Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 Budem mať narodky vo štvrtok 🙂 Ja necvičím zatiaľ lebo nechcem aby mi to spevnelo bez chudnutia už stačí to že chodím občas s manželom robiť a začínajú mi pevnieť stehná a ruky a to nechcem. To nachodíme kilometre a ešte keď robíš okrem toho no hrúza ešte dobre, že len raz začas idem lebo by som bola ako kulturista 😀 Ak by si ho skúšala daj mi vedieť aké to bolo. Ja som nad tým rozmýšľala že keby som si to cesto potom rozvaľkala ak by to išlo si spraviť také fliačky alebo slíže s toho len sa mi nechce do toho 🙂
@penelope111 aj niekde v knizke sa pise o tom, ze ak by sme teraz zacali posilovat to to nejaky hyper rychli spevnie? lebo velmi tomu nerozumiem ako to pri tejto diete funguje 🙂
@cleo02 to spevnenie je kôli tomu že ješ iba bielkoviny a tie sú dobre pri naberaní svalovej hmoty. aj kulturisti jedia iba bielkoviny a do toho činky... preto sú takýý. pri tejto diete je väčší predpoklad naberania svalovej hmoty práve kôli tým bielkovinám 😉
@miskadusko
Takže pokiaľ cvičím na eliptickom trenažéri tak mám radšej prestať ?? ...to by bola katastrofa keby sa mi všetok tuk premenil na svaly 😀 😀 😀 .... a čo kolieskové korčule ? .... vďaka 😉 😉
@macekova ja sa tomu moc nerozumiem len toto som sa dočítala na inom fore o dukanke. takže nechcem ti moc radiť aby sa niekto domna neobul že pííšem blbosti. fakt neviem, ovládam iba teoriu. ale kolieskové korčule by ti ublížiť nemali. 🙂
@miskadusko no nieco take som si aj myslela, stehna bozechran aby mi este svaly nabrali, ale brucho a ruky musim trosku zacat asi 🙂
@cleo02 Je to tak ako to tu bolo písané, že ak cvičíš naberieš svaly kvôli tým bielkovinám, čiže je vhodné cvičenie až keď schudneš.
@renata32 vies co, cez vikend sme oslavovali meniny, takze som si dala nie ze jedno jedlo "hody" ako je dovolene ale cele poobedie, no odvtedy sekam dobrotu, aj ked som uz druhy tyzden v 3. faze, cestoviny a ryzu som zatial ani nejedla..."vynahradila" som si to tou nedelou, ale vahu zatail drzim a niernymi odchylkami cca 0,5 kg, no to tipujem na tu zadrzanu vodu 🙂
Baby potrebujem radu 🙂 Dala som si kúpiť silikónovú formu na korpus na torty 28 cm, ale neviem s koľkých vajec mám robiť cesto? Predtým sme to robili tak, že sme spravili v pekáči cesto a sme to prekrojili tak neviem teraz koľko cesta spraviť keďže je to nízka forma 🙂
@penelope111 tak vo stvrtok tu mame party ? narodeniny musis oslavit kuuuuuskom cokolady 😀 ja som si vcera zamakala, a mam riadnu svalovku na nohach ...nechcela som velmi, presne ako ty pises, len by sme spevneli ....robila si si uz tu tortilu ? ja dnes opat, mlete masko s paradajkovou omackou a sup do placky, maska bolo asi 100g, ostatne som upiekla dcerke a manzelovi ako fasirku s kasou ....
@penelope111 skus spravit take cesto ako na tu babovku - 6 vajec urcite ....hmmm
@nicky182 No veru párty len najhoršie je na tom to, že sa mi ohlásili až na dva víkendy ľudia, že prídu a to zas nemôžem toľko porušovať aj tortu mi objednali ach jaj 🙂 Tortilu som ešte nerobila sa mi nechce 🙂 čo sa týka tých vajec do toho cesta sa mi zdá 6 veľa aby som to nemala v trúbe keď mi to nabehne 🙂
@penelope111 myslis, ze to velmi vyskoci ? boze, no tortu by som si dala hned .... 😀 to vyzera na riadnu zurku ...
@nicky182 Ale nie až taká žúrka tu nebude možno 🙂 Najviac to bude na budúci víkend 🙂 Chcem dať do toho cesta menej prášku do pečiva aby to neostalo moc jemné a dám tam aj tvaroh. No uvidím len sa do toho musím ešte pustiť skúsiť upiecť 🙂
@penelope111 robila som bábovkua dala som do nej tvaroh 😀..už sa teším,keď vychladne 😀
@zuzu188 No som zvedavá čo na ňu povieš 🙂 A ostala ti hore alebo ti padla?
@penelope111 ok, tak potom sem zaves recept, ja sa stale odhodlavam upiect si tiez nieco fajne 😀 ale nejak nemam kedy, ked je teraz pekne sme s dcerkou von ...aj teraz s nou este na chvilku vybehnem, kym ju okupem a pojde spat ..... 🙂 ozaj, skusala si tie cokoladove pralinky co su na stranke ?
@penelope111 výborná bola 🙂..nepadla mi,dala som pol tvarohu
@penelope111 ja som ju piekla včera a bola mnamkova 😀 😀
@zuzu188 Však rozmýšľam, že si ju zas upečiem 🙂
@natahli Dala si aj tvaroh do bábovky?
@nicky182 No na koniec je ten korpus ten čo sa tam dáva to ovocie nie taký klasický na torty 🙂 No nevadí už som si kúpila mrazené maliny a čučoriedky 🙂

@penelope111 no to dufam, lebo som z toho daka nervozna ....ides mat nejaky sviatok ? ako si tu pisala, voda je zaklad, ja som dnes vypila malo a hned som to citila, bolela ma hlava, bola som ospala, podvecer som si riadne zamakala - 30 minut kondicny trening s bratom, skoro som dusu vyplula ....beh a nejak cviky, super to bolo ....moj brat tvrdi (futbalista), ze najlepsie schudnes pri behu ...ak by som teraz zacala cvicit brusaky, tak ta pneumatika by sa mi hned zmeila na sval , no zbohom ...ty cvicis ?ten seitan hadam zajtra zvrtnem ....uz sa chystam dlho ..