Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@jenn Ja som včera vypila asi 3,5 l vody 🙂 Ja si ešte len pečiem žemličky takže som zatiaľ ani ja nejedla 🙂 Ale už som dostala veľký hlad 😀 Aké sú jahody? 😉
@penelope111 dakujem
@penelope111 aj ja chcem ist tak dolu z prs mne to tam nejak stojí a nechce mi to odplávat:(
@ninimini A ja by som tak chcela pribrať na prsiach 😀
ja som si prave dorobila pizzu ..vyzera užasne snad aj tak bude chutit len musim počkat kym vychladne aspon troška 😅 normalne sa na nu tešim by ste ani neverili ako 😀
@penelope111 ani sa nepytaj na jahody strašne som na ne nahnevana neskutočne ma draždia 😀 ked mam cestu okolo si zobnem tak jednu dve ..no ach jaj 😀 fantasticke su a ja sa musim krotit 😝
Kapustnička sa mi dovára a mám ju tak na 4 dni trošku som neodhadla množstvo 🙂
@jenn Ja som pizzu ešte nerobila, ale už sa na ňu chystám dlho 🙂 Až mi sliny tečú na tie jahody 🙂
@penelope111 čo si davala do kapusty?... chystam sa na nu aj ja ..si len chute narobila 😅
@penelope111 pre mna je kuchyna hned jahoda 😀 kedže su v chladničke a okolo nej musím ist 😖 ... riadne gebriny nie sliny mi teču 😀 ale dam si im neodolam 😖
@jenn Keby som mala jahody by som ani neváhala aby som si dala 🙂 Dala som kúsok hovädzieho, morčacieho a kuracie stehná a udené kuracie stehná a klasika koreniny, kapusta a sušené dubáky 🙂 A nikomu to nepovec ale dala som tam asi 10 cm domácej štipľavej klobásky 🙂
@penelope111 super 🙂
@penelope111 jeeeminenko ta je už fantasticka ako len o nej píšeš 😅 ...si ma presvedčila a ani to tak dlho netrvalo vo štvrtok robim aj ja som sa rozhodla 😀
@jenn Už mám nabrané a sliny mi tečú už dopredu 😀 Ale som nenažraná 🙂 Dúfam, že bude taká dobrá ako vyzerá 🙂
@jenn Ani neviem ako a tanier kapustnice zjedený 🙂 Dobrá je len trošku kyslá, ale nevadí aspoň tuky spáli 🙂
@penelope111 😀 😀 😀 aka zlatá ..ja som nezjedla ale priam zožrala tu moju pizzu a celkom to bolo chutne 😅 zatym jahodky troška 😅 a nevladzem dychat...takto sa chudne ked nevladzem ani dychat??? 😀 no nebolo mi včera pri vodovom dni lepšie??? 😀
@dnika2 nedalo mi nezareagovat ...ano, diety su hovadina pokial pri nich clovek trpis, je stale hladna, neprospieva zdravotne ...dukanova dieta je podla mna skor zivotny styl - mozes jest kedy chces, kolko chces z povolenych potravin,ktorych nie je malo a najdolezitejsie je, ze sa citim perfektne !!!...niekde treba zacat 🙂 zelam ti vela pevnej vole, aby si sa dostala svoju vytuzenu vahu ... 🙂
😉 😉 dakujem ved ja neviem amoska to drzi ale nejak dovne ved je iba tunika a ani zeleninu ani ovocie ja nvm ona to dib´vne drzi ☹ ☹
@jenn Veru mi hovor ledva som funela po jedle, ale zas kapusta rýchlo vytrávi 🙂 Ani mi nehovor o včerajšom dni včera som mala aspoň brucho malé nie ako dnes 😀
Baby, tak ako citam, vodu ste vcera zvladli perfektne , som na Vas pysna, sikovniceee 😀 😀
@penelope111 že ako taka lata som si pripadala hlavu pyšne hore nosila ale len doteraz 😀 ale tak my to zvladneme a tie hnusne nechcene kila pojdu kade lahšie 😅
@jenn Presne 🙂 Ale nevadí keď nám chutí 🙂 Od júla by som chcela začať aj brušáky robiť tak uvidíme ako to všetko pôjde 🙂
@penelope111 kolko už držiš DD? dala si dolu kolko už? a planuješ ešte dat kolko?
@jenn Jaj to je ťažká otázka 😀 No v prvom rade ja som taká neposlušná dukanka zo stálymi prehreškami 🙂 Držím od 27. 3. a dala som dole 8,9 kg a chcela by som ešte 11,1 kg na 65 kg, ale od polovice augusta idem do tretej fázy kvôli dovolenke aj keď do vtedy nedám toľko dole koľko chcem 🙂

@penelope111 ale je to zahadne asi som sa preliala vodou 😀 ...aspon to 0,5 kg aj to je niečo 🙂 ...doteraz som nemala kedy jest až teraz ranajkujem 😅 a čo som sa od rana nalievala vodou tak mam zase viac som tam kde som bola včera rano 😀 vždy sa teším na rano ako skočim na vahu čo zase ukaže ak menej hned lepšia nalada ak zle najeduje ma to ale nevzdavam to 🙂