icon

Dobrá stránka na cvičenie

1. feb 2024
jaja391112
1. feb 2024

Ja mám skúsenosti s fitshakerom, janym landlom a teraz cvičím výzvu s fitlaviou. Každé jedno ma bavilo a každé je svojím spôsobom špecifické. Záleží len od toho, čo preferuješ, čo ti sadne. Ale toto všetko sa platí necelých 10€ na mesiac. Ak chceš zadarmo na YouTube je toho tiež kopu.

ketrint
1. feb 2024

@jaja391112 vedela by si mi, prosím, tak v skratke porovnať fitlaviu a fitshaker?
Ja teraz cvičím tu novoročnu vyznu od fitlavie, som začiatočník… ale veľmi som uvažovala ktoré z týchto dvoch si vybrať 🙂)

jaja391112
2. feb 2024

@ketrint vo fitshakeri sa cvičí s viacerými trénermi, videa trvajú cca tých 30 minút 5x do týždňa a každý tréning je zameraný na určitú časť tela napr. pondelok video na vrch, utorok na nohy atď. Okrem HIIT tréningu, ten je na celé telo. Teda čo sa týka výzvy, tak sú aj 2x vzdelávacie videa, jedálničky sú tam tiež v rámci členstva ako vzor. Kardio mas v ramci treningove planu ich videa - HIIT a Tabatu. Avšak, čo sa jedálničkov týka to mi oveľa viac sedí fitlavia. Vo fitshakeri si vieš dat ľahšiu/ ťažšiu verziu, vymeniť video pripadne odcvičiť aj bonus. Fitshaker je pre začiatočníkov super. Maju aj program startpack pre začiatočníkov alebo mnohe ine programy. Ja som už potrebovala zmenu a na fitlavii sa mi páči, že sa cvičí iba s Marošom a je to určitý tréningový plán, ktorý sa stupňuje na náročnosti, plus jedalnicek každý týždeň a ľubovoľne kardio. Mam pocit ako keby cvičím s trénerom naozaj :D