radila ci majú skúsenosti s tabletkami

autor
20. okt 2022

Včera som sa tu na radila

stanulienkat
20. okt 2022

Biogaia 2xdenne

princeznaaa12345
20. okt 2022

Mala si probiotika pri antibiotikach?

vemi23
21. okt 2022

@stanulienkat ja len pisem ze kava s vodkou zastavuje to je vsetko

stanulienkat
21. okt 2022

@vemi23 nemoze zastavovat, lebo posobi presne opacne. Takze sa este viac zaserie.