Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini Jej ďakujem si ma veľmi potešila 🙂 Neboj nič pôjde ti to pekne dole stále na teba myslím a držím ti palce 🙂
@penelope111 dakujem aj ja tebe držím palčeky potešila si ma🙂)
@renata32 Jaj tak vínko si už dávať nemusíš 🙂 Držím palčeky aby všetko dopadlo tak ako chceš 🙂
@penelope111 dakujem velmi pekne. 🙂
@penelope111 Penelopka, pridavam sa, prajem ti krasny narodeninovy den, dnes mozes zjest co ti chuti 😀 zelam ti hlavne pevnu volu, vela zdravicka a nech sa ti splnia vsetky tvoje tuzby a priania 🙂 cmukes
@nicky182 Ďakujem veľmi pekne 🙂 A zrovna dnes som ešte neporušila 😀 Ale dala by som si langoš 😀
@penelope111 hoiii, langos ...no mastnotinka, radsej coko coko 😀
@nicky182 Normálne fakt už dva dni rozmýšľam nad langošom. Išla by som niekde napr. do zoo a tam by som si ho dala 🙂 Ale keďže nikam nejdem tak nič nebude 🙂
Že dám si hruškové bolero do jogurtu okoštujem aké to bude a keď som to začala jesť som zistila, že som si dala jablkové bolero 🙂 ale dobré to bolo 🙂
baby, normalne ma dnes v tescu nahnevali...jemny tvaroh co som si tam kupovala na "tony" zdrazel zo dna na den z 0,39 a 0,55 centov. a to predtym nebola ziadna akcia. joj inak mam so sebou co robit, vcera kolega narodeniny - pilo sa a jedlo, dnes klegynin posledny den v praci tak zase pitie a same kolace, odolala som na 100% nastastie, ale musela som si dat hned bolerovy tvaroh lebo som mala straaaaaasne chute, u mna je top prichut mandarinka 🙂 penelope, pridavam sa aj ja ku gratulantom 🙂
@cleo02 Ďakujem 🙂 Tak to je super, že tak odolávaš to by u mňa nehrozilo 🙂 No u nás pre zmenu nemali vôbec ten tvaroh v tescu chcela som ho len do pečenia kúpiť tak som si musela kúpiť ten čo používa 🙂
@penelope111 mne to stále skáče max. o 0,5 kg,ale už by som to chudnutie chcela mať za sebou
@zuzu188 Mne to skáče aj o 1,5 kg hore dole 🙂 Ja max. ťahám do polovice augusta túto fázu a potom do tretej aj keby som do vtedy neschudla koľko by som chcela 🙂
@penelope111 aj ja sa pripajam vsetko najlepsie vela stastia,zdravia ,lasky a vela splnenych snov 😀
@natahli Ďakujem 🙂
@penelope111 z celeho srdca prajem vsetko len to naj naj naj a hlavne vahu aku si predstavujes. 🙂
@renata32 Ďakujem 🙂
dala by som si pizzu nemate recept...ale overeny ☹
@natahli ja si robievam tuto: http://www.dukanovadieta.com/products/pizza-od-...
@penelope111 fúú..no ja sa opäť naplno začnem venovať DD cez prázdniny,lebo teraz nejako nestíham 😖

@renata32 skús test,červené víno a ak nič tak vyvolávačka🙂) no najlepšie je prestat na to mysliet a príde mne to tak isto meškala minule a po 7 dni som na to prestala mysliet a ráno som už aj dostala🙂)