icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

cleo02
28. máj 2012

@alen24 to v telerane davaju taketo informacie, ze co ako pri diete? nesledujem to, takze som zvedava odkial mam cerpat, ze kedy sa chudne lepsie a kedy horsie 🙂 vela stastia do tretej fazy 🙂

renata32
28. máj 2012

@nicky182 Ahoj,to som velmi rada,ze Ti chutili. 🙂

nicky182
28. máj 2012

@natahli hmmm, vydrz, a aj syr bude, ja som sa teraz syrov uplne vzdala ....

ninimini
28. máj 2012

@zuzu188 nič si z toho nerob ja soma mala také dva týždne ono to sekne len treba verit🙂)

renata32
28. máj 2012

Ahojte kocky,ja po vikende hroza,manzel mal z prace sportove hry,dala som si naviac 1 platok syra,na obed bolo gordon blue,a 1 pivo nic ine som neporusila,dodrziavala som a za dva dni a hned 1,5kg hore.MS mi meska uz tyzden,brucho ma tak strasne boli a stale nic.Chcem sa opytat,aj VAm uz niekedy tak dlho meskala Ms?

lucia2207
28. máj 2012

Ahojte baby, rozhodla som sa držať túto dietu.Už tri dni som v prvej fáze a rozmýšľam ,že ešte jeden deň potiahnem. Budem rada ak sa môžem k vám pridať a spoločne sa podporovať a zhadzovaní kg 🙂 ja by som chcela dať dolu 10kg no neviem či sa mi to podarí, hlavne mi tak nejde o kilá ako o pneumatiku na bruchu po pôrode ☹.Darí sa vám chudnúť z brucha s touto dietou.?????

penelope111
28. máj 2012

@jogobelka Gratulujem 🙂

penelope111
28. máj 2012

Včera 2 mesiace DD a dnešné váženie a meranie 🙂 Začiatok váhy 85 kg dnes 77,2 kg čiže 7,8 kg dole 🙂 Pás začiatok 105 cm teraz 97 cm, boky 113 cm teraz 108 cm a stehná 69 cm teraz 64 cm 😀 Spokojná 🙂 Chcem podotknúť, že sa meriam cez tie najväčšie proporcie aj keď je to trochu krížom 🙂

penelope111
28. máj 2012

Kúsok s Dukanovej knihy:
"Pokúšať sa schudnúť a nepiť je pre organizmus nielen toxické, ale môže znížiť alebo celkom zablokovať stratu hmotnosti, takže všetka vynaložená námaha bude zbytočná. "

renata32
28. máj 2012

@penelope111 super,velmi gratulujem. 🙂

penelope111
28. máj 2012

@amanda683
Kúsok s Dukanovej knihy:
"Pokúšať sa schudnúť a nepiť je pre organizmus nielen toxické, ale môže znížiť alebo celkom zablokovať stratu hmotnosti, takže všetka vynaložená námaha bude zbytočná. "

penelope111
28. máj 2012

@renata32 Ďakujem pekne 🙂

tinika
28. máj 2012

kocky tak po 5dnoch mam dole sice 2kg ale ak som spravne merala tak na pase 5cm ze waaaw ale stehna nič este aj zadok siel dole tak som zvedava ako to bude pokračovat, mna vaha az tak netrapi, mne ide o tie cm :D

lucyfuk77
28. máj 2012

Idem do toho 😉 zacinam 9.6, uz som tuto dietu drzala a za mesiac som dala dole 5 kg. Bohuzial som s tym potom naraz sekla a zacala papat vsetko aby som otehotnela a teraz (toho9.6 bude mesiac po porode) idem do toho znovu a naplno a tentokrat vydrzim az do konca, aj s postupnym pridavanim potravin...c 😉 hcem zhodit 10-13 kg!!!

renata32
28. máj 2012

@tinika super,gratulujem. 🙂

cleo02
28. máj 2012

@lucyfuk77 kedze spominas porod....neodporuca sa dietovat ak kojis, ak to nie je tvoj pripad tak si toto tu nevsimaj 🙂

renata32
28. máj 2012

@cleo02 presne toto som chcela napisat, 🙂

margot
28. máj 2012

Babuľky, poraďte mi prosím! Chcem vyskúšať Dukanovu diétu, pretože mám 25kg nadváhu (nikdy som nemala viac ako 68kg pri výške 174cm som vyzerala dobre 😉 ), ale po dvoch pôrodoch sa to nakopilo. Mám jednu dôležitú otázku na vás, malá má 15 mesiacov a kojím ju, môžem začať diétovať? Neublížia jej toxíny, ktoré sa vyplavujú z tela pri diétach? , Určite je rozdiel iba kojiť malé dieťatko a kojiť už ročné dieťa, ktoré papá takmer všetko a mliečko pije moje,tak 4X za deň. Apropo, je tu niektorá z vás, ktorá kojí a diétuje popritom? Ďakujem vám všetkým pekne za odpovede 🙂

jogobelka
28. máj 2012

@penelope111 super, gratulujem, len tak dalej 😝

cleo02
28. máj 2012

@margot dva riadky vyssie od tvojho prispevku je odpoved na tvoju otazku, aspon ciastocne

erikasadek
28. máj 2012

@margot ja ti odpoviem za seba..; v dukanovej knihe sa da chudnut aj ked si tehotna!!! a j ked kojis.. zatoto si vysluzil len jedno !!! bol vyradeny s radu lekarskeho pred 5 mesiacmi kvoli pisaniu aohrozovaniu zdravia pacientov!!!! tazke ak ti mozme odporucit skus zdravo jest vyrad mastne veci jedz len oleje za studena mala lyzica na zeleninu , trocha masla to telo potrebuje jedz vela nad parou vareneho masa odstrani zbytocny tuk a je to velmi zdrave a uvidis tvoja vaha pojde dolu aj bez dukana... ktory v tvojom pripade vazne nie je vhodny.... 😉

margot
28. máj 2012

@cleo02 veď práve,to som čítala,ale ona je po pôrode,takže malinké bude papať iba mliečko,ale moja babuľka už má to moje mliečko iba tak na zapitie 😉

penelope111
28. máj 2012

@jogobelka Ďakujem 🙂

cleo02
28. máj 2012

@margot suhlasim s erikou, urcite treba zvazit to, co vsetko pozitivne das dietatu v materskom mlieku (aj ak len dokrmujes) a ci to predsa len nie je prednejsie ako sa uz pustat do diet, radsej este pockaj a zacni ked uz kojit vobec nebudes

zuzu188
28. máj 2012

@margot ja kojím a diétujem 🙂

zuzu188
28. máj 2012

@penelope111 tebe to tak krásne ide

zuzu188
28. máj 2012

o 5 som vstávala,o 10 som zjedla jednu žemličku,o 3 som zjedla jogurt a na večeru sa konečne normálne najem!

penelope111
28. máj 2012

@zuzu188 Ďakujem, ale hneď som spravila veľký prehrešok, ale psst nikomu to nehovor zožrala som celú margotku veľkú 😀

lucyfuk77
28. máj 2012

@cleo02 ahoj, ano viem. No nekojim, tak sa k vam o oar dni pripojim 😉

dafe
28. máj 2012

ahojte, robila niektorá z vás tento koláč? 🙂 http://www.dukanovadieta.com/products/jogurtovy... 🙂 chcela by som ho skúsiť, ale neviem koľko gramový jogurt ide do neho.