icon

Dobré tabletky na chudnutie

annaparadi
5. máj 2021

Ahojte nejaké fakt dobre tabletky na chudnutie ?

vamajka
•
5. máj 2021

@annaparadi Neexistuju

pribinak
•
5. máj 2021

@annaparadi tak ako na väčšie kozy, tak ani na menšie brucho a rit, tabletky neexistujú

jaja20
•
5. máj 2021

Diterpex ti pomôže obmedziť prejedanie.

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivkazba
•
6. máj 2021

Fakt si myslíš, že by bolo na svete toľko tučných ľudí, ak by takéto tabletky existovali? Ja som schudla 30 kíl bez jedinej tabletky. Upravenou pravidelnou stravou a športom. Ak nie si ochotná a schopná upraviť jedálniček a začať sa hýbať, tak tvoja potreba schudnúť nie je ozajstná. Pretože kto chce, nepotrebuje výhovorky. A už vôbec nie tabletky.

nikkya
•
6. máj 2021

A myslíš že keď budeš jesť ako doteraz a začneš brat zazracne tabletky schudnes ??? Radšej zmeň stravu a začni sa hýbať ,ušetriš si tým kopu peňazí.

jaja20
•
6. máj 2021

Nechápem baby, ktoré pridávajú do diskusií komentáre odveci...🤦
Veď keď vy s niečím nemáte konkrétne skúsenosti,tak to neznamená, že môžete autorku hneď doglbat alebo ju budete presviedčať na váš spôsob chudnutia...

annaparadi
autor
•
6. máj 2021

@jaja20 presne tak človek sa tu niečo pýta a oni tu vypisujú Textil😂😂😂😂😂

jaja20
•
6. máj 2021

@annaparadi Inak,existujú aj originál lieky na chudnutie na predpis,ale tie predpisuje iba doktor po dôkladnom posúdení zdrav.stavu pacienta,lebo majú dosť vedľajších účinkov.

nic_ol
•
6. máj 2021

Pochybujem že nejaké existujú ,max nejaký karnitin alebo synefrin ale to len ako doplnok k cvičeniu. Ak chces fakt zdravo a natrvalo schudnúť musíš pohnut zadkom a začať so sebou niečo robiť 😂

jaja20
•
6. máj 2021

@nic_ol Ale existujú,sú normálne schválené ŠUKL,volajú sa anorektiká a sú určené pre ľudí s BMI nad 30. Napr. Xenical alebo Exadipin.

nic_ol
•
6. máj 2021

@jaja20 skôr som myslela z tých volne predajných 😉 a tie tiež pochybujem že zaberajú bez zmeny stravovania.

kiwi3
•
6. máj 2021

@jaja20 a co by to aj riesilo? to akoze niekto bude do konca zivota na liekoch?

jaja20
•
7. máj 2021

@kiwi3 Prečo do konca života??? Keď človek schudne pod lekárskym dohľadom niekoľko desiatok kíl, málokedy ich naberie naspäť. Práveže po schudnuti obmedzovaním sa v jedle málokto dokáže v tomto režime fungovať celý život, vždy po čase poľavia alebo sa na to úplne "vyprdnu".

dudu85
•
17. jan 2022

Zostal mi Xenical ak by mal niekto záujem

misuuulko88
•
2. máj 2022

@dudu85 dobrý deň, máte tabletky ešte na predaj?

laurin
•
5. máj 2022

@dudu85 ahoj mas prosim este tablety?

dudu85
•
5. máj 2022

@laurin Dobrý deň áno mám ale expiracia je 05/22

dudu85
•
5. máj 2022

@misuuulko88 dobrý áno mam ale expiracia je 05/22