icon

Držím 90 dňovú diétu - je mi zle, som slabá a bolí ma žalúdok

valpuesta
15. máj 2013

Ahojte zeny.Dala som sa opat na 90dnovu dietu.Neviem preco,ale akosi moje telo to nepríjma.Prvykrat ked som ju drzala,tak som na nu krasne schudla,teraz ju drzim 15den a poviem vam,ze mam cim dalej tym vacsie problemy.Boli ma hlava,zaludok,som uplne malatna,slaba..a to nevravim,ze by som mala cvicit..Rano vstavam do prace o 6 hod.rano a do 12hod.vydrzat je pre mna cim dalej tym tazsie..Rano pijem kavu co je tiez problem,lebo mi na prazdny zaludok pride zle..Dnes mam ovocny den a ja som normalne ako vyzmikany citron.Manzel sa boji,ze niekde odpadnem.Tiez sa snazime o babatko a mam obavy ci to nemoze nejak ovplyvnit snazilkovanie..Mali sme niektora podobne problemy a prekonali ste ich.Mam dat tomu cas,mozno je to este skoro,ze po troch tyz.si telo zvykne.Prosim vas o radu

klincek
15. máj 2013

ak ti akakolvek dieta nerobi dobre, tak sa na nu vykasli, pripadne si ju skus trosku upravit.
a pokial sa snazite o babatko, ja by som nedietovala vobec. aj hlad telu sposobuje urcitu formu stresu, ktoremu sa pri snazeni treba skor vyhybat 😉

valpuesta
autor
15. máj 2013

@klincek dakujem ti..ja s tym seknem..upravim si stravu,ale toto nie..ved mne zaludok sa upne chveje..mas pravdu ze je to forma stresu..a hlavne ze mi to nerobi dobre

paris3
15. máj 2013

@valpuesta ja osobne diety neuznavam. treba prejst na zdravy zivotny styl a nie narazovo drzat diety. je to nezdrave.
a uz vobec sa neodporuca drzat dietu, ked sa snazite o babo!!! to je aky nezmysel 😠
telo musi byt plus minus v rovnovahe, ak sa vam to ma podarit. neodporuca sa ani chudnut, ani nejako priberat. na sancu otehotniet ma vplyv aj psychika a ine 'drobnosti' a nie este k tomu dieta 😒
asi si toto nechcela pocut, ale musela som zareagovat. az sa mi to zle citalo 😒

cicimotinka
15. máj 2013

prepánajána... načo toto? veď pri tehotenstve musíš byť fit a aj tak naberieš dajaké to kilo, takže diéta pred tehotenstvom (teda pokiaľ nadváha nebráni otehotnieť) je podľa mňa úplne nanič... pekne papaj, aby si bola v pohode, užívaj si manželíka a spoločné chvíľky a nestresuj sa s diétou... 😉

cawes
15. máj 2013

@valpuesta ahoj ja som sa tiez trapila dietama kde sa nemalo neviem dokedy jest a poviem ti jedno, kedze vstavam do prace kolko krat o 4 rano tak do 12 nemam sancu vydrzat, tak som sa na vsetko vykaslala upravila som si jedalnicek snazim sa cvicit a uvidim ako to pojde

klincek
15. máj 2013

@valpuesta dobre rozhodnutie. zvlast teraz, ked mate velke plany🙂
ja som tak nejak samovolne pribrala tri kila, kym som otehotnela..nejedla som inak, ani som nemala iny rezim, proste sa na mna nalepili v priebehu dvoch mesiacov, a potom som otehotnela-s dvojickami 😅. tak ak mas rovnaky problem, mozno to ma svoj dovod 😉

tinki
15. máj 2013

@valpuesta Ak chceš otehotnieš, nedrž diétu. Diéty sú podľa mňa totálna somarina. Jednoducho si dávaj pozor na to, čo ješ. Ráno si daj raňajky. Celozrné pečivo ťa zasýti, k tomu nejaké bielkoviny, napríklad hydinovú šunku, alebo vajíčko, k tomu kopec zeleniny. Pred obedom si daj ovocie, koľko máš chuť. Potom obed, kde zješ viac polievky. Poobede si daj napríklad jogurt a na večeru nejaké ľahké cestoviny alebo zeleninový šalát s grilovaným alebo na prírodno spraveným mäsom. Jedz stále v menších dávkach. Kúp si rotoped a tri krát do týždňa si daj 15 minút a dodržuj tep srdca podľa svojho veku..A keď chceš otehotnieť, papaj teraz veľa šalátov, čerstvej kapusty, fazuli, pečen...
http://www.mamaaja.sk/tehotenstvo-a-porod/chcem...
no a tu je link na výpočet srdcovej frekvencie..
http://www.chudnutie-ako.sk/sport-chudnutie/int...

A manžel má pravdu..Na raňajky kávu, to nie je ani zdravé a ani dobré na schudnutie.. 🙂

valpuesta
autor
15. máj 2013

@cicimotinka
@paris3 Dakujem vam zienky..ja som to potrebovala fakt pocut aj od nestrannych ludi..akoze kd mi to vraveli doma,tak som to prijala,ale stravovala som sa dalej na delenej strave.ono na tom nie je nic zle..je to zdrave stravovanie,ale mne robi zle jest doobeda len ovocie..obedy su vpohode..masko so zeleninou,alebo skroby so zeleninou..to sa da..len tych 6 hod.od rana vydrzat na ovoci,je pre mna kazdym dnom horsie a horsie..a k tomu to snazenie..uz druhykrat za sebou som mala pocit,ze sa nam to podarilo a potom po 4 dnoch meskania prisla mrcha...Dakujem este raz a citalo sa to dobre..som rada za uprimnost

valpuesta
autor
15. máj 2013

@tinki jooj dakujem ti.SI zlata..ja som taka koza.stale sa pustim do tej 90dnovej a pritom viem,ze mi nerobi dobre..fakt mi je na zvaracanie..mam vela stavy a pritom dobre viem,ze ked prestanem vecerat tak to pojde dole tiez.A dolezitejsie je babo pre mna..takze ta pohoda musi byt

tinki
15. máj 2013

@valpuesta držím ti prsty.. 😉

paris3
15. máj 2013

@valpuesta upravit stravu a pravidelne s mierou cvicit, to je super 😉 som rada, ze to zvazujes a drzim palce, nech sa ti podari upravit trosku ten zivotny styl. urcite je to zdrave a bude to prospesne aj neskor, ked otehotnies a budes mat babo.
a predstav si, ze by si drzala dietu. a po tej diete otehotnies. potom zacnes viac papkat, lebo to vacsina zienok tak robi. vsetci ti budu hovorit, ze mas papat za dvoch 😀 a potom ti to vyhladovane telo bude vsetko ukladat dvojnasobne. a za chvilu sa ani cez dvere nezmestis. to urcite nechces, ze?
ja som mala co robit, aby som po porode upravila vahu. ale robila som to nie dietami, ale tak ako ti radila @tinki 😉
skus si o tom nieco precitat a riadit sa tym. si rozumna, urcite sa ti to podari 😉

valpuesta
autor
15. máj 2013

@cawes ved toto si stale vravim aj ja..nestoji mi to zato,si pokazit zaludok..ono je krasne ze zena rychlo schudne..ale nezdravo..ja si nemyslim,ze rano vyhladovat zaludok do 12stej je zdrave..to mozno pre tie,co nechodia do prace,pospia si dlhsie..a do dvanastej im cas rychlejsie zbehne..
Ja sa rano zobudim s takym pocitom hladu..ze az..a ked si predstavim ze do dvanastej vydrzat..hoci mam kancelarsku rpacu,aj tak..energiu potrebujem..takze ja s tym koncim..mam uz svoj vek..krasnych 33,tlsta nie som a halvne nech som v pohode a babatko vytuzene skor pride ako k vyhladovanej zene

valpuesta
autor
15. máj 2013

@paris3 dakujem..mate pravdu zienky...my mame teraz toho aj s manzelom strasne vela..Za jeden rok sme kupili a komplet prerobili cely dom..ale neskutocne velka rekonstrukcia a k 1.6 sa stahujeme..takze toho stresu mame vyse hlavy..verim,ze v domceku,na dedine..sa nam zadari aj babatko a hlavne okolo domu jestale co robit...A podarilo sa ti schudnut po porode.Mne po prvom porode sa podarilo schudnut prave vdaka 90dnovej diete 12 kil za mesiac..a drzala som sa 3 roky..no teraz som cez zimu pribrala 5 kil..no dala som uz tri dole

patkobo
15. máj 2013

@valpuesta
necitala som celu diskusiu .. no za mna len tolko .. vies preco je tolko vela diet na svete? Lebo ani jedna nefunguje .. jednoducha rovnica viac vydat ako prijat .. plati v kazdom veku .. fyziku proste clovek neoklame 🙂 ak ti zdravotny stav nebrani v cviceni, tak si skus kazdy vecer 30min zabehat a aj bez diety urcite schudnes
co sa tyka tehu .. tak to samozrejme ze nedietuj .. treba jest zdravo, vyvazene a nestresovat sa hladom ..