Drepy - výzva
Ahojte baby ....Rozhodla som sa pre veľkú mesačnú výzvu a chcem sa spýtať či idete niektorá somnou dotuha? Už som to raz robila čiže viem do čoho idem .. Výzva spočíva v tom že urob 50-100 drepov denne ..Chce sa niekto pridať?
Ja som to robila doteraz , denne som dala 360 drepov. Teraz som presla na fitmes vyzvu. Drzim palce.
@simonasimca23 tak podla toho co ocakavas. Ja som chcela spevniet a myslim, ze sa celkom podarilo.
@simonasimca23 ja sa chcem pridať už asi 2 mesiace, ale stále ma kvári choroba 🙂 mám doma aj rotoped, od nového roku som ho použila asi 6x, čo stále nejaká chrípka, virózy, dutiny.... 3x ATB, kortikosteroidy a iné kraviny, aby som prežila.... ale už som ako-tak v kope, tak by som sa mohla odhodlať 🙂 nie je tu nejaká taká skupina s výzvami? 🙂
Dala som si raz drepy 50 a tri dni som chodila ako pokakana co ma svalovica chytila, ako na spevnenie trosku ano ale schudnutie nebude ziadne z toho
@zuzubb007 plne si uvedomujem že drepy pre schudnutie nestačia ....Ale kus aj stravu upraviť a pojde to
@panelacikova ak sa nás nazbiera dostatočne veľa tak si vytvoríme svoju vlastnú....
@simonasimca23 tak ak by náhodou, daj vedieť, môžem to skúsiť. začnem s cca 60 už zajtra. len aby som vydržala. a aby som nebola zase chorá 🙄
Chystám sa do jarnej výzvy ktorá začína od pondelka budúceho, tak sa aspoň pripravím. 😆
@panelacikova určite sem pridam ešte dnes link na novú skupinku aby ste sa vedeli pridať ❤️❤️
Keď vytvoríš skupinu, tak daj link 🙂 pridám sa,len si budem musieť pozrieť ako sa správne robia drepy, lebo som chcela začať ,,naplno,, a po troch dňoch som nevydržala s kolenami 🫢 a vlastne aj chrbát ma bolel 😁
@panelacikova ja si myslim ze mesiac je malo. No v decembri som hned dostala koronu a do nedavna som sa nevedela dat dokopy.
@maryetta nápodobne. akurát som nebola na testy, tak bohvie, čo to bolo, ale od začiatku januára som bola dosť dlho v prdeli. vlastne, zajtra doberám tretie ATB 😀
Baby ktoré sa chcete pridať do výzvy ...pridajte sa do skupiny ....Zajtra začíname....Ak náhodou Vám nejde pridať píšte pridám Vás..
@simonasimca23 pridavam sa k vyzve. Ja "chudnem" kazdy den od zajtra 😂 uz by vazne trebalo s tym nieco urobit 😖
Napriklad ja som po prvom mesiaci este az take vysledky nevidela. Nepoviem vsak ze som sa necitila fajn, len som tych chcela povedat, ze je to na dlhsie

Idem s tebou do toho, urobím niečo pre svoju postavu.