icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
22. máj 2012

@penelope111 to je,ale našťastie dnes nemám chuť do jedla..od obeda som zjedla 1 jogurt a to pred 15 min...inak som vypila 3l vody..dokonca ani coca-colu light som dnes ešte nepila 🙂

penelope111
22. máj 2012

@zuzu188 No zas ja chodím furt do chladničky 😀 Ta údená makrela mi nechutí 😒 Ináč ms zatiaľ len hnedý výtok tak som zvedavá kedy sa to poriadne pustí lebo ani brucho ma nebolí len doobeda ma trochu bolelo 😒 A krásne som si pospala na gauči asi dve hodinky 😀

cleo02
22. máj 2012

ja som si dala tvaroh s mandarinkovym bolerom, milujem tuto prichut 🙂

penelope111
22. máj 2012

@cleo02 Ja zas malinovú 🙂

tinika
22. máj 2012

kočky zajtra idem do toho, poradte ktory chlebik je fajny, a rychly, bo do zajtra uz toho vela nestihnem hehe bo tie kolačiky mam v plane ale asi az zajtra na dalsi den upiect

jogobelka
22. máj 2012

@tinika ja mam recept aj na 4minutovy chlebik do mikrovlnky...
ale ten som jedla vkuse asi tyzden, a uz mi siel usami von...
teraz si peciem v rure chrumkave zemlicky 🙂

tinika
22. máj 2012

@jogobelka zemlicky sa ako robia? ten 4 minutovy som pozerala, ale neviem do akej nadoby ho mozem dat, ako si to robila? ja teraz nakoniec pečiem tie kolačiky

zuzu188
22. máj 2012

@penelope111 nevadí 🙂..jooj..čo by som ja dala za poobedňajší 3 hodinový spánok

penelope111
22. máj 2012

@zuzu188 Ale ja som tu makrelu jedla len tak samotnú teda len koštovala, ale vôbec mi nechutila hrozne smrdela rybacinou 😀 ale manžel ju zjedol 🙂 Tak ms už je v plnom prúde a brucho bolí jak sviňa 😠 No čo bola si na nákupy? Už mám rozčítanú knihu 🙂

tinika
22. máj 2012

tak, moj prvy pokus, snad budu chutit

jogobelka
22. máj 2012

@tinika no 4 min si kludne daj do nejakej malej kompotovej misky...
ja som to piekla v takom kelimku co je vhodny do mikrovlnky, velkostou je ako kompotova miska... 🙂

Chrumkavé žemličky
Potrebné suroviny:
12 PL ovsených otrúb
2 vajcia
pol balenia nizkotučného tvarohu (125g)
1 KL kypriaceho prášku
sušený cesnak
soľ
Všetky suroviny spolu ručne, alebo mixérom vymiešame.
Z pripraveného cesta pomocou lyžice ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie okrúple placky. Mali by byť dostatočne vysoke, kedže vplyvom vysokej tpl roztečú.
Z toho množstva surovín urobíme 5-6 žemlí (malých 🙂 )
Žemličky pečieme okolo 30min pri tpl 200st.
Po upečeni ich ukladáme na papierovú utierku, ktorá z nich pohltí vlhkosť.

pozn. Ja nedávam celé vajička, ale oddeľujem bielka a žltka, z bielok robím sneh, potom sú žemle take jemnejšie.. niesú take pevné-tuhé 🙂

inak ja to zvyknem robiť aj ako dvojitu davku, a davam si to do silikonoveho "srnčieho chrbáta" -formy.. a krájam to ako chlebik... mne to velmi chuti...

tinika
22. máj 2012

@jogobelka tych 125g tvarohu to je uz ta polovica balenia 250gramoveho ano? vdaka za receptik

jogobelka
22. máj 2012

@tinika ano, ja zvyknem robit vacinou dvojitu davku uz, robim si to ako chlebik, a tam davam uz cele balenie tvarohu 250g 🙂

zuzu188
22. máj 2012

@penelope111 jáj..mne chutí aj taká 🙂..ja som sa k nej dnes vôbec nedostala a zajtra asi tiež nie..na konci sú recepty,tak máme inšpirácie 😀

jogobelka
22. máj 2012

http://www.dukanovadieta.com/
Odporúčam túto stránku, v sekcii RECEPTY je pekne rozdelené do kategórii... určite si vyberiete... dokonca aj sladké pre tie, čo sa im to žiada 🙂
A celkovo je tá stránka super, ja som v nej našla len veľa dobrého 😝

penelope111
22. máj 2012

@zuzu188 Ešte som nepozerala tie recepty, ale už viem čo budem variť zajtra 🙂 prsíčkovú čili polievku, manželovi sekanú zo zemiakmi a mne pečienku 😀

nicky182
22. máj 2012

@penelope111 urob si, bola dobra, ja som si ju urobila zo psenicnych otrub, mam ich este dva sacky ....tak minam ...no ovsene su ovela chutnejsie 🙂

zuzu188
22. máj 2012

@penelope111 hmm..to znie dobre 🙂..ja idem robiť kuracie mäsko s jogurtovou omáčkou..to som už dlho nevarila

nicky182
22. máj 2012

@tinika ten 4 minutovy chlebik milujem, peciem si ho skoro kazdy den, cesto si urobim v normlanej klasickej keramickej miske okruhlej - tak sa mi spravi akoze bochnicej, z ktoreho nakrajam 3 platky ....

penelope111
22. máj 2012

@nicky182 Ja mám tiež dva balíky pšeničných ale ovsené su lepšie 😀 asi si spravím cez víkend gyros s tortilu 🙂

penelope111
22. máj 2012

@zuzu188 Ako to budeš robiť?

jogobelka
22. máj 2012

@nicky182 mna tiez chutil ten 4minutovy, ale prejedla som sa ho, po tyzdnovom denno dennom jedeni 🙂
ale ak budem potrebovat nieco narychlo, tak isto si ho urobim...

nicky182
22. máj 2012

@penelope111 sprav si, ja mam zajtra BZ, dams i daku brokolickovu polievocku, pre MM mam reznik a dcerka granadir ...paraaada 😀 zajtra mam posledny kusok babovky, som velmi rada, ze mi takto vydrzala cerstva ...este si ju upeciem, no dam menej sladidla 😀 varis si puding ? niekto tu pisal, ze sa moze normalny no len neviem kolko gramov, nevies o tom nieco ? dala by som si 😎

nicky182
22. máj 2012

@jogobelka ano, to moze byt ....ja si ho este zapeciem so sunkou a syrom toustovaci ....na zaciatku diety som si robila poobede ku kave tvarohove kolaciky, spravim si asi zajtra, dlho som ich nerobila 🙂

zuzu188
22. máj 2012

@penelope111 dám dusiť mäso,osolím ho,okorením..a keď je mäkké,tak ho zalejem jogurtom a ešte dochutím ak treba

jogobelka
22. máj 2012

@nicky182 no ja som si ho robila iba ako bezny chlieb, sem tam som to hodila aj do hriankovaca...
do toastovaca som neskusala zapiect, dobry napad, dik 😉

penelope111
22. máj 2012

@nicky182 Varím si občas puding to je jedno aký lebo je vlastne škrob takže nejakých 20 g. Na posledy som si robila dukatove buchty s pudingom 🙂 Tá bábovka je úžasná to som ani ja nečakala, že bude taká dobra 😀 Ak budem mať náladu zajtra tak skúsim ju spraviť stým tvarohom 🙂

penelope111
22. máj 2012

@zuzu188 Aha mňa by to ani nenapadlo robiť také niečo 🙂 Ešte dobre, že ťa tu máme 😀

nicky182
22. máj 2012

@penelope111 mnaaam, tak mi potom posli kusok 😀 😀

penelope111
22. máj 2012

@nicky182 Ok pošlem 😀 ak ju budem robiť lebo ma tak bolí brucho, že ma až kĺby s toho bolia 😠