Domáce cvičenie s videami a aplikáciami
Dobrý deň prosím Vás bohuzial do fitka sa mi nedá chodiť malé dieťa mam chcela by som cvičiť podľa videii vedeli by ste mi poradiť? Hlavne ci sú platené alebo nie... pripadne je dáka appka kde si mozem nastaviť jedálniček pripadne sú tam cviky? Dakujem
platené platformy ako fitshaker alebo fitlavia, majú výzvy ale aj okruhy cvičení… na yt je kopec bezplatných cvičení, bolo by dobré napísať čo konkrétne rada cvicíš, resp. ako… potom je kniha telo ako posilňovňa pre ženy - výborné zostavy na cvičenie s vlastnou váhou - to odporúčam kúpiť tak či tak …čo sa týka jedla - najlpešie je to s kalorickými tabuľkami…
Fitshaker*
Zuzana hoferica
Zuzana Hoferica ma dobre cviky na youtube a pilateszive mam tiez rada. Je to velmi zlata Ceska a su s nou dobre vysledky. Su to cvicenia zostavene pre zaneprazdnene maminy,takze to zvladne kazda. Ma profil na instagrame,skus pozriet.
@marca12 ceska?
@taktotedanie ano
Jedalnicek si mozes nastavit cez kaloricke tabulky, a svoj vlastný, a cvicim podla Pamely Reif
nic by som neplatila, youtube je zadarmo
Heather Robertson, cele programy su free na youtube, anglicky nepotrebujes vediet, pocas cvicenia l nerozprava, ma web so stravou, kde najdes chutne recepty
@marca12 no nezda sa mi ked hovori po slovensky
Nemusíš si nič platiť na ytb je milion videi zadarmo.. hiit workout, pilates,… akurát na stravu stiahnut kalorické tabuľky tam si vyberieš či chceš schudnúť, pribrať alebo nabrat svaly a podľa váhy výšky atd ti to nastaví aký prijem kalorii by si mala mat podľa toho sa naucis stravovať a pripravovať vyvážené jedla
@taktotedanie pilates živě je češka, áno …
Ďakujem pozriem a prosím Vás appku na kalorické tabuľky mate aké?
@biba_18 ja poznam len zuzana hoferica youtube a ta ceska nie je
YouTube workouts by ZZ a allblanc tv
@taktotedanie veď zuzana nie. tá druhá áno ☺️
Ja mam firshaker, mne to vyhovuje a nevadí mi zaplatiť.

Futshaker. 9.99 na mesiac