Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini Tak dobrú noc 🙂 A gratulujem k zvládnutiu 🙂 Môj manžel ešte v práci a ešte ani netuším kedy príde tak sa ešte načakám 🙂
Prší a prší a ešte ma aj hlava bolí 😠
@penelope111 mna uz nastastie neboli, este aj na exprese dnes hovorili ze je spln a moze organizmus reagovat aj unavou a bolestami hlavy ☹
dievčence ja vás poctivo čitam a poctivo dodržiavam 🙂 a ako som to tu tak včera čitala že dnes vodovy den reku no isto a nakoniec ho držim aj ja 😀 rano som mala nahanačky nestihla som papat a potom som si spomenula na vas reku vas v tom same nenecham že idem teda do toho 😅 ...no ja som strašne zvedava či sa to ukaže aj na vahe ... 😉
@cleo02 No to im asi vyšlo 😀 Ja som neskutočne unavená a ešte aj ta hlava ale som myslela, že to s počasia 🙂
@jenn Všetky dúfame, že sa to ukáže na váhe 😀
@penelope111 to bude isto tým 😀
toto je snad za trest 😀 ja sa vytešujem sama zo seba ako som to zvladla že za chvilku idem už spat a bude rano 😀 a manžel pride s plnym košíkom nadhernych smejucich sa na mna jahod a to vie že nemožem asi ma nema rád 😀 a ja jahody milujem toto bude hriech nadovšetko tušim 😀 dnes to zmaknem aj ked dve mi skočili do ust ale zajtra za seba neručim ach jaj tieto nastrahy neznašam 😠 😀
Začala som piť bolero a som to rátala tak už som vypila asi 3 l tekutín 🙂
@jenn Jaj ja by som určite neodolala jahodám 😀 Ináč občas si dám nejaké ovocie tak dobrú chuť daj si aj za mňa mne nemá kto jahody doniesť 😀
idem ja radšej spat nech nemyslím na sprostosti 😀
@penelope111 som na teba velmi pysna , vydrrrrrrz !!!
@nicky182 Ďakujem 🙂 Bolero majú v CBA a niekto písal, že aj v jednote.
@penelope111 jaaaj, hlavne, ze som bola v cba v piatok ...v jednote som nevidela, este cleo pisala, ze vraj aj v bale to maju ... a to je sumienka ci co ?
@nicky182 Je to niečo ako šumienka 🙂 V CBA to mali medzi sirupmi bol tam tang a bolero 🙂
baby idem do postele, uz sa normalne tesim na ranajky - rascovy chlebik so zeleninou 🙂 dnesok celkom zvladnuty - az na tie dva tvarohy, ale aj tak uspech, prajem prijemne ranne vazenie 🙂
a ide sa spat...jupiii strasne sa tesim na ranajky 🙂
@cleo02 Tak dobrú noc a gratulujem 🙂
@alen24 Tebe tiež prajem dobrú noc a gratulujem 🙂
@renata32 Ako to s tebou vyzerá? Už to máš isté?
Dopozerám film a idem hajať 🙂
odvážila som sa a po včerajšku -0,2 kg (-6,7 kg) a to som zjedla aj šúľance s grankom 😀
babenky, ako Vám išli kila dole? ja mám dnes piaty deň, a dobré kilo dole...lebo som tretí deň zhrešila...piekla som kolač a musela som ochutnať...ale celkovo sa cítim, ako keby som mala minimálne 3 kg dole...
@penelope111 ahoj,no prave som si robila test,a som tehotna.Manzel sa velmi tesi,len ja to nejako este neviem predychat. 🙂

@penelope111 ja sa držím idem už asi do postele malý zaspal skor čomu som rada a malá je s tatinom tak mám pokoj ja som hore od pol 6 tak už mi tuším aj tej vody stačí🙂))