Držím diétu s aplikáciou Schudni s DaVe
Ahojte, chudnem s tou ich aplikáciou a veľmi som spokojná aj s jedlom len problém mám s tým že keď si varim na 3-4 dni a po uvarení si to hodím na váhu a vydelim počtom dni tak posledný deň mi zostane aj o 50g menej jedla a nechápem prečo. Ako si prosím vas "krabičkujete" alebo vážite jedlo? Nemám čas každý deň variť nové jedlo preto to riešim takto.
@anonym_autor asi blba otazka, ale "s akou ich aplikaciou"?... A teda ak ti chyba 50g, tak odober kazdy den prisluchajuce mnozstvo a navys si o to ten posledny den, nie? To jes akoze cely tyzden to iste (ze to vydelujes a nieco ti ostane?).
@anonym_fb82a1 asi zmenili nadpis. to ti nedoslo.
Ja som nikdy nechapala krabičkovému jedlu.. jesť niečo cely tyždeň vopred uvarené mi nepríde okej
Varím si, buď rýchle jedla každý deň, alebo aspoň na 2 dni a cítim v tom čerstvosť, ale jesť niečo 4 dni rovnaké jedlo brrr
Nerozumiem, ak to trebars vazi 900g po uvareni a vydelis to 3, tak je to 300g. AKo ti moze vyjst menej jedla? Ak je to 950g, tak 316g... Musi to byt priblizne rovnako. AK to to nejako nesedi, tak si poodoberaj z tych prvych dvoch nadob po troske, aby ti to vyslo. Ale uprimne, z tych par gramov sa nestriela. Napr ja jedavam na ranajky bezlaktozovy tvaroh , balenie 180g, ktory som aj pocas chudnutia delila na 2 porcie - ale iba tak, od oka. Mozno som niektory den mala tvarohu 81g a druhy 99g... ono v koncenom dosledku ide o stravovanie celkove, nie o to, ze v niektory den mas toho o kusok viac a iny menej.
@anonym_autor asi blba otazka, ale "s akou ich aplikaciou"?... A teda ak ti chyba 50g, tak odober kazdy den prisluchajuce mnozstvo a navys si o to ten posledny den, nie? To jes akoze cely tyzden to iste (ze to vydelujes a nieco ti ostane?).
@anonym_fb82a1 schudni s dave. Prepisali nadpis.. nie to bolo myslene tak že ja si navarím jedlo na tie 3 dni a keď si to odvážim v miske cele vydelim si tromi a tu jednu porciu si naberiem na tanier zvyšok odložím spolu do chladničky. Nekrabičkovala som si každú porciu zvlášť ale proste každý deň z toho odobrala tú danú časť čo mi vyšla na tanier. Len poslednú porciu keď som si navážila tak mi vyšla aj vyše 50g menej ako tie predošlé. Už som to hodila do chat gpt a vypisovalo že to je bežne že jedlo po vychladnutí "zmenší" svoj objem tak si budem musieť krabičkovať to jedlo po 1 porcií aby mi vyšiel rovnaký pocit a nie takto z hrnca.
ja varím kazdý druhý deň, jesť niečo čo bolo uvarené pred 4,5 dňami? eeee
@biba_18 gratulujem že na to máš čas lebo ja nemám čas pri malom dieťati pol dňa stráviť pri hrncoch ak chcem niečo aj upratať a popritom sa venovať dieťaťu. Preto si varím na viac dni.. do toho musím variť ešte dieťaťu zvlášť a priateľovi tiež a mne nevadí jesť aj 4 dni to iste som tak zvyknutá od mala..
Ja som nikdy nechapala krabičkovému jedlu.. jesť niečo cely tyždeň vopred uvarené mi nepríde okej
Varím si, buď rýchle jedla každý deň, alebo aspoň na 2 dni a cítim v tom čerstvosť, ale jesť niečo 4 dni rovnaké jedlo brrr
@anonym_93e948 nie každý má čas stráviť pol dňa v kuchyni preto som kedysi každú diétu vzdala. Tu mi vyhovujú presne navažene gramáže na kolko porcií chcem a viem si zamieňať čo mám alebo nemám doma aa suroviny. Mňa nebaví každú blbosť zapisovať do kalorickych tabuliek a pritom aj tak neviem či to mám nutričné spravne..
@anonym_93e948 nie každý má čas stráviť pol dňa v kuchyni preto som kedysi každú diétu vzdala. Tu mi vyhovujú presne navažene gramáže na kolko porcií chcem a viem si zamieňať čo mám alebo nemám doma aa suroviny. Mňa nebaví každú blbosť zapisovať do kalorickych tabuliek a pritom aj tak neviem či to mám nutričné spravne..
@anonym_autor ale 4 dni jest to iste ? To nejde ani o to, že by sa mi to zhnusilo, ale o tu čerstvosť
Nerozumiem, ak to trebars vazi 900g po uvareni a vydelis to 3, tak je to 300g. AKo ti moze vyjst menej jedla? Ak je to 950g, tak 316g... Musi to byt priblizne rovnako. AK to to nejako nesedi, tak si poodoberaj z tych prvych dvoch nadob po troske, aby ti to vyslo. Ale uprimne, z tych par gramov sa nestriela. Napr ja jedavam na ranajky bezlaktozovy tvaroh , balenie 180g, ktory som aj pocas chudnutia delila na 2 porcie - ale iba tak, od oka. Mozno som niektory den mala tvarohu 81g a druhy 99g... ono v koncenom dosledku ide o stravovanie celkove, nie o to, ze v niektory den mas toho o kusok viac a iny menej.
@simsalabim ako som písala v komentári hore ja som si jedlo dala do jednej misky a každý deň odobrala z toho danú časť a to posledné mi vahovo nesedelo. Prišlo mi zbytočne mat 3-4 krabičky v chladničky čo zaberá dosť miesta ale budem si to musieť takto robiť. Áno chápem že celkové stravovanie má vplyv a popravde mi niekedy už ide na nervy to váženie a rátanie ale keď väčšina chudnutia žiaľ zavisi od jedla a zvyšok až pohyb
@anonym_autor ale 4 dni jest to iste ? To nejde ani o to, že by sa mi to zhnusilo, ale o tu čerstvosť
@anonym_93e948 ja neviem čo ťa na tom štve. Je to každého osobná vec a mne to nevadí že to neni "čerstvé" keď som chodila do práce na 12h aj 3 dni po sebe som si mala kedy variť v noci? Naučila som sa takto a vyhovuje mi to
@anonym_autor Jedlo ma byt aj vyzivne,nie len naplnit zaludok. 4 dnove jedlo nema taku vyzivu. Kolke zeny pracuju,maju male deti,domacnost,zahradu a dokazu aj navarit. Nemyslim to v zlom,ale zvaz aspon varenie na 2 dni. Sama dobre viem ako vyzera 4 dnove jedlo. Ked nam obcas ostane navarene a teda s velkym sebazaprenim dojem,ked mi je luto vyhadzovat.
Ako fakt nechapem, ze preco sa tu vacsina vyjadruje k tomu, ze si autorka vari na 4 dni dopredu. Tak asi jej to tak vyhovuje, a nikde sa nepytala na radu, ze ci je to jedlo po 4 dnich vyzivne, alebo ci to ma tak aj robit nadalej. Ak niekto chce mat kazdt den cerstve jedlo, kludne nech kazdy den vari. Ak jej vyhovuje mat 4 dni rovnake jedlo, tak nechapem ze preco ju presviedcate o opaku. Ja tiez vela krat mavam aj 3 dni za sebou rovnake jedlo, a ak mi dany recept chuti, tak mi vobec nevadi ze jem 3 dni to iste, alebo ze to nie je uz uplne cerstve. Ak by mi zostalo na 4 dni, tak aj 4 dni budem jest to iste. Ak na chuti citim, ze uz nie je jedlo po 4 dnoch dobre, tak ho vyhodim - predpokladam, ze autorka to robi tak isto. Vsak kazdy nech si robi tak, ako mu vyhovuje.