Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 jasne, to ano ....vidis,ako si to dobre vymyslela ...a neboli ta brucho z kapusty ?
@nicky182 Ani nie. Práveže sa čudujem že zatiaľ všetko ok okrem toho záchoda 🙂 Ale to som zas spokojná, že som nemusela na záchode rodiť a išlo to tak šikovne 😀
@penelope111 tak spajas prijemne s uzitocnym 😀 😀 😀 ja si chcem v sobotu kupit take sumive tabletky aloe vera, je super na detoxikaciu...zase som sama vyrazka, hrozne sa mi zhorsila plet po porode ....teraz pri diete sa mi dost zlepsilo, aj slnko pomohlo no a tento detox je tiez ucinny ...
@nicky182 Veru aj tak sa to dá povedať 😀 Len uvidíme či to bude aj príjemné prebudenie na tom plafóne 😀 čo to vlastne znamená na detoxikáciu? Ja by som potrebovala niečo aby som nemala chuť na sladké zase do seba džgám čokoládu 😠
@penelope111 detoxikacie v zmysle precistenia organizmu od skodlivych latok ..."preplachnutie criev" ....na sladke je dobry chrom ....maju ho v tabletkach v hociktorej lekarni ako doplnok stravy ...hiii nezer cicaaaa !!!!
@nicky182 😀 Ja by som mala mať len vodové dni vtedy vydržím aj bez sladkého. Chróm som kedysi jedla a účinkoval na mňa opačne 😀 Asi som z Marsu 😀 Jaj mne dnes dobre prečistilo črevá 😀 A koľko stoja také tabletky?
@penelope111 tie z aloe vera ? do 5 eur, ako v ktorej lekarni ....chrom neviem .....len sa obavam, aby ma to "neprecistovalo" cely den ... 😀
@nicky182 Tie z aloe vera som myslela 🙂 Rozmýšľam, že si ich aj ja kúpim 🙂 Už si ich niekdy mala? A nevieš akú značku treba kúpiť? 😀
Práve som zožrala 2338 KJ 🙂 No fuj nenažranec.
No dnes mam 3 den prvej fazy a zatial som schudla len 1kg...trosku malo sa mi zda ...
@penelope111 som sa nasmiala na plafone🙂)
@penelope111 ja mám takú istú skúsenost s chromom tiež sa neviem ukludnit a zožerem všetko sladké u mna tiež opačný výsledok 🙂)
@ninimini Na koniec som na tom plafóne nebola 🙂 Však to ja už neviem čo by som si dala aby som nemala chuť na sladké 🙂
@lucyfuk77 Máš málo vody v tele tak málo kg dole. To buď len rada 🙂
@zuzu188 Kedy máš skúšky?
@penelope111 až o rok..mala som prerušené štúdium,kvôli malému
joj ženy,neska som ostala doma pri malom,tak som sa aj odvážila..od soboty -0,7 kg,celkovo -7,2 kg a do cieľa ostáva 11,9 kg 🙂
@zuzu188 Aha. A teraz chodíš normálne do školy alebo máš individuálne? My sme to prežívali zo sestrou pred dvoma rokmi 🙂
@zuzu188 No vidíš že ti to ide pekne dole 🙂 Gratulujem 🙂 Ja mám + 0,4 kg od včera 😠
Dobre ranko dievcence 🙂 vcera po vodovom dni len 0,2 kg dole, dnes som sa vazila a oproti vcerajsku o 0,6 kg dole - po normalnom dni bez poruseni. Velmi ma to potesilo 🙂 dnes mam dovolenku, idem po nakupoch aspon nebudem v blizkosti chladnicky 🙂 drzte sa vsetky 🙂
@penelope111 na škole na ktorú chodím sa nedá študovať individuálne..teraz si dorábam mesačnú prax (praxujeme mesiac v kuse)
@penelope111 jááj..ty si tú čokoládku mlsala,že?
@zuzu188 Aha, ale sestra mala tiež prax mesiac po pôrode bola doma a potom musela chodiť dva dni na prax tuším a školu robila len skúšky. No ona mohla začať aj tak skoro preto lebo nemala mlieko sa jej hneď stratilo asi preto, že ona je strašne chudá a aj keď bola tehotná jej všetko išlo do brucha malý mal skoro 4 kg a to ked otehotnela tak mala 47 kg 🙂 ale brucho mala na dvojičky 🙂
@zuzu188 Ano celú som ju zožrala 😀
@penelope111 😀 to mala riadneho valibuka 😀..ja sa priznám,že každý deň zjem aspoň jeden keks a musím mať sójovú tyčinku

@nicky182 rok..teraz som mala prerušené štúdium..ešte je doma,až v sobotu ide a vráti sa až 23-tieho..to už ja budem mať prázdniny